papatsonis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2005 Ξέρω είναι λίγο άκυρο ποστ... αλλά ελάτε στη θέση μου που βαριέμαι να διαβάσω για το.. σημερινο -πλεον- μαθημα που δινω σε 7 ωρεςΑπλα ηθελα να δω ποσα νουμερα ειναι το πιο συμφερον να παιξει κανεις.. , εκανα ολους τους υπολογισμους, μαζι με καποια -πρώιμα- συμπεράσματα, και τα πέρασα σε ενα .xlsΚΙΝΟ.xls Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Ρεεεε, το πολυ διαβασμα βλαπτει λεμε :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιούλιος 1, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Να διάβαζα κιόλας καλά θα ταν αλλά βαριέμαι.. (αποτέλεσμα... Lesson mission ...not accomplished), το πολυ cod τελικά μου κάνει κακό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Ιούλιος 2, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 γενικώς το κινο είναι μεγάλη απάτη. πιστεύω ότι δεν είναι και τόσο στην τύχη, η εικοσάδα που βγαίνει σε κάθε κλήρωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Ιούλιος 2, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 ΚΙΝΟ πιθανότητες: καμία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.