Elpis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2005 λοιπον μιας και πηρα σημερα μια 512 λεω να αρχισω να ποσταρω φωτος αλλα μπροτα θελω να μου απαντησετε σε μερικες ερωτησεις για το καψιμο...1)ο καλυτερος τροπος για να την καψω ... μεχρι 2,9 v μπορω να δωσω2)να της βαλω ανεμηστηρα ?3)εχω αλλη μια 256 bh-6 ακαφτη να τις καψω ταυτοχρονα σε dual η οχι ?4)το μεμετεστ στα windows ειναι καλο ? κανει για καψιμο ?5)το καλυτερο μεμτεστ πιο ειναι και για βιος και για windows(πιο απαιτητικο) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούνιος 30, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2005 Πήρες ΒΗ-5 και 6, ενώ μπορείς να δώσεις ΜΟΝΟ 2.9 Volts;;;;Αυτές και οι UTT θέλουν πάνω από 3 για να ανέβουν πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούνιος 30, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2005 το ξερω φιλε μου... αλλα τις εχω παρει φτηνα 30 τη bh-6 και 50 τη bh-5 αλλα θα παρω και booster ετσι και αλλιως αλλα η bh-6 χωρις ταση παει καλα 230 stable με 2,9v (ακαφτη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούλιος 4, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 λογω προβλημας με την μητρικη δεν μπορω να την βαλω πανω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.