sotiris Ιούλιος 6, 2005 #61 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από deadlock7 Ρε παιδια πως γινεται σε αλλους να δουλευει κι αλλους οχι?Ολα ειναι κανονικα με 1.04+SP2!Και μονο που ανοιγει πολυ γρηγοροτερα απ'οτι παλια που σερνοταν εμενα με 56κ με βολεψε πολυ.. δεν ξέρω αλλά εμένα δε μου έχει παίξει σωστά σε κανέναν browser δυστυχώς.στον konqueror ήταν η χειρότερη κατάσταση, σε mozilla κάπως δουλεύει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Ιούλιος 7, 2005 #62 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Narayan [05-07-2005 16:00] Θα ακολουθήσετε το μοντέλο του Ram-Shop με τα δύο υποκαταστήματα σε κοντινή απόσταση; Μπατ γουάι?!? Ιτ ιζ ε τοταλυ ντιφερεντ κονσεπτ. Γιου ουιλ σι βερυ σουν... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
phovos Ιούλιος 7, 2005 #63 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Εξακολουθει να μη παιζει με firefox 1.04+sp2.Με explorer παιζει μια χαρα...κατι ειναι κι αυτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.