magicman Ιούλιος 1, 2005 #41 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 και εγω με τα προ και sp2 , εχω αυτο το προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιούλιος 1, 2005 #42 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από nickstamat Καμία σχέση πάντως! ε οταν μετα απο 350 ποστ μας πεις και γιατι το εκανες ισως τοτε να εχει σχεσει. να πω οτι δεν ειχες κ 50 ποστ ωστε να βαλεις avatar θα το καταλαβενα. αλλα ακομα τον γριφο σου δεν τον ελυσα δεν ειμαστε ολοι σαινια τι να κανουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούλιος 1, 2005 Author #43 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 11:30] ε οταν μετα απο 350 ποστ μας πεις και γιατι το εκανες ισως τοτε να εχει σχεσει. να πω οτι δεν ειχες κ 50 ποστ ωστε να βαλεις avatar θα το καταλαβενα. αλλα ακομα τον γριφο σου δεν τον ελυσα δεν ειμαστε ολοι σαινια τι να κανουμε OK, ρε! Εντάξει! Ηρέμησε! Δεν σε έβρισα κιόλας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Ιούλιος 1, 2005 #44 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 nickstamat ευχαριστούμε για την ενημέρωση περί της αναβάθμισης του site φίλε...Καιρός ήταν να κάνει αναβάθμιση το Hac άντε να πάρουν σειρά και άλλα που είναι παρατημένα πολύ καιρό.BTW με XP PRO+SP1 και firefox 1.4 ούτε εδώ παίζει σωστά το μενού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούλιος 1, 2005 Author #45 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Λοιπόν, το site άλλες φορές παίζει κανονικά και άλλες όχι. Μιλάω πάντα για Firefox 1.0.4 σε Windows XP Pro SP2. Στην ουσία το πρόβλημα είναι ότι τα μενού μένουν ανοιχτά και δεν κλείνουν όταν απομακρυνθεί ο δείκτης του ποντικιού. Εγώ έχω βρει μια λύση επιλέγοντας γρήγορα την επιλογή που θέλω. Δεν ξέρω γιατί, αλλά με αυτόν τον τρόπο δουλεύουν κανονικά και κλείνουν μετά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιούλιος 1, 2005 #46 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Καλο το καινουργιο site!!! Ασχετο λιγακι με το σιτε αλλα σχετικο με το καταστημα Στο προσφατο προβλημα με το Bigwater με βοηθησαν πολυ τα παιδια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend1416003172 Ιούλιος 4, 2005 #47 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 Σε μένα, το πρόβλημα εμφανίζεται αν προσπαθήσω να επιλέξω το menu χωρίς να έχει φορτώσει πλήρως η σελίδα. Firefox 1.04 + SP2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιούλιος 4, 2005 #48 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 Περα απο την αναβαθμιση του συστηματος στο νετ...ερχεται κι αλλη αναβαθμιση!Οποιος ηταν το μεσημερακι Στουρναρη καταλαβαινει τι εννοω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Ιούλιος 4, 2005 #49 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 Πες και σε μας. Μην μας κρατας σε αγωνία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmax Ιούλιος 4, 2005 #50 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 νεο hac................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Ιούλιος 4, 2005 #51 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από gmax [Σήμερα, στις 23:24] νεο hac................ Aυτό ήταν; Το έχω δει στο site από την πρώτη μέρα .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend1416003172 Ιούλιος 4, 2005 #52 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 Το δεύτερο θα είναι δίπλα στο πλαίσιο; Και τι νέο θα δούμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιούλιος 4, 2005 #53 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 Συγκεκριμενα διπλα στο Ram-shop θα ειναι στην γωνια της Ζαιμη...περασα σημερα και τους ειδα που στηριζαν την επιγραφη!Καλη κινηση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούλιος 4, 2005 #54 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 Εκει που ηταν ενα μαγαζι ''Κουνανη'' ή κατι τετοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Ιούλιος 5, 2005 #55 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 02:09] Εκει που ηταν ενα μαγαζι ''Κουνανη'' ή κατι τετοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narayan Ιούλιος 5, 2005 #56 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Θα ακολουθήσετε το μοντέλο του Ram-Shop με τα δύο υποκαταστήματα σε κοντινή απόσταση; Μπατ γουάι?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούλιος 5, 2005 #57 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Είναι απαράδεκτο να εχει το site πρόβλημα με firefox. Ρε παιδιά ένα απλό javascript μενου είναι, αλλάξτε τον κώδικα ώστε να είναι συμβατό και με τα 2... Προφανώς και εχω πρόβλημα (firefox 1.04 + winxp sp2) και δεν κλείνουν τα υπομενού που ανοίγουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 5, 2005 #58 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από jogi Είναι απαράδεκτο να εχει το site πρόβλημα με firefox. Ρε παιδιά ένα απλό javascript μενου είναι, αλλάξτε τον κώδικα ώστε να είναι συμβατό και με τα 2... Προφανώς και εχω πρόβλημα (firefox 1.04 + winxp sp2) και δεν κλείνουν τα υπομενού που ανοίγουν όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα, το πρόβλημα υπάρχει και με τον ΙΕ (οπότε ίσως να μην είναι τόσο απλό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Ιούλιος 5, 2005 #59 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Eγω δεν βρίσκω πολύ βολικό τον σχεδιασμό του site. Ίσως να χρειάζεται μια ριζική αναβάθμιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιούλιος 5, 2005 #60 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Ρε παιδια πως γινεται σε αλλους να δουλευει κι αλλους οχι?Ολα ειναι κανονικα με 1.04+SP2!Και μονο που ανοιγει πολυ γρηγοροτερα απ'οτι παλια που σερνοταν εμενα με 56κ με βολεψε πολυ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.