pontium Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2005 Χαιρετώ όλη την κοινότητα του Λάμπη! Είδα στο πλαίσιο κάτι Gecube σε ικανοποιητικές τιμές.Λένε?Έχει δοκιμάσει κάποιος και αν ναι έχει καλές ή κακές εντυπώσεις?:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιούνιος 30, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από pontium [Χθες, στις 23:12] Χαιρετώ όλη την κοινότητα του Λάμπη! Είδα στο πλαίσιο κάτι Gecube σε ικανοποιητικές τιμές.Λένε?Έχει δοκιμάσει κάποιος και αν ναι έχει καλές ή κακές εντυπώσεις?:...: H δικιά μου κάρτα, x800xl είναι Gecube,αγορασμένη από Γερμανία.Μπορώ να σου πω ότι δείχνει όκ,την είχα πετύχει και σε ένα review(αν ψάξεις λίγο στο google θα το βρείς το review,είναι γνωστού site) και δείχνει οκ,σαν τις άλλες χ800χλ. Είναι και αρκετά αθόρυβη,σχεδόν τελείως,όμως μου ανεβάζε νομίζω αρκετά υψηλές θερμοκρασίες με στοκ ψύξη,περίπου 65 βαθμούς..Τώρα με silencer είναι κυριλλέ! :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Ιούλιος 6, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 Kανένας άλλος έχει ακούσει τίποτα για αυτές ή έχει προσωπική εμπειρία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.