haris1984 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2005 εχουμε και λεμε...πριν λιγο καιρο ειδαμε το καινουριο μπλοκ του μιχαλη για 6800... σημερα παρελαβα ενα παρομοιο για ATI....ξεκιναμε με φωτο... μια φωτογραφια με το μπλοκ πανω στην καρτα και τελος η υδροψυξη στο καινουριο της σπιτι... και τωρα στο ζουμι... Το συστημα αποτελειται απο: cpu&gpu block by 11 black ice extreme 2 hydor L30 δυστηχως τα εστησα ολα σημερα και δεν προλαβα να δω διαφορες πριν και μετα το gpu block...αλλα ελπιζω να σας κανουν αυτα.. ο winnie στα 2700 με 1.7 βολτ επαιζε απο 35 μεχρι 42 συμφωνα με το speedfan και η καρτα στα 445/1116 απο 400/980 παιζει 36 idle μεχρι 39 στο 3dmark05....πριν με το silencer σε στοκ ταχυτητες ηταν στους 38-52... δεν νομιζω να λεει πατατες το ΑΤΙ TRAY TOOLS για την θερμοκρασια γιατι ακουμπησα την καρτα κατα τη διαρκεια του 3dmark και ηταν ελαχιστα πιο ζεστη απο το χερι μου... επισης η θερμοκρασια του δωματιου ηταν καπως ψηλη...no ac...γυρω στους 30 υπολογιζω με τις μασχαλες μου... αυτα! τα συμπερασματα δικα σας.. και συγχαρητηρια στο μιχαλη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούνιος 29, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2005 Οταν μεγαλωσω θελω να τακτοποιω κι εγω ετσι το κουτι μου... Πολυ ωραιος.1 ερωτησεις...Υπαρχει η παραμικρη περιπτωση να χωρεσουν ψυκτρακια στις μνημες που βρισκονται κοντα στο μπλοκ?? και κατι για τον Μιχαλη πιο πολυ... Το μπλοκ δεν ηταν το ιδιο με την 6800 απλα στην nvidia επαιρνε βιδωτα 2 "αυτακια" εκατερωθεν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούνιος 29, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2005 haris τι σωλήνες έχεις?Το block αυτό μπαίνει στους σωλήνες του bigwater? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιούνιος 29, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2005 μερσι sln...το μπλοκ δεν εχει πατουρα γυρω γυρω οπως αυτο της 6800...δεν ξερω αν εχει αλλαξει τιποτα αλλο στο εσωτερικο του μπλοκ...απο οτι φαινεται πρεπει να χωρανε ψυκτρακια απο κατω...απλα χαμηλου προφιλ στυλ zalman... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιούνιος 29, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2005 οι σωληνες ειναι 1/2"IDαρα χωρις μετατροπη δεν μπαινει...και δεν ξερω κατα ποσο θα αποδοσει με τοσο μικρους σωληνες και αντλια που εχει το big water... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούνιος 29, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2005 Aξιος Χάρη , , , πολύ καλή δουλειά 11,, όταν μεγαλώσω θέλω και γώ ένα τέτοιο :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιούνιος 29, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2005 πολυ ενθαρυντικα αποτελεσματα και ομορφη και καθαρη τοποθετηση Μεγιες και καλοδουλευτα Ελπιζω να εισαι ευχαριστημενος σε σχεση με το προηγουμενο σου συστημα @SLN Το μπλοκ αυτο καθως και της 6800 ειναι ομοια εσωτερικα Αλλγεσ σε σχεση με το προηγουμενο εχουν γινει για την καλυτερη ροη του νερου και το μικροτερο μεγεθος και βαρος Της 6800 ειναι φυσικα φτιαγμενο για SLI στα 24 mm παχος (αν και δεν χρειαζεται αν γινει και τοσο στενο) για να χωρεσει @Snips Το big water εχει πολυ μικρους σωληνες νομιζω 5μμ εσωτερκη Αν μπορεσω αν βρω τετοια ρακορ αλλα και σωληνες θα κανω μαι δοκιμη αν μπορει να αποδωσει ετσι Η διαφορα στης 6800 ειναι η μεγαλη πατουρα γυρω του Νομιζω mε μαυρο kapaki ειναι πιο ομορφο Το καλο με το ασπρο καπακι ειναι οτι ειναι ενα πολυ καλο υποβαθρο και μπορει να βαφει πολυ ευκολα με πολυ καλα αποτελεσματα με καποιο UV spay Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιούνιος 30, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2005 παντως εχουν απιστευτες επιδοσεις και τα 2 μπλοκ... πρεπει να γινουν καποια πραγματακια ακομα...εχω λιγο αερα στο κυκλωμα,οι ανεμιστηρες ειναι οι μπλε ψοφιομαστερ,και τα ρακορ του ψυγειου εχουν λιγο στενη εσωτερικη διαμετρο...καποια στιγμη θα διορθωθουν κι αυτα και τοτε θα δειξει περισσοτερο τα δοντια του... προς το παρον ψαχνω τροπο να ανεβασω τη θερμοκρασια της καρτας... :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakoulis Ιούλιος 28, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2005 ’ψογος Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούλιος 28, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2005 Καλά επειδή έχω και καιρό να παρακολουθήσω.. μιλάμε Μιχάλη άψογος, τα τελευταία σαν εργοστασιακά φαίνονται . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.