Highlander Ιούλιος 10, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 Dagalidis, με έβαλες στην πρίζα με τις πρώτες φωτό και θέλω να αγοράσω την D70 ή D70s.Απλά τώρα ψάχνω κάποιο κατάστημα να κάνει άτοκες δόσεις, γιατί το ποσό πονάει λίγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούλιος 10, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Highlander [Σήμερα, στις 14:00] Dagalidis, με έβαλες στην πρίζα με τις πρώτες φωτό και θέλω να αγοράσω την D70 ή D70s. Απλά τώρα ψάχνω κάποιο κατάστημα να κάνει άτοκες δόσεις, γιατί το ποσό πονάει λίγο... H αγορά του σώματος της μηχανής είναι το ποιό "φθηνό" πράγμα.... Μόλις όμως γλυκαθείς από την μηχανή και την ποιότητά της τότε είναι που θα αρχίζεις να τα σκάς για καλύτερους φακούς - Flash - Converter - Φίλτρα - Μνήμες - ktl ktl.... Πρόσεξε γιατί εαν μπείς στα χωράφια της DSLR τότε αργά ή γρήγορα θα πάθεις οικονομική αφαίμαξη ..... Η DSLR είναι σκέτη χρηματοπαγίδα αλλά το αποτέλεσμα σε φωτογραφίες ΔΕΝ παίζεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highlander Ιούλιος 11, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Το κακό είναι ότι είχα την HP935 η οποία εκλάπη. Και έχω μείνει χωρίς μηχανή.Χώρια ότι σε 10 ημέρες το πολύ η γυναίκα μου θα φέρει στον κόσμο το μωρό μας και καταλαβαίνεις ένας λόγος παραπάνω για αγορά μηχανής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούλιος 11, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Αν το έχεις ήδη αποφασίσει τότε σκάστα (Euro) και δε θα μετανοιώσεις... ΥΓ... Με το καλό να ελευθερωθεί η γυναίκα σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highlander Ιούλιος 11, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Έκανα παραγγελία την D70s σε ένα κατάστημα στην τιμή των 1289 Euro (άουτς !!!) σε 12 άτοκες δόσεις. (ευτυχώς !!!)Περιέχει τον φακό Nikon AF-S DX 18-70 F/3.5-4.5 IF ED + θήκη + κάρτα μνήμης 256ΜΒ.Περιμένω Πέμπτη ή Παρασκευή.Ευχαριστώ για τις ευχές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούλιος 24, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Highlander [11-07-2005 13:27] Έκανα παραγγελία την D70s σε ένα κατάστημα στην τιμή των 1289 Euro (άουτς !!!) σε 12 άτοκες δόσεις. (ευτυχώς !!!) Περιέχει τον φακό Nikon AF-S DX 18-70 F/3.5-4.5 IF ED + θήκη + κάρτα μνήμης 256ΜΒ. Περιμένω Πέμπτη ή Παρασκευή. Ευχαριστώ για τις ευχές... Τι έγινε βρε Highlander πήρες την μηχανή - γέννησε η γυναίκα σου ? Να και μία δοκιμαστική με μιά μηνιατουρα του Αι Βασίλη,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούλιος 24, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Dagalidis Τι έγινε βρε Highlander πήρες την μηχανή - γέννησε η γυναίκα σου ? Να και μία δοκιμαστική με μιά μηνιατουρα του Αι Βασίλη,,,, Ρε θα γέννησε η γυναίκα του και θα κάθεται να μπαίνει στο thelab? Θα έχει καλύτερα πράγματα να κάνει με το μωράκι... Πάντως πιστεύω ότι είσαι μέσα στο κλίμα με τον άγιο βασίλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highlander Ιούλιος 25, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 02:02] Τι έγινε βρε Highlander πήρες την μηχανή - γέννησε η γυναίκα σου ? Να και μία δοκιμαστική με μιά μηνιατουρα του Αι Βασίλη,,,, Καλημέρες. Η μηχανή ήρθε την 5 ημέρες πριν το μωρό. Η γυναίκα μου γέννησε στις 19/7 ένα υγιές αγοράκι με βάρος 3160γρ. & ύψος 51εκ. :jump: Όπως καταλαβαίνεις η εβδομάδα που πέρασε ήταν αποκλειστικά αφιερωμένη στη γυναίκα μου και στο μωρό. :daisy: :daisy: :daisy: Παρ' όλο που κοιμάμαι το πολύ 2-4 ώρες κάθε νύχτα, είναι πραγματικά υπέροχο το συναίσθημα του μωρού. :zzz: Όσο για τη μηχανή, έβγαλα πάνω από 100 φωτογραφίες του μωρού και της γυναίκας και μπορώ να πω ότι έχω μείνει έκπληκτος. Ένα μικρό δείγμα (resized) είναι το συνημμένο αρχείο. Και μία ερώτηση. Ο φακός που έχεις (SIGMA 70-300 ΑPO SUPER MACRO II DG) προφανώς ταιριάζει και στην D70s. Έχει CPU ή είναι πλήρως "χειροκίνητος"; Αν κάποια από τις ερωτήσεις μου δεν στέκει, μη δίνεις σημασία, αρχάριος είμαι ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούλιος 25, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Aντε βρε ΜΠΑΜΠΑ να σου ζήσει ο γιόκας ..... Ολα τα άλλα είναι περιττά.... Οσο για τον SIGMA είναι πλήρως αυτόματος (CPU) αλλά και αρκετά ποιό αργός στο Focus από τους DX της ΝΙΚΟΝ σαν αυτόν που έχεις με το κίτ.... Και πάλι να σου ζήσει ..... βλέπω σου μοιάζει λιγάκι..... :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούλιος 25, 2005 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Dagalidi... το κοριτσάκι (κόρη σου είναι?) έχει ΠΟΛΥ ωραία μάτια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούλιος 25, 2005 Author #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από JiMk [Σήμερα, στις 17:06] Dagalidi... το κοριτσάκι (κόρη σου είναι?) έχει ΠΟΛΥ ωραία μάτια ! Aνηψιά μου .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούλιος 25, 2005 #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 λεχω μείνει άναυδος με τη ποιότητα των φωτογραφιών...άψογη η μηχανή και το χέρι του φωτογράφου...hoghlander σκέτη γλύκα το μωράκι σου βρε ότι καλύτερο σου εύχομαι!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Αύγουστος 22, 2005 Author #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 O Πύργος των παραμυθιών (Αγρίλι Μεσσηνίας)..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Αύγουστος 22, 2005 Author #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 Στα σωθικά του Πύργου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Αύγουστος 22, 2005 Author #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 Ολα όσα βλέπετε είναι χειροποίητα και από ένα άτομο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Αύγουστος 22, 2005 Author #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 Να και η είσοδος..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 22, 2005 #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 Που είναι αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Αύγουστος 22, 2005 Author #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 18:57] Που είναι αυτό; Μεταξύ Κυπαρησσίας και Φιλιατρών...Περίπου 10 Κm μετά την Κυπαρησσία.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Αύγουστος 22, 2005 Author #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 Απ'όλα έχει το παλάτι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Αύγουστος 22, 2005 Author #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 Ολα όσα έχετε δεί τα έχει φτιάξει με τα χέρια του ο μακαρήτης ο γιατρός Φουρναράκης....:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.