Jump to content

Oι προσωπικές μου φωτογραφίες (Gallery... 56Κ Warning)

Recommended Posts

Μιας και πολλοί από εσάς μου έχετε ζητήσει μέσω PM να ανεβάσω κάπου τις φωτογραφίες που τραβάω ώστε να τις κάνετε Wallpaper, είπα να σας ακούσω και να δημιουργήσω μία βάση φωτογραφιών.... :D

Θα την ενημερώνω όταν χρειάζεται και έτσι θα έχετε την δυνατότητα να έχετε ωραία Wallpaper...

Βέβαια για λόγους οικονομίας ανεβάζω σε διαστάσεις 1280Χ851 και όχι 3008χ2000 (6mp) Που είναι η κανονική τους διάσταση...

Εαν όμως θέλετε οποσδήποτε το original μέγεθος και ασυμπίεστη μπορείτε να μου το πείτε δίνοντάς μου κάποιο e-mail για να τις πάρετε....;)

Ορίστε μερικές για σήμερα, και ελπίζω να σας αρέσουν... :T:

45434779.DSC_1354.jpg

1280 Χ 851

45434781.DSC_1382.jpg

1280 Χ 851

45434782.DSC_1400.jpg

1280 Χ 851

45435149.DSC_1423.jpg

1280 Χ 851

Ολες είναι τραβηγμένες με την NIKON D70 και με τον φακό SIGMA 70-300 ΑPO SUPER MACRO II DG....

Eαν πάλι θέλετε να παρακολουθήτε την gallery μου δεν έχετε παρά να επισκευτείτε EΔΩ .... , λαμβάνοντας υπ'όψιν ότι οι φωτογραφίες είναι πρόχειρες και θα αλλάξουν σε λίγο.... :T::D

Περιμένω οποιαδήποτε σχόλιά σας....:inlove:

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Γεια πες μου βρε DAg....γιατί το κάνεις αυτό???Γιατί είσαι κακός? ΤΙ να πω πια για την D70...Μόνο το ότι δεν είμαι σε θέση να την πάρω τώρα και ότι αυτό πολύ με στεναχωρεί...μα πάρα πολύ...:o :o

ΑΠΛΩΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ

Eυχαριστώ βρε παιδιά....:inlove:

Βελτιώνω μέρα μα την ημέρα την τεχνική μου και πιστεύω σε λίγο καιρό να είμαι σε θέση να τραβάω ακόμη καλύτερες φωτογραφίες...:T:

Θέλω πολλλλλύ δουλειά ακόμη για να μάθω.....:worship:

Thanks...:D

Tα τοπία είναι από την ορεινή ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ (Ανω Χώρα)....

Και τα ζουζουνάκια είναι από τον ΑΡΑΞΟ ..... :D

Δοκιμάζω και μερικά POST Proccesing (PhotoShop CS2)... και η παρακάτω Φώτο έχει τίτλο.... "Μιά φορά και έναν καιρό" :shifty:

45444696.DSC_1340.jpg

Εχει γίνει B/W και έχω προσθέσει θόρυβο film.....;)

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 08:04]

Ελεος ρε, τι ψωνιο ειναι αυτος:p :P

Eσένα θα σου στείλω μία ΤΑΡΑΝΤΟΥΛΑ πακέτο να την βάλεις στον κόρφο σου φαρμακόγλωσσα...:p

Φανταστικες οι φωτογραφιες! Μπραβο:clap: :clap:

:OT: θελω να ανεβασω και εγω κατι φωτ στο φορουμ 3mp(2048 Χ 1536) και δεν ξερω πως! μηπως εαν τις συμπιεσω? Αλλα ουτε αυτo ξερω πως γινετε:o help! sorry για το :OT:

Οι φωτογραφίες μου με το που δημοσιευτήκαν στο www.dpreview.com αμμέσως προτάθηκαν ως δείγματα καλύτερων φωτογραφιών από D70 χρήστες στην θέση #8.....

Το Ιστορικό της δημοσίευσης ΕΔΩ

Και ο κατάλογος με τις καλύτερες φωτογραφίες ΕΔΩ πατήστε στην θέση 8 "A "newbie"'s (successful) first attempts!"

Το ωραίο είναι ότι μου ήρθε και PM εαν ενδιαφέρομαι για την πώληση των δικαιωμάτων σε κάποια από αυτές.... :clap: :jump:

Εχει πλάκα να βγάζουμε και χρήματα από το HOBBY μας.... :T:

• 2 weeks later...

Mια καινούργια συλλογή με τίτλο "Ordinary People" έχει μπεί στην διάθεσή σας....

Είναι πορτρέτα απλών ανθρώπων (Συγγενείς μου) και ελπίζω να σας αρέσει το αποτέλεσμα...

Αξίζει πραγματικά τον κόπο να τις δείτε σε 1280Χ851 για να καταλάβετε την ποιότητά τους.... ;)

45947565.DSC_1533.jpg

1280χ851

45947567.DSC_1539.jpg

1280χ851

45947569.DSC_1556.jpg

1280χ851

45947571.DSC_1559.jpg

1280χ851

45947572.DSC_1652.jpg

1280χ851

45947573.DSC_1654.jpg

1280χ851

45947574.DSC_1671.jpg

1280χ851

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ....:D:T:

45947575.DSC_1724.jpg

1280χ851

Τα σχόλιά σας πάντα Welcome.... :D

καλα μιλαμε η μικρη εχει ματαρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οταν μεγαλοσει θα γινει η φαντασιοση των αγοριων................( αν παρεξιγιθικες πεσμου να κανο EDIT)

οσο για την τελευτεα φοτο την αφηνω ασχολιαστη...................

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 20:09]

καλα μιλαμε η μικρη εχει ματαρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οταν μεγαλοσει θα γινει η φαντασιοση των αγοριων................( αν παρεξιγιθικες πεσμου να κανο EDIT)

οσο για την τελευτεα φοτο την αφηνω ασχολιαστη...................

Δεν ξέρω αν την είδες στα 1280χ851 αλλά πραγματικά η ξαδερφούλα μου έχει το ποιό γλυκό προσωπάκι του κόσμου.... :T:

Δεν ξέρω αν ο Μανώλης(?) πόζαρε συνειδητά ή ήταν κάδρο της στιγμής , αλλά με το βλέμμα αυτό προβλέπω σε λίγο καιρό να κάνεις απίστευτα πορτραίτα :T: :T: (με χαλανε βεβαια λιγο οι ξαπλωστρες γυρω του, αλλα δεν πειράζει)

Ωραία έιναι και η φωτό με το κοριτσάκι , κοιτάει "καπως" ωραία το φακό

Αρχική απάντηση από papatsonis [Σήμερα, στις 20:34]

Δεν ξέρω αν ο Μανώλης(?) πόζαρε συνειδητά ή ήταν κάδρο της στιγμής , αλλά με το βλέμμα αυτό προβλέπω σε λίγο καιρό να κάνεις απίστευτα πορτραίτα :T: :T: (με χαλανε βεβαια λιγο οι ξαπλωστρες γυρω του, αλλα δεν πειράζει)

Ωραία έιναι και η φωτό με το κοριτσάκι , κοιτάει "καπως" ωραία το φακό

Δοκίμασα διάφορες τεχνικές πορτραίτου και έγινε πιστεύω αρκετά καλή δουλειά.

Βέβαια έχουμε δρόμο ακόμη για να μάθω όλα τα μυστικά ... :D

Υπάρχουν και κάτι φοβερές αισθησιακές με φόντο την παραλία αλλά μάλλον είναι ακατάλληλες για να τις ανεβάσω.... :devil: :devil:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.