unseen Ιούνιος 30, 2005 #141 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2005 Nα πω και κατι ακομα? Μηπως θα γινοταν να κανουμε ενα "Χρονια Πολλα" sticky και να μην ανοιγουμε καθε φορα ενα Thread ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 30, 2005 #142 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 09:41] Nα πω και κατι ακομα? Μηπως θα γινοταν να κανουμε ενα "Χρονια Πολλα" sticky και να μην ανοιγουμε καθε φορα ενα Thread ? ................ ................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 30, 2005 #143 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2005 Παίδες καλή κίνηση. Πλέον τα today's posts έχουν πολύ περισσότερο ενδιαφέρον. Μπράβο σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούνιος 30, 2005 #144 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από yanni [Σήμερα, στις 12:58] Πλέον τα today's posts έχουν πολύ περισσότερο ενδιαφέρον. τα ειπες ολα με δυο λεξεις αυτος ειναι ο σκοπος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 30, 2005 #145 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2005 Συμμεριζομαι την αποψη των υπολοιπων , οντως σημερα το διασκεδασα πιο πολυ χωρις τα ΟΤ , εβλεπα ποστς με πιο πολυ ενδιαφερον. Φαινεται να δουλευει καλα το συστημα. Ετσι ισως να εκλειψουνε καποια ΟΤ παντελως ακυρα. Ας συνεχισει ετσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 30, 2005 #146 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka Συμμεριζομαι την αποψη των υπολοιπων , οντως σημερα το διασκεδασα πιο πολυ χωρις τα ΟΤ , εβλεπα ποστς με πιο πολυ ενδιαφερον. Φαινεται να δουλευει καλα το συστημα. Ετσι ισως να εκλειψουνε καποια ΟΤ παντελως ακυρα. Ας συνεχισει ετσι. όντως, αν και δεν το περίμενα, θα συμφωνήσω κι εγώ περιορίστηκε το μπάχαλο από την άλλη μου έλλειψαν μερικά γνωστά thead που τα έβλεπα συνήθως πάνω-πάνω (πείτε ότι θέτε κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούνιος 30, 2005 #147 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από spc όντως, αν και δεν το περίμενα, θα συμφωνήσω κι εγώπεριορίστηκε το μπάχαλοαπό την άλλη μου έλλειψαν μερικά γνωστά thead που τα έβλεπα συνήθως πάνω-πάνω (πείτε ότι θέτε κλπ) Και εμενα μου αρεσε παρα πολυ η "θεα " του λαμπη ετσι.Επισης καλο θα ηταν μια συντομευση και για το οφτοπικ ετσι για να το παρακολουθουμε και αυτο με λιγη ευκολια....Spc πως παει η παραγγελια με τους γιαλαντζι yoda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 30, 2005 #148 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από VagouridisΕπισης καλο θα ηταν μια συντομευση και για το οφτοπικ ετσι για να το παρακολουθουμε και αυτο με λιγη ευκολια.... Καλή ιδέα (και εύκολη στην υλοποίηση υποθέτω) Αρχική απάντηση από VagouridisSpc πως παει η παραγγελια με τους γιαλαντζι yoda? δεν σε ''πιάνω'' μάνα μου....για πες το με pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 30, 2005 #149 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka Συμμεριζομαι την αποψη των υπολοιπων , οντως σημερα το διασκεδασα πιο πολυ χωρις τα ΟΤ , εβλεπα ποστς με πιο πολυ ενδιαφερον. Φαινεται να δουλευει καλα το συστημα. Ετσι ισως να εκλειψουνε καποια ΟΤ παντελως ακυρα. Ας συνεχισει ετσι. Νομίζω ότι έχει αρχίσει να διαφαίνεται μια σχέση μεταξύ DFI και offtopic στον Λάμπη. Λές να είναι τυχαίο; Θα βάλουμε τον Χαρδαβέλα να το ερευνήσει από το Σεπτέμβριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 30, 2005 #150 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από VagouridisΕπισης καλο θα ηταν μια συντομευση και για το οφτοπικ ετσι για να το παρακολουθουμε και αυτο με λιγη ευκολια.... Κατά κανόνα υπάρχει τουλάχιστον ένα "not ΑΚΥΡΟΝ" off topic στην λίστα των today's posts. Το βρίσκεις, σχετικά πολύ εύκολα, πας δεξιά από το όνομα του δημιουργού και πατάς το link για το off topic forum.Πάντως θέλει κότσια μερικές φορές να επιλέξεις την ποιότητα από την ποσότητα. Διότι πριν έβλεπες πολύ μεγάλη θεματολογία στο lab. Αλλά τι να την έκανες? Ψιλό άχρηστη κατά την προσωπική μου γνώμη.’σε που τα μέλη πλέον δεν "χάνουν τον καιρό τους" στα off topics και υπάρχει κίνηση σε ποιο σοβαρά, τουλάχιστον κατά την γνώμη μου, θέματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 1, 2005 #151 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Έτσι ακριβώς μπορούμε να στηρίξουμε ένα prommie πάνω σε έναν Dothan........Με τα κλιψάκια της default ψύκτρας του...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 1, 2005 #152 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Ολα στο πιατο. Τι αλλο θελουμε ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 1, 2005 #153 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Βρε Γιώργο. Γιατί βγαίνεις off topic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούλιος 1, 2005 #154 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Ρε σεις τα ξαναβαλατε τα off topic κανονικα? Εμενα μου βγαινουν φορα παρτιδα ολα τα thread μαζι οπως παλιο καλο καιρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 1, 2005 #155 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Ρε σεις τα ξαναβαλατε τα off topic κανονικα? Εμενα μου βγαινουν φορα παρτιδα ολα τα thread μαζι οπως παλιο καλο καιρο... Όχι πλιμ, δεν τα ξαναβάλαμε. Πατάς και στα εμφανίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούλιος 1, 2005 #156 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Παταω στην αρχικη σελιδα "Δειτε τις νεες απαντησεις" και ενω πριν(προχτες ) δεν μου τα εβγαζε, τωρα τα ξανα-ματα βγαζει edit Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 11:25] ...πλιμ... τσιου μαν, τσιου Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 1, 2005 #157 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Βγάζει κάποια off topics, αν επιλέξεις "Δείτε τις νέες απαντήσεις " τα οποία από ότι βλέπω δεν τα βγάζει αν επιλέξεις το link "Δείτε τα σημερινά ενεργά θέματα συζητήσεων" ή το... κουμπί "νέα θέματα". Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 1, 2005 #158 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Μα στο "Δειτε τις νεες απαντησεις" έμειναν τα ΟΤ, έτσι δεν είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 1, 2005 #159 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από spc Μα στο "Δειτε τις νεες απαντησεις" έμειναν τα ΟΤ, έτσι δεν είναι; Σωστά. γμτ, συμφώνησα μαζί σου, να δω πως θα πάει η μέρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Ιούλιος 1, 2005 #160 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Mπράβο, πολύ καλή κίνηση. Επιτέλους άδειασε ο χώρος από άσχετα θέματα. Και από την άλλη όποιος θέλει μπορεί να τα βρει να........χαλαρώνει και να τα..........χώνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.