parido Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2005 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ!ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΩ ΣΤΟ PC ΕΝΩ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ BIOS ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ WINDOWS!ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ FORMAT ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΤΙ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.... ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ? :toomuchne ????? ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 28, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 καταρχας πατα το caps lock ξανα.........καταλαβαμε οτι εχεις τετοιο κουμπι στο πληκτρολογιο σουπες μας τι σκληρο εχεις μαρκα/χωρητικοτιτα μοντελο και τι windows εχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 28, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 o σκληρος ειναι Sata or Pata????? Απλα μην φωναζεις (γραφοντασ κεφαλαια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιούνιος 28, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 FAT32-NTFS πρόβλημα μήπως πάιζει? Τι Windows έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιούνιος 28, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 μου μυρίζει Import Foreign Disks....XP δεν έχεις? Για ρίξε μια ματια στο disk managment και πες μας τι βλέπεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
parido Ιούνιος 28, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 ο σκληροσ ειναι pata(τον εβαλα σε ολεσ τισ θεσει που μπορει να μπει!και δεν εχει λειτουργικο μεσα(μαλλον) γιατι δεν ξεκινισε οταν τον εβαλα primary master). enas WD 20GB (αν θελετε ακριβωσ πιο μοντελο θα σασ πω αυριο το πρωι) τον εβαλα σε ενα pc με 98SE και ενω μου τον εδειχνε στo device manager(με ενα θαυμαστικο και σε παρενθεση(dual fifo????? ) στο mycomputer δεν τον εδειχνε και στα ΧP το ιδιο(χωρισ το θαυμαστικο). στο disk managment εβλεπα μονο τον δισκο με το λειτουργικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Ιούνιος 29, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2005 κανε κανενα bios update και τσεκαρε αν ο δισκος ειναι NTFS γιατι αν ειναι δε φαινεται μεσα απο τα 98! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Ιούνιος 29, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2005 Αγγλικά XP:Δεξί κλικ στο My Computer->Manage->Disk Management και μόλις εκεί εντοπίσεις το σκληρό σου δες αν το γράμμα που του έχει δοθεί συμπίπτει με κάποιον άλλο δίσκο και αν ναι άλλαξε το. Αν πάλι δεν το βρεις καθόλου κάνε από το device management δεξί κλικ και scan for hardware changes.Ελληνικά XP:Δεξί κλικ στο Ο Υπολογιστής μου->Διαχείρηση->Διαχείρηση δίσκων και μόλις εκεί εντοπίσεις το σκληρό σου δες αν το γράμμα που του έχει δοθεί συμπίπτει με κάποιον άλλο δίσκο και αν ναι άλλαξε το. Αν πάλι δεν το βρεις καθόλου κάνε από το διαχείρηση συσκευών δεξί κλικ και Ανίχνευση για αλλαγές υλικού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
parido Ιούνιος 29, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2005 τα εχω κανει ολα αυτα. καμια αλλη ιδεα?μονο το bios update δεν εχω κανει αλλα δεν νομιζω οτι εχει νοημα γιατι τον εβαλα σε 2 διαφορετικα pc. ενα παλιο(ισωσ εκει να θελει bios update) και ενα καινουριο(με gigabyte).δεω ξερω..... :dots: ????? ????? ????? ????? :wall: :-O :fight: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 29, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2005 απο οτι βλεπω αλλη βοηθεια απο εδω μεσα με τις πληροφοριες που εχουμε και με την αποσταση που μεσολαβει μεσω του φορυμ δεν παιζει..........οποτε ή πηγαινε σε καποιον τεχνικο να σου παρει τα δεδομενα να στα βαλει σε ενα σιντι και μετα τραβα του ενα φορματ να στρωσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
parido Ιούνιος 30, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2005 anyway! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Ιούνιος 30, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2005 Ρίξε μια ματιά να δεις μέσα απο Fdisk αν βλέπεις τίποτα και πες μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούλιος 16, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 κάτι παρόμοιο και εδώ! υπάρχει raid 0 στο πρώτο κανάλι και προσθέτω δίσκο στο σύστημα όχι στο raid 160GB SATA Western Digital πάω στα εργαλεία διαχείρισης πάω στο υλικο άφαντως απο παντού εκτος απο την εικόνα που είναι τα properties του δευτερου καναλιου sata θα τον δω ποτέ? και αν ναι πως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούλιος 16, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 λύθηκε απενεργοποίησα το raid και το slave device στο εν λόγω κανάλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.