def Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2005 το ποστ αυτο δεν εχει σκοπο την προπαγανδα της θρησκειας μας, αλλα να παρουσιασειθαυμαστα σημεια απο διαφορες φωτογραφιες.η τελικη σκεψη ειναι δικη σαςwww.pigizois.gr/index2.htm διαλεξτε στην αριστερη επιλογη φωτοθηκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Ιούνιος 28, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 με δουλευεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 28, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από feanorian82 με δουλευεις τι εννοεις με δουλευεις,για αυτο εγραψα η τελικη σκεψη ειναι δικη σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 28, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Def σε αυτα εδω αναφερεσαι????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούνιος 28, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 δε νομιζω οτι ενα τετοιο thread σε ενα τετοιο φορουμ θα βρει καποια απηχηση...btw...θεε μου... κανε με να ανεβω lvl γρηγορα στο wowκαι δωσε λιγο παραπανω δυναμη να φαω το triumph το 600αρι... γιατι φαναρι φαναρι δε πιανεται...(επισης αν μπορεις να επισπευσεις την απολυση μου, θα μου εκανες μεγαλη χαρη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούνιος 28, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Τι αλλο θα δουμε :TD: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούνιος 28, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 ΣΜΑΡΑΓΔΟΣ μάρτυρας ΜΑΡΤ. 9ΣΟΛΕΒ μάρτυρας, Αιγύπτιος ΑΥΓ. 5ΣΟΛΟΜΩΝΗ Αγία, μητέρα των 7 Μακαβαίων ΑΥΓ. 1ΣΟΛΩΜΩΝ ό βασιλεύς (Κυριακή προ Χριστού Γεννήσεως) ΔΕΚ. 18ΣΟΛΟΧΩΝ (ή Σολομών) Αρχιεπίσκοπος Εφέσου ΔΕΚ. 1 ΚΑΙ 2ΣΟΛΟΧΩΝ μάρτυρας ΜΑΪ. 17ΣΟΡΒΗΛΟΣ μάρτυρας ΙΑΝ. 29ΣΟΣΣΙΟΣ μάρτυρας ΔΕΚ. 24Τελικα ειναι επισημο......ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΩ ΠΟΤΕ!!!!!!! Ουτε καν των Αγ. Παντων.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 28, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 υπαρχει κανεις γιατρος στο φορουμ , εχω αναγκη να με δει ενας το συντομοτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 28, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 ημμμμμμμμαρτο ρε φουθτη μου (γεωργιου σπικιν) <<γεωργιου>> Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 28, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 15:53] ....... btw...θεε μου... κανε με να ανεβω lvl γρηγορα στο wow και δωσε λιγο παραπανω δυναμη να φαω το triumph το 600αρι... γιατι φαναρι φαναρι δε πιανεται... (επισης αν μπορεις να επισπευσεις την απολυση μου, θα μου εκανες μεγαλη χαρη) :worship: :worship: :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούνιος 28, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Θα πω την γιαγιά μου να γραφτεί στο forum αύριο....(μόλις πάρει την σύνταξη η καημένη και αγοράσει καμιά netκάρτα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 28, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 καταρχην να ξεκαθαρησω κατι,το ποστ αυτο δεν γραφτηκε για να προσβαλει οποιες θρησκευτικες πεποιθησεις εχει οκαθενας που ειναι σεβαστες απο μενα τουλαχιστον.ειναι ενα πολυ σοβαρο θεμα που ο καθενας λεει τι αποψεις του,με διαλογο και χωρις προσβολες ουτε να δημιουργησει προβλημα στο φορουμ,εδω τοσα και τοσα γραφτηκαν αυτο πειραξε;:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούνιος 28, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 οκ, αλλα ποιος ο σκοπος ενως τετοιου thread?...αφου το ξερεις οτι τουλαχιστον οι μισοι 8α χλευασουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 28, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 DEF δεν μου απαντησες.....:whistling Κοιτ το πρωτο ποστ μου...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 28, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 με τετοια Thread θα αρχισουνε οι DFI να δουλευουνε ρολοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούνιος 28, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 και οι άλλοι μισοί θα σου πουν - με το δίκιο τους- ότι όλα αυτά είναι... να μην πώ τι....ΙΔΙΩΣ στις μέρες μας με όλα αυτά που γίνονται στον χώρο αυτό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 28, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras οκ, αλλα ποιος ο σκοπος ενως τετοιου thread?...αφου το ξερεις οτι τουλαχιστον οι μισοι 8α χλευασουν... δλδ ρε ΖΑRRAS με ολη την εκτημηση που σου εχω οσα ποστ γραφτηκανε στο φορουμ εχουν καποιο σκοπο,οσο αν το χλευασουν μερικοι ειναι δικαιωματα τους για αυτο εχουμε και την ελευθερια του λογου και των αποψεων Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 28, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ Def σε αυτα εδω αναφερεσαι????? ναι αυτο ειναι γιατι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούνιος 28, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από def δλδ ρε ΖΑRRAS με ολη την εκτημηση που σου εχω οσα ποστ γραφτηκανε στο φορουμ εχουν καποιο σκοπο?? Εδώ πάλι ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχεις απόλυτο δίκιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 28, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 16:02] δλδ ρε ΖΑRRAS με ολη την εκτημηση που σου εχω οσα ποστ γραφτηκανε στο φορουμ εχουν καποιο σκοπο, ελα μπορεις και συ να συμβαλεις με ακομα ενα ακυρο θεμα μεσα σε φορουμ υπολογιστων. εδω λεμε να περιοριζουμε τα φαινομενα αυτα και συ προσθετεις κι αλλα? ωρες ωρες πραγματικα δεν χρειαζεται να τα μοιραζεσαι ολα μαζι μας ΔΕΦ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.