kender Ιούνιος 28, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Απο όσο ξέρω πρέπει τα σώματα να είναι σε υψηλή θερμοκρασία (πλάσματος 10^6 Κ ) και την πετυχαίνουν με την διαρκή και εγκλωβισμένη κίνηση σε μαγνητική φιάλη. Αλλά μόλις βγουν από εκεί η ταχύτητα μείωνεται ακαριαία οπότε δεν πιστεύω ότι θα γίνει έκρηξη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 28, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από kender Απο όσο ξέρω πρέπει τα σώματα να είναι σε υψηλή θερμοκρασία (πλάσματος 10^6 Κ ) και την πετυχαίνουν με την διαρκή και εγκλωβισμένη κίνηση σε μαγνητική φιάλη. Αλλά μόλις βγουν από εκεί η ταχύτητα μείωνεται ακαριαία οπότε δεν πιστεύω ότι θα γίνει έκρηξη... ναι αλλά κατά την αντίδραση παράγεται και ενέργεια. αυτή η ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διέγερση των επόμενων ατόμων. αυτό είναι η αλυσιδωτή αντίδραση Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Ιούνιος 28, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Παράγεται ενέργεια αλλά διατηρείται όσο είναι μέσα στο πεδίο λογικά οπότε με την έξοδο απλά έχουμε παύση ή κάπου κάνω λάθος?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 28, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 κοίτα δεν το χω ψάξει, εγώ αυτά τα λίγα που ξέρω από πυρηνική φυσική λέω. (ραδιοχημεία το λέμε εμείς ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.