Qlim4X Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2005 ρε παιδες μπας και ξερει κανεις αν τα TCCD ειναι συνβατα με intel συστιματα και μητρικες?????στην δικια μου περιπτοσει εχω μια P4C800-E dlx και PQI turbo 4000τη λετε θα παιξουν??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 28, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Θα παίξου. Γιατί να μην παίξουν?Εδώ μπορείς να τις δεις πάνω σε P4P800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 28, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT Θα παίξου. Γιατί να μην παίξουν?Εδώ μπορείς να τις δεις πάνω σε P4P800 και εγω αυτο νομιζα οτι παιζουν αλλα το θεσαλονικιο team που συναντισα ειναι μεσα στην παραπληροφοριση..........τα 4000 θα ανεβουν μεχρι τα 275??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 28, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr και εγω αυτο νομιζα οτι παιζουν αλλα το θεσαλονικιο team που συναντισα ειναι μεσα στην παραπληροφοριση..........τα 4000 θα ανεβουν μεχρι τα 275??? Μήπως σου είπαν ότι δεν είναι ότι καλύτερο γενικά για intel ή ότι είναι gay και μπερδεύτηκες?Το πόσο θα ανέβουν μόνο στην πράξει θα το δεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 28, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr και εγω αυτο νομιζα οτι παιζουν αλλα το θεσαλονικιο team που συναντισα ειναι μεσα στην παραπληροφοριση.......... LOL, το "χτίσιμο" σχέσεων δεν είναι το φόρτε σου, ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 28, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από RootX LOL, το "χτίσιμο" σχέσεων δεν είναι το φόρτε σου, ε? παρακαλο ????????? δεν καταλαβα τι ενοεις ρε φανι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 28, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Χεχε, για την "παραπληροφόρηση" λέω, μην δίνεις σημασία :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 28, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT Μήπως σου είπαν ότι δεν είναι ότι καλύτερο γενικά για intel ή ότι είναι gay και μπερδεύτηκες?Το πόσο θα ανέβουν μόνο στην πράξει θα το δεις... βασικα μου ειπαν για τα gay timmings αλλα και για πολες ασυνβατοτιτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούνιος 28, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 13:18] βασικα μου ειπαν για τα gay timmings αλλα και για πολες ασυνβατοτιτες Ε σιγα κι εμενα τα ιδια μου ελεγαν αλλα τους εγραφα...Τι ξερουνε κι αυτοι??Υ.Γ. F.F.S. ----> Α-Σ-Υ-Μ-Β-Α-Τ-Ο-Τ-Η-Τ-Ε-ΣΠως λεμε "ΙΒΜ και συμβατοι"edit : 245@3.2VoltΚαθαρο memtest στα 3.1V για 6 ωρες και δεν βγαζει pi1M παρα μονο αν τις παω 3.2V... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 28, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από SLN edit : 245@3.2VoltΚαθαρο memtest στα 3.1V για 6 ωρες και δεν βγαζει pi1M παρα μονο αν τις παω 3.2V... εγω βασικα θα ηθελα αν γινοτανε να παιξουν στα 267 με 15 multi στον 3.4 στα 4g με νερακι.τι λετε θα τα καταφερο???με τι timmings θα ειναι εκει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούνιος 28, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 14:37] εγω βασικα θα ηθελα αν γινοτανε να παιξουν στα 267 με 15 multi στον 3.4 στα 4g με νερακι. τι λετε θα τα καταφερο??? με τι timmings θα ειναι εκει??? ΒΗ ειναι αυτα ρε. Απλα τα εβαλα εκει στο ασχετο επειδη το θυμηθηκα μπας και το δει ο shido και με βοηθησει οπως την προηγουμενη φορα ... tccd, μονο 2.6 volt παιζουνε εμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 28, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από SLN ΒΗ ειναι αυτα ρε. Απλα τα εβαλα εκει στο ασχετο επειδη το θυμηθηκα μπας και το δει ο shido και με βοηθησει οπως την προηγουμενη φορα ... tccd, μονο 2.6 volt παιζουνε εμενα. ρε μας δουλευεις για TCCD μηλαω και εσυ λες για BH ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εχετε καει πολυ με το lianage Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 28, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 βασανο εισαι ρε ανθρωπε! Ειπαμε tccd και Intel δεν πανε μαζι! Ποσες φορες θα το πουμε. Οτι θα παιξουν σε μια καλη μητρικη με καλη ψυξη στο chipset μεχρι 275@2,5 3 3 7 θα παιξουν αλλα οι επιδοσεις θα ειναι αισχρες. Βαζεις bh και αν εχεις gat settings τα ενεργοποιεις και γ@μ@ς. Αυτο σου ειπαν τα παιδια... Oσο για ασυμβατοτητες ειναι αληθεια. Πολλα tccd δεν παιζουν σε μητρικες για intel. Πχ σε abit as8 τα tccd της kingston. Το μηχανημα δεν ποσταρει καν. Το ιδιο και σε gigabyte 8ipe800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 28, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από unseen βασανο εισαι ρε ανθρωπε! Ειπαμε tccd και Intel δεν πανε μαζι! Ποσες φορες θα το πουμε. Οτι θα παιξουν σε μια καλη μητρικη με καλη ψυξη στο chipset μεχρι 275@2,5 3 3 7 θα παιξουν αλλα οι επιδοσεις θα ειναι αισχρες. Βαζεις bh και αν εχεις gat settings τα ενεργοποιεις και γ@μ@ς. Αυτο σου ειπαν τα παιδια... Oσο για ασυμβατοτητες ειναι αληθεια. Πολλα tccd δεν παιζουν σε μητρικες για intel. Πχ σε abit as8 τα tccd της kingston. Το μηχανημα δεν ποσταρει καν. Το ιδιο και σε gigabyte 8ipe800 ..................σνιφ................θα τα δοκιμασο και θα δουμε.......τελικα το ρελε σου πολυ καλο. την αντλια την κτραταει περιπου 11,5 δευτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιούνιος 28, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 14:40] ΒΗ ειναι αυτα ρε. Απλα τα εβαλα εκει στο ασχετο επειδη το θυμηθηκα μπας και το δει ο shido και με βοηθησει οπως την προηγουμενη φορα ... tccd, μονο 2.6 volt παιζουνε εμενα. Ψιτ νεοςςςςςςςς:devil: Θα με νευριασεις και θα σου πεταξω κανα ζευγαρι τετοιε ς μνημες στο κεφαλι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 28, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn Ψιτ νεοςςςςςςςς:devil: Θα με νευριασεις και θα σου πεταξω κανα ζευγαρι τετοιε ς μνημες στο κεφαλι..... αν ειναι για τις σιγκεκριμενες πετα τες μου και θα βρω οσο ρευμα θελουν και τι δεν θα εδινα για 263 με 2-2-2-5 αντε και με λιγο ρευμα ακομα στα 267 που χριαζομε........... με ποσο ρευμα ειναι εκει σε shidokan Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Ιούνιος 28, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Μόνο 512ΜΒ θέλεις βρε Alex? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 28, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 οχι............................ 1024 δεν υπαρχει??????και με ποσο ρευμα???(απευθιας απο την γραμμη τον 5volt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Ιούνιος 28, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Είπα γιατί τα 256άρια πάνε εύκολα (όπως στο screen του shido). Στα 512άρια είναι το ζόρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 28, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 με 4χ256 παει η δεν παει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.