Jump to content

LEVICOM H ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

ΣΤΕΦΟΣ

Recommended Posts

ειχα ενα πριν απο 1.5 χρονο.........αν και το ζορισα αρκετα δεν μασησε.

ειναι μια σεβαστη μαρκα αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο.

κοιτα καλυτερα για ενερμαξ αντεκ.

Τιποτα το σπουδαιο...αν κοιτας σε low-middle end τροφοδοτικο παρε CHIEFTEC χωρις δευτερη κουβεντα. Μακραν κορυφαια στις μεσαιες κατηγοριες, γερμανικα, αθανατα (ελαχιστες επιστροφες) και δοκιμασμενα στο χρονο ...σταθερες και καλες τασεις και ησυχα ταυτοχρονα ;)

παλαιοτερα ειχαν ακουστει σαν σχετικα καλα,

ο χρονος εδειξε οτι δεν ηταν κατι ιδιαιτερο....

(για τα levicom)

Εγω παντος εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος απο τα Levicom..... παρα τη σχετικα σκληρη χρηση (24/7), δεν παρουσιασαν οποιοδηποτε προβλημα... αυτα που ειχα εγω (420w) ισως ηταν λιγο θουβωδη... τιποτα αλλο.

Μετα απο 2χρονια με levicom καποια μπριζακια σκληρων δεν δουλευουν παντα.βεβαια δουλευει ακομα 24/7 σταθερα.

Το 'χα για ένα διάστημα τίποτα ιδιαίτερο. Το πήρα γιατί έλεγε ότι ήταν silent αλλά αποδείχτηκε το αντίθετο. Μέτριες τάσεις, βύθιση σε load γενικά δεν κάνει για ο.c.

Καλο για default καταστασεις,κακο για oc.

Παρε Enermax να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...

Απο ότι κατάλαβα ο φίλος θέλει ένα mid-level τροφοδοτικό. Θα συμφωνήσω και εγώ με τον Αλέξανδρο που σου πρότεινε Chieftec καθότι έχω πολύ καλές εμπειρίες με αυτά τα τροφοδοτικά. Αν τελικά το τροφοδοτικό είναι για mid-level σύστημα δεν το θεωρώ απαραίτητο να πάρεις κάτι κορυφαίο όπως είναι τα τροφοδοτικά της Enermax.

Κάτι ιδιαίτερο όντως δεν είναι, αλλά το έχω περίπου 1 χρόνο δεν μου έχει παρουσιάσει κάτι.

Καλά είναι αλλά με το μαλακό στα ζόρια αν και βλέπω ότι ο προηγούμενος το έχει δοκιμάσει και σε υπερχρονισμένο pc

Νομίζω ότι ένα αξιόπιστο τροφοδοτικό εκτός από επαρκή ρεύματα πρέπει να παρέχει και ησυχία. Και από ότι βλέπω το συγκεκριμένο στερείται και των δύο.:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.