Jump to content

4870 or Gtx260 ?

Snake_A

Recommended Posts

Θορυβος ζεστη 80ες σε load και λοξυγκας στο STALKER . με την 260 ειναι πιο smooth.

Επιπλεον με την 260 στη τιμη παιρνετε αλλα 400ΜΒ και ψυκτρα κορυφαια για μανισια. Επιπλεον badaboom encoding Bluray 8 giga -> 1.7 giga σε 38 λεπτα. Με τον Q6600 στα 3.2 κανει ~3 ωρες...ζημια λεμε

ξερω οτι με τα γραφικα δεν εχει και πολυ σχεση αλλα θα παιζει εξισου καλα με την 4870 και καλυτερα οσα ειναι nvidia sponsored (crysis etc)

more value , αποψη μου παντα ετσι

Θορυβος ζεστη 80ες σε load και λοξυγκας στο STALKER . με την 260 ειναι πιο smooth.

Επιπλεον με την 260 στη τιμη παιρνετε αλλα 400ΜΒ και ψυκτρα κορυφαια για μανισια. Επιπλεον badaboom encoding Bluray 8 giga -> 1.7 giga σε 38 λεπτα. Με τον Q6600 στα 3.2 κανει ~3 ωρες...ζημια λεμε

ξερω οτι με τα γραφικα δεν εχει και πολυ σχεση αλλα θα παιζει εξισου καλα με την 4870 και καλυτερα οσα ειναι nvidia sponsored (crysis etc)

more value , αποψη μου παντα ετσι

Mπα σε νερό θα μπει οπότε η ψύξη δεν με απασχολεί. Αυτό για το encoding που λες δεν νομίζω να παίζει ρόλο η gpu. Κάτι άλλο θα φταίει

Θορυβος ζεστη 80ες σε load και λοξυγκας στο STALKER
στο pc magazine τευχος σεπτεμβριου 2008 8α βρειτε πλιροφοριες για αυξηση των στροφων τ ανεμιστηρα..(περισοτερος θορυβος μεν χαμηλοτερη θερμοκρασια δεν)

οκ απλα μια πληροφορια εδωσα..δν ειπα οτι ειναι και η καλυτερη λυση..

Η 260 πρόκειται για μια απο τις λίγες κρύες κάρτες της nv by far.

Κατ αρχήν 75 βαθμούς σε load stock πάντα.

Και μια φορά μπήκε Crysis και έπαιξα και 10 λεπτά σε resolution 1920x1200 high όλα ρολόι. Μετά όμως κατάλαβα πως δεν γύριζε και ανησύχησα

Snake καλοριζικη και καλα... fps ! :sauer014:

Παντος παιδια εκτος απο τα EK waterblocks για την HD4870 υπαρχει και αλλη

μια λυση (για την καταπολεμιση του θορυβου) που ακουει στο ονομα : Sapphire Radeon HD 4870 Watercooled

Που για τους υποψηφιους αγοραστες (και μενα δλδ) αν περιμενουμε και λιγο ακομα, θα ... βρουμε την ησυχια μας !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.