Jump to content

4870 or Gtx260 ?

Snake_A

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα πάρω μια απ τις δυο κάρτες. Μπορεί κανείς να μου πει τις διαστάσεις τους; Επίσης εχω power supply POWER 550Watts, εχω 4 δίσκους q6600 + 4870 ή GTX260 .. Θα μπορεί να αντεπεξέλθει με αυτές τις κάρτες;

Ευχαριστώ

Για διαστάσεις μπορώ να σου πω μόνο για την 260 πως είναι 27.5 εκ. μήκος. Επίσης θα βοηθούσε αν μας έλεγες το μοντέλο του τροφοδοτικού. Κανονικά θα είναι ισα βάρκα ισα νερά.

Δεν νομίζω να παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα το τροφοδοτικό, με όποια από τις 2 κι αν διαλέξεις, απλά ξεχνάς από τώρα τον υπερχρονισμό (εάν ασχολείσαι βέβαια).

Τώρα στο θέμα μας... η ψήφος μου πάει στην ati, διότι κάνει τα ίδια λεφτά με την gtx260 πάνω κάτω (ανάλογα την υλοποίηση) αλλά η ati υπερτερεί στο θέμα των επιδόσεων. Μπορείς βέβαια να αγοράσεις την gtx 260 με τα παραπάνω stream processors, αλλά μετά ανεβαίνει κι η τιμή.

Ασχολούμε πολύ λίγο με OC, δλδ ο q6600 είναι στα 2,9 και ίσως να υπερχρονίσω και λίγο την κάρτα... με στόκ ψυχτρες και λοιπά.... Με προβληματίζει αρκετά το θέμα PSU...

Κοίτα... δε νομίζω να μπορέσεις να κάνεις o/c με την 4870/gtx260 απάνω. Ίσως να κάνεις κάτι ελάχιστο αλλά όχι τίποτα το σπουδαίο.

το τροφοδοτικο σου ειναι μαρκαμεκαψες

Οποτε ασχετως της αγορας καινουριας καρτας ή οχι καλο θα ηταν να το αλλαξεις με ενα καλυτερο/ποιοτικοτερο/ισχυροτερο

Σιγουρα με την προσθηκη μιας εκ των 2 καρτων που σκοπευεις να παρεις δεν θα ειναι και οτι πιο ασφαλες.

Οποτε κανονισε καικ την αγορα ενος ροφοδοτικου πακετακι με την καρτα γραφικων και κατα προτιμηση κατι πανω απο 600Watt και πανω ;)

χμμμ... Καμιά εισήγηση για τροφοδοτικό ; Προτιμώ Thermaltake ... Αν έχει κατι καλύτερο και φτηνότερο αποδεχτό!... Ευχαριστώ!!!

χμμμ... Καμιά εισήγηση για τροφοδοτικό ; Προτιμώ Thermaltake ... Αν έχει κατι καλύτερο και φτηνότερο αποδεχτό!... Ευχαριστώ!!!

βαλε ενα οριο στα χρηματα σου, διαβασε μια φορα τα επομενα thread, και αφου εχεις αποφασισει για το τι τροφοδοτικο ενδιαφερεσαι συμφωνα με αυτα που διαβασες, ψαξε μεσα στα thread για εκεινο που καλυπτει τις αναγκες σου. :)

PSU

new psu

Ακομη ενα θεμα επιλογης PSU

Τροφοδοτικο για χοντρες δουλειες!

;)

Υ.Γ. προσωπικα θα σου ελεγα να κοιταξεις για ενα με μονή 12αρα για να κοιμασαι ήσυχος τα βράδια. :cool:

Εγω λεω να δοκιμασει το παιδι με αυτο που εχει και βλεποντας κανει.

Δεν ειναι στραγαλια τα Τροφοδοτικα (ΤΜ).

550 LC POWER,με κλοκαρισμενο επεξεργαστη και 4870/gtx260 δεν νομιζω πως ειναι και οτι καλυτερο για δοκιμες.

Παντα υπαρχει πιθανοτητα να δουλευουν ολα ρολοι (για ποσο?) αλλα εγω προσωπικα δεν θα ενιωθα ανετα με ενα τετοιο τροφοδοτικο στο μηχανημα μου.

Ειναι σαν να μου λες οτι θα εβαζες Q-Tec 500 στο πισακι σου :p:D

• 2 weeks later...

χμμμ τελικα πήρα Thermaltake 750W και Sapphire 4870 αλλα είμαι λίγο απογοητευμένος με τις επιδόσεις σε σχέση με την 8800GTS G92 Που είχα.... Την 8800 την έκανα OC φυσικά κε έβγαζε 14300 στο 3dmark 06 με τον q6600 στα 2,89GHz και όσο πήγαινε η κάρτα... Με τον q6600 2,89 και την 4870 stock Πήρα μόνο 14100, π.χ περίμενα 16000. Και στο Vantage η διαφορά ήταν καμιά 1000 πόντους... Με 4870 Έβγαλα 8800 ενω με 8800GTS κάπου στους 7800 - 8000... Καμιά εισήγηση ? Είναι καλά τα αποτελέσματα?

Μια χαρά είσαι. Με την 260 αν δεν κάνω λάθος όλα στοκ με 8500 έβγαζα 14600, αέρα πάντα. Θα δω αν έχω κάνα SS γιατί τώρα είμαι προσωρινά χωρίς...

Αδερφέ, μια συμβουλή :

Τα 3dmarks δεν αντανακλούν πάντα την "πραγματικότητα".

Βάλε κανα παιχνιδάκι να την χαρείς και μη σκοτίζεσαι... ;)

Αδερφέ, μια συμβουλή :

Τα 3dmarks δεν αντανακλούν πάντα την "πραγματικότητα".

Βάλε κανα παιχνιδάκι να την χαρείς και μη σκοτίζεσαι... ;)

Κοίτα στην 19αρα το Crysis με vh τα πάντα και 16χAA μια χαρά έπαιζε

Κοίτα, δεν αντιλέγω, αν και το "μια χαρά" είναι σχετικό, ειδικά όσον αφορά το ρημαδοcrysis.

H συμβουλή πήγαινε στον αποπάνω σου ;)

Όλα ΟΚ δλδ? Απλα εμένα με προβλημάτισε η διαφορα των δύο καρτών (8800 - 4870) Αλλα αφου λετε ολα οκ .. .τότε οκ!! Θα δούμε σε λίγες μέρες που θα βγουν τα νεα παιχνίδια :) Ευχαριστώ!

φιλος εγω προτεινω 260. Συνολικα καλυτερη καρτα και με πληθωρα εφαρμογων. Και σε αποδοση τα ιδια , και αν ποαιζεις σε 1920Χ1200 θα παιζεις και πιο ανετα...ειχα και ενα φεγγαρι 4870

φιλος εγω προτεινω 260. Συνολικα καλυτερη καρτα και με πληθωρα εφαρμογων. Και σε αποδοση τα ιδια , και αν ποαιζεις σε 1920Χ1200 θα παιζεις και πιο ανετα...ειχα και ενα φεγγαρι 4870

Για πες γιατί και γω ετοιμάζομαι να πάρω την 4870. Που σε ξενέρωσε;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.