deadlock7 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2005 Καλησπερα παιδια!Μπηκα σημερα στο γνωστο www.skroutz.gr για να ψαξω κατι που ηθελα και ειδα αυτο "Skroutz'able sites".Μηχανη αναζητησης σε sites!Δεν θα ηταν καλο να υπηρχε κατι τετοιο σε ενα τεχνολογικο φορουμ οπως το Thelab?Πολλοι ψαχνουν για εξαρτηματα και η απαντηση μας ειναι αυτο το site!ΥΓ:Δεν γνωριζω κατα ποσον ειναι εφικτο να γινει ή αν παιζονται καποια παιχνιδια που εγω αγνοω...απλα μια προταση κανω!:flower: .Αν θεωρηθει διαφημιση παρακαλω να διαγραφει αμεσως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Ιούνιος 28, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 ρε υπάρχει μπάρα αναζήτησης για τον skroutz που μπαίνει στο firefox εκεί που είναι όλες οι μηχανές αναζήτησης. Δεν το δοκίμασα ακόμη αλλά κάτι τέτοιο πιστεύω να κάνει.Κάπου στο Pctechnology το πήρε το μάτι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 28, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 click me Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιούνιος 28, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 To εχω δει το θεμα αυτο,αλλα δεν ειναι το ιδιο με το να υπαρχει η μηχανη αναζητησης μεσα στον Λαμπη(αν ηταν sticky θα ηταν καλυτερα)!ρε υπάρχει μπάρα αναζήτησης για τον skroutz που μπαίνει στο firefox εκεί που είναι όλες οι μηχανές αναζήτησης. Δεν το δοκίμασα ακόμη αλλά κάτι τέτοιο πιστεύω να κάνει.Κάπου στο Pctechnology το πήρε το μάτι μουΑν ομως δεν γνωριζεις την υπαρξη του skroutz πως θα το βαλεις στον firefox?Κι αν δεν χρησιμοποιεις αυτον τον πλοηγο?Επειδη ομως δεν βλεπω να υπαρχει πολυ ορεξη γι'αυτη την κινηση μπορει να το παρει το ποταμι(Βlack Hole)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Ιούνιος 28, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Είναι καλή ιδέα. Να μπει στην πρώτη σελίδα όπως βάζουνε το γοογλη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.