helloween Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2005 Παιδιά ορμόμενος και εγώ απο το περιοδικό PC WORLD που ήθελαν να ξεπεράσουν τις 9000 μονάδες ήθελα να δώ και εγώ σε τι επιπεδο κυμαίνεται το PC μου. Παρατήρησα όμως ότι τρέχοντας το προγραμματάκι με τις αρχικές του ρυθμίσεις μου έβγαλε ένα score 4415 και μετά όσο τον ανέβαζα το score αυτό έπεφτε με αποκορύφωση στα 3,6Ghz όπου το score πήγε 1954 περίπου. Πιστεύω ότι εφόσον το τεστ το έτρεχε το σύστημα μου ήταν σταθερό αλλά τι έφτεξε και αντί να ανεβαίνει το score έπεφτε. Σας Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 27, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 Πες μας πρώτα τι εννοείς με το "τον ανέβαζα". Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Ιούνιος 27, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 ανεβαζα την συχνότητα απο 200 που έχει αρχικά σε 205-207-210κλπ και ανάλογα δοκίμαζα και να δίνω και λίγο λίγο ρεύμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.