stratos1978 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2005 Βρε παιδια δεν ξερω αν πραγματικα με "κυνηγαει" η τυχη μου αλλα πριν ενα μηνα περιπου αγορα μια ASUS X800XT Pci-e 256MB . Λοιπον απο εντυπωσεις "μαμαει" αλλα μεσα στην βδομαδα αρχισε να μου κανει "παιχνιδια" , παραδειγμα ... με ξεπατωνε στα reboot το PC με το που φορτωνα ενα Game ( Command & Conquer Generals Zero Hour ) , αλλο παραδειγμα ...κολαγε το PC στο Pariah και στο SWAT4 και σε αλλα πολλα . Τελος παντων καταφερα εντελει να την στειλω με RMA πισω στη "μητερα" ASUS και ακομα περιμενω να λαβω την πιθανον αντικατασταση της. Ρωτω τωρα ... ειμαι ο τοσο πολυ "τυχερος" η υπαρχουν και σε αλλους κατοχους ASUS X800XT PCI-e ,τετοια "κολπακια" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 27, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 τι τροφοδοτικο εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Ιούνιος 27, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 OCZ 520Watt ... δεν νομιζω να ειναι το τροφοδοτικο. Η αληθεια ειναι πως αυτην την στιγμη το μονο που με φοβιζει ειναι το οτι θα λαβω την καρτα απο RMA και θα μου κανει παλι τα ιδια .:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 27, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 ναι δεν μπορει να ειναι το τροφοδοτικο, παρε την καινουρια και τα ξαναλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Ιούνιος 27, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 Μαλλον δεν θα τα ξαναπουμε αν κανει παλι "κολπακια" η καρτα γιατι θα κανει βουτια στο ισογειο απο 28 μετρα ...ευκαιρια να δοκιμασει και το jumping Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 27, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από stratos1978 Μαλλον δεν θα τα ξαναπουμε αν κανει παλι "κολπακια" η καρτα γιατι θα κανει βουτια στο ισογειο απο 28 μετρα ...ευκαιρια να δοκιμασει και το jumping Πόλη, οδό, αριθμό και ώρα της πτώσης ΤΩΡΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Ιούνιος 27, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 Θα σου δωσω τα στοιχεια σε ΠΜ για να εχεις "αποκλειστικοτητα" . Περιμενω ακομα να ερθει απο το RMA... Που θα παει θα ερθει.....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Ιούνιος 27, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT [Χθες, στις 20:35] Πόλη, οδό, αριθμό και ώρα της πτώσης ΤΩΡΑ. @frost εχω πιθανοτητες να παρω το ριμπαουντ? ειμαι λιγο κοντουλης... Φιλε το μονο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι να περιμενεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.