ΛΑΜΠΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2005 εχω χp pro sp2 και τωρα μου βγαινουν συνεχεια pop -up με συνεπεια και να μου σπανε τα νευρα αλλα και οτα παιζω richard burns rally στο ιντερνετ οταν πεταχτει pop-up το παιχνιδι βγαινει στo desktop εχω βαλει τα παντα spybot ad-ware system mecanic κλπ αλλα και να εξουδετερωσει το pop-up το richard παλι θα κλεισει..χρησιμοποιω την τελευταια εκδοση του mozila firefox και ολα τα pop up ανοιγουν στον explorer εχω απογοητευτει...οταν μπω ιντερνετ και μετα βγω ανοιγουν και παλι pop up κενα στο explorerπροτεινετε κατι? η να κανω φορματ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούνιος 27, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 Ο explorer έχει δικό του pop-up blocker το έχεις ενεργοποιημένο; δοκίμασε και το παρακάτω free tool http://www.panicware.com/product_psfree.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Ιούνιος 27, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 ναι το εχο ον τιποτα ομως τωρα κατεβαζω ενα αλλο αλλα σιγα μη κανει τιποτα...τα περισοτερα ποπ απ ειναι με smileys κλπδεν το γλιτωνω το φορματ μου φαινεται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Ιούνιος 29, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2005 τελικα περασα απο πανω τα χp και ολα καλα πρεπει να βαλω κατι για να μην αρχιχσουν παλι να βγαινουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 29, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2005 Κάνα antispy(updated)... και πάνω απ'όλα να προσέχεις που μπαίνεις και τι ΟΚ πατάς στα παράθυρα που ανοίγουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.