K.K Ιούλιος 4, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από death_stv [27-06-2005 12:54] νερουλας = νερουλας. δηλαδή όταν λες καποιον μούχλα τι σημαινει;;; ότι έπιασε μούχλα;;; :blink: για νεράκι απιονοσμενο το σκέφτομαι και λίγο UV. για την διάταξη λέω αντλία>ψυγείο>μπλοκ>αντλία Πριν από μερικά χρόνια και κυρίως σε απομονωμένα χωριά όπου παρατηρήτω λειψυδρία υπήρχαν οι λεγόμενοι νερουλάδες όπου πουλούσαν το νερό. Ήταν δηλαδή επάγγελμα επί χρήμασι φυσικά όπου μετέφεραν το νερό στις προβληματικές περιοχές και το αποθήκευαν ως επί τω πλήστον σε σιδερένια δοχεία. :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
death_stv Ιούλιος 5, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 το άφησα κανα 12ωρο να κάνει τοαστ και τεμπς που είδα ήταν:πρίν με thermatake spark7+: idle 35 load 65τώρα wc : idle 29 - load 39 max ο υ/η είναι σε δωμάτιο με τζαμαρία γυρω του (και γ@μ@ την κουφόβραση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Ιούλιος 5, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Παρατηρώ ότι στα μπλοκ δημιουργείται κάτι σαν μούχλα πάνω στο μέταλο , τι στην ευχή είναι αυτό? (Απεσταγμένο νεράκι έχω βάλει μέσα)Μπας και έχει κανεις ιδεα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
azah Ιούλιος 5, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από chriss [Σήμερα, στις 14:25] Παρατηρώ ότι στα μπλοκ δημιουργείται κάτι σαν μούχλα πάνω στο μέταλο , τι στην ευχή είναι αυτό? (Απεσταγμένο νεράκι έχω βάλει μέσα)Μπας και έχει κανεις ιδεα; θεωριτικά ο χαλκός οξειδώνεται διμιουργώντας την λεγόμενη πατίνα. τώρα για κάτι παραπάνω θα μπορούσαν οι παλιότεροι να σε βοηθησουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 6, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από nickstamat Απεσταγμένο νερό! Ρώτησα το χημικό μου και μου είπε ότι για τέτοια κυκλώματα, όπου δεν θέλουμε σχηματισμό αλάτων, το καλύτερο είναι απεσταγμένο! 29 χημικοί συνιστούν απεσταγμένο, αυτοί κάτι ξέρουν Αρχική απάντηση από chriss Παρατηρώ ότι στα μπλοκ δημιουργείται κάτι σαν μούχλα πάνω στο μέταλο , τι στην ευχή είναι αυτό? (Απεσταγμένο νεράκι έχω βάλει μέσα) Μπας και έχει κανεις ιδεα; σκουριάζεις σιγά σιγά. απεσταγμένο σίγουρα? ή απιονισμένο? ( έχει διαφορά ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Ιούλιος 7, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 σκουριάζεις σιγά σιγά. απεσταγμένο σίγουρα? ή απιονισμένο? ( έχει διαφορά ) Σωστός , απιονισμένο!! Τι κάνουμε τώρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 7, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από chriss Σωστός , απιονισμένο!! Τι κάνουμε τώρα; ή ψάχνεις απεσταγμένο σε κάποια φαρμακευτική συσκευασία, ή βάλε κάποια ποσότητα παραφλού ( δεν ξέρω πόσο χρειάζεται, βάζοντας ένα 10-20% του συνολικού πιστεύω να φτάνει, αν κάποιος ξέρει περισσότερα ας μας πει ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Ιούλιος 7, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Να βάλω υγρά μπαταρίας;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Ιούλιος 7, 2005 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Και πως στα κομμάτια θα καθαρίσουν τώρα τα μπλοκ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Ιούλιος 7, 2005 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα το block Silverprop Cyclone Evolution SE 478 θέλει ψυγείο με 1/2' fittings, 10mm fittings ή 1/4" threads ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Ιούλιος 26, 2005 #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από death_stv [27-06-2005 11:59] Τις καλησπέρες μου σε ολους. Μόλις έκανα την "μαιμουδια μου" και πήρα τα εξής.Pump Asetek Hydor L-20 Radiator Black Ice Pro 240 Dual Fan Water Fillport Danger Den Water Block CPU Asetek Antarctica Ωραίος... και γω για εκεί πάω... ή περίπου δλδ... (για να μην ανοίγω νέο θέμα)Έχω καταλήξει στον εξής εξοπλισμό:Black Ice Xtreme II (θα ψάξω και σε μάντρα για αυτοκινήτου, αλλά θέλω το ψυγείο εμφανίσιμο γιατί θα είναι πάνω από το κουτί)Hydor L30Asetek AntarcticaΑνεμιστήρες θα δούμε, κάτι σε αθόρυβο.... (papst?)Αν έχω καταλάβει σωστά όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα θα χρειαστούν σωλήνες 10/12mm και ένα Υ για την επιστροφή από το μπλοκ. Το Υ όπως και το Τ της εξαέρωσης (πσσσςςςς) θα πρέπει να έχουν εξωτερική διάμετρο την εσωτερική των σωλήνων. Σωστά?Ως πιθανές επεκτάσεις στο μέλλον παίζει μπλοκ για το chipset και κανά χλιδέ tank. Με την κάρτα γραφικών με καλύπτει η Zalman (προς το παρόν).Αν βάλω L20 αντί για την L30 η διαφορά σε θόρυβο θα είναι ανάλογη με την διαφορά σε επιδόσεις (αν υπάρχει).Ευχαριστώωωωωωω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 26, 2005 #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Ar@besqu.e Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα το block Silverprop Cyclone Evolution SE 478 θέλει ψυγείο με 1/2' fittings, 10mm fittings ή 1/4" threads ??? το 1/2' fitings ειναι η εξοτερικη διαμετρος απο το ρακορ επομενος και η εσοτερικη του σολινα το 1/4'' thread ειναι το σπιρομα που θα βιδοσει απανο το ρακορ σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 26, 2005 #33 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Spanaks Ωραίος... και γω για εκεί πάω... ή περίπου δλδ... (για να μην ανοίγω νέο θέμα)Έχω καταλήξει στον εξής εξοπλισμό:Black Ice Xtreme II (θα ψάξω και σε μάντρα για αυτοκινήτου, αλλά θέλω το ψυγείο εμφανίσιμο γιατί θα είναι πάνω από το κουτί)Hydor L30Asetek AntarcticaΑνεμιστήρες θα δούμε, κάτι σε αθόρυβο.... (papst?)Αν έχω καταλάβει σωστά όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα θα χρειαστούν σωλήνες 10/12mm και ένα Υ για την επιστροφή από το μπλοκ. Το Υ όπως και το Τ της εξαέρωσης (πσσσςςςς) θα πρέπει να έχουν εξωτερική διάμετρο την εσωτερική των σωλήνων. Σωστά?Ως πιθανές επεκτάσεις στο μέλλον παίζει μπλοκ για το chipset και κανά χλιδέ tank. Με την κάρτα γραφικών με καλύπτει η Zalman (προς το παρόν).Αν βάλω L20 αντί για την L30 η διαφορά σε θόρυβο θα είναι ανάλογη με την διαφορά σε επιδόσεις (αν υπάρχει).Ευχαριστώωωωωωω.... λοιπονοσο για το μπλοκ θα σου προτιτα ενα απο τον eleven πολυ πιο αποδοτικο απ ολα τις αγοραςσολινες θα ηταν καλητερο 12mm (1/2' ιντσας)το ψυγειο ειναι πολυ καλο αλλα θα ηταν καλητερο ενα tranzit (και εγω ετσι ειμουνα στην αρχη αλλα το tranzit ειναι ομορφουλι και αποδοτικοοσο για αντλια πιγενε σε μια L25 που ειναι η βελτιομενη εκδοση της L20 και σε αποδοση ειναι σχεδον στα επιπεδα τις L30 αλλα και πολι πιο ανθεκτικη λογο τις βελτιομενης φτεροτις που στις παλιες παρουσιαζοταν προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Ιούλιος 27, 2005 #34 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Χθες, στις 21:35] σολινες θα ηταν καλητερο 12mm (1/2' ιντσας) Ναι αλλά μετά δεν χρειαζόμαστε μετατροπείς για μπλοκ και αντλία? Ποιος ο λόγος να μπει εσωτερικής 12 όταν μπλοκ και αντλία έχουν 10? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.