Elpis Ιούνιος 30, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από No Quarter [Σήμερα, στις 15:14] Το τμήμα Η/Υ της ΑΣΟΕ είναι καλό θεωρητικά (σε ποιο business oriented μορφή) καθώς και το τμήμα ηλεκτρολόγων μηχανικών του ΕΜΠ είναι απο τα κορυφαία όσων αφορά το hardware. μπα ηλεκτρολογος μονο στη ξανθη μπαινω και δεν πολυγουσταρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Ιούνιος 30, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2005 Εγω θα ελεγα να κοιταξεις Μηχ Υ/Η στην Πατρα.....ή στο Βολο....Κρήτη δεν παιρνας????υγ:Ειναι απλως ιδεες που σκεφτομαι δεν θελω να σε παρω στον λαιμο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιούνιος 30, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2005 Καλή επιτυχία σε όλους ρε παλικάρια Καλά αποτελέσματα Αλήθεια επι την ευκαιρία δεν λέτε εδώ και σε τι θέλετε να περάσετε????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούλιος 18, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2005 Eπιτελους βγηκε και ο τελευταιο βαθμος μου και το μονο που εχω να παω Σαλονικα κατα 90% σου ρχομαι !!!!Αρχική απάντηση από morius [30-06-2005 18:41] Αλήθεια επι την ευκαιρία δεν λέτε εδώ και σε τι θέλετε να περάσετε????? εγω το αποφασισα πολιτικος μηχανικος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 25, 2005 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Βγήκαν και οι Βάσεις....για που πάει ο καθένας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 25, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Ρε φουστη μου ΕΛΕΟΣΣΣΣ! Πολιτικοι μηχανικοι Αθηνας επεσαν 144 μορια και η θεσσαλονικη ανεβηκε.. Ετσι παω πατρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 25, 2005 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Περασα Πολιτικων Εργων Υποδομης ΤΕΙ Σαλλονικα....:clap: Ειχε 11842 και εχω 13052...παιζει υποτροφια λεμε......:banging: Σαλονικα σου ερχομαι......:devil: Θελω υποδοχη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Αύγουστος 25, 2005 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Ξέρει κανείς πόσο είναι για Ηλεκτρωνικών μηχανικών & μηχανικών Η/Υ Πολυτεχνείου Κρήτης; Όχι, δεν έδινα φέτος αλλά για να ξέρω πού πρέπει να βαδίζουμε πάνω κάτω μιας και μάλλον για εκεί πάω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
power Αύγουστος 25, 2005 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ [Σήμερα, στις 10:45] Περασα Πολιτικων Εργων Υποδομης ΤΕΙ Σαλλονικα....:clap: Ειχε 11842 και εχω 13052...παιζει υποτροφια λεμε......:banging: Σαλονικα σου ερχομαι......:devil: Θελω υποδοχη.... ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΜΕΓΑΛΕ!!! Ημουν 4 χρόνια και το παράτησα.Βέβαια δε μου άρεσε καθόλου η σχολή αλλά το θέμα έιναι οτι οι καθηγητές είναι της πουτ$@$ οι σημειώσεις το ίδιο και γενικά κωλοκατάσταση. Υπάρχει και ένα φόρουμ για το τμήμα.Κάπου το είχα πετύχει αλλά δεν έχω το λινκ τώρα. Edit : Μη σου λέω και μ@λακίες, αν σου αρέσει η σχολή θα την παλέψεις. Απλά εγώ άνοιγα τα βιβλία και έβγαζα σπυριά με αυτά που γράφανε.Απο σπόντα πέρασα. Οτι θες ρώτα, να σου πω τα κόλπα. Εδω θα ειμαστε, δε χανόμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 25, 2005 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 HMMY στα χανιά 17248 (+70) Βόλο 17236 κάτι αντίστοιχο πολυτεχνειακό Ηράκλειο 16114 επιστήμης υπολογιστών Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 25, 2005 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 κλασσικό φαινόμενο ρουτίνα θα έλεγαυπουργείο παιδείας θα δούμε online πάλι σε 2-3 μέρες έτσι?Η ΕΡΤ γιατί δεν πέφτει που φιλοξενεί και αυτή τα αποτελέσματα?δεν την πήραν μυρωδια φαίνεται..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 25, 2005 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Αρχική απάντηση από power [Σήμερα, στις 10:58] ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΜΕΓΑΛΕ!!! Ημουν 4 χρόνια και το παράτησα.Βέβαια δε μου άρεσε καθόλου η σχολή αλλά το θέμα έιναι οτι οι καθηγητές είναι της πουτ$@$ οι σημειώσεις το ίδιο και γενικά κωλοκατάσταση. Υπάρχει και ένα φόρουμ για το τμήμα.Κάπου το είχα πετύχει αλλά δεν έχω το λινκ τώρα. Edit : Μη σου λέω και μ@λακίες, αν σου αρέσει η σχολή θα την παλέψεις. Απλά εγώ άνοιγα τα βιβλία και έβγαζα σπυριά με αυτά που γράφανε.Απο σπόντα πέρασα. Οτι θες ρώτα, να σου πω τα κόλπα. Εδω θα ειμαστε, δε χανόμαστε. Man μη μου λες τετοια....:cry: Εγω εχω ολη την καλη διαθεση να το παλλεψω και να ασχοληθω.... Κολπα θα σου ρωτησω,αλλα οταν το σιγουρεψω 100% οτι θα ειμαι εκει....(εντος ολιγων ωρων).Τωρα ειμαι 98%. Παντως εγω εχω ακουσει καλα λογια γενικα για την σχολη.... (απο αλλους) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 25, 2005 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 11:11] κλασσικό φαινόμενο ρουτίνα θα έλεγα υπουργείο παιδείας θα δούμε online πάλι σε 2-3 μέρες έτσι? Η ΕΡΤ γιατί δεν πέφτει που φιλοξενεί και αυτή τα αποτελέσματα? δεν την πήραν μυρωδια φαίνεται..... Κατα της 10:15 γινοταν χαμος....και στα δυο.... Βεβαια το refresh ειχε παρει φωτια.... και μπορεσα και τις κατεβασα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
power Αύγουστος 25, 2005 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ [Σήμερα, στις 11:18] Man μη μου λες τετοια....:cry: Εγω εχω ολη την καλη διαθεση να το παλλεψω και να ασχοληθω.... Κολπα θα σου ρωτησω,αλλα οταν το σιγουρεψω 100% οτι θα ειμαι εκει....(εντος ολιγων ωρων).Τωρα ειμαι 98%. Παντως εγω εχω ακουσει καλα λογια γενικα για την σχολη.... (απο αλλους) Οχι μη τρελαινεσαι. Αν σε ενδιαφέρει το αντικείμενο θα την βγάλεις. Δεν είναι τίποτα τραγικό. Λίγα μαθηματικά αν ξέρεις δε θα δυσκολευτείς, παρά σε 1-2 μαθήματα λόγω ποu$τηδων καθηγητών. Εγώ είχα μπεί από ΤΕΛ και ήξερα μόνο πρόσθεση αφαίρεση πολλαπλασιασμό και διέραιση. Πήγα εκεί και μου λέγανε ολοκληρώματα και νόμιζα οτι μιλαγαμε για αστροφυσική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 25, 2005 #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Αρχική απάντηση από power [Σήμερα, στις 11:26] Οχι μη τρελαινεσαι. Αν σε ενδιαφέρει το αντικείμενο θα την βγάλεις. Δεν είναι τίποτα τραγικό. Λίγα μαθηματικά αν ξέρεις δε θα δυσκολευτείς, παρά σε 1-2 μαθήματα λόγω ποu$τηδων καθηγητών. Εγώ είχα μπεί από ΤΕΛ και ήξερα μόνο πρόσθεση αφαίρεση πολλαπλασιασμό και διέραιση. Πήγα εκεί και μου λέγανε ολοκληρώματα και νόμιζα οτι μιλαγαμε για αστροφυσική. Οκ. Με αυτη σου την απαντηση ησυχασα...... Μαθηματικα ξερω και τα γουσταρω πολυ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Αύγουστος 25, 2005 #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=18279 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 25, 2005 #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 http://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Για να μαθεται σιγουρα..... Ορε τι επαθε το σιτε σημερα.....γονατισε..... Μα ειναι τοσο αθλιοι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Αύγουστος 25, 2005 #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 άμα περασει κανένας labίτης εφαρμοσμένη πληροφορική μακεδονίας θα χαρώ να βοηθήσω με σημειώσεις κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.