Jump to content

Να αφήσω ρεύματα σε AUTO ;

Recommended Posts

Τις τάσεις που ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει τι είναι, (δεν μιλάω για vcore, vdram) κλπ αλλά για τάσεις του Northbridge, Southbridge, PLL, HTT Link κλπ. Αυτές τι πειράζετε ή τις αφήνετε στο auto ;

Τις τάσεις που ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει τι είναι, (δεν μιλάω για vcore, vdram) κλπ αλλά για τάσεις του Northbridge, Southbridge, PLL, HTT Link κλπ. Αυτές τι πειράζετε ή τις αφήνετε στο auto ;

Αν ψαξεις σε ξενα Forum για το Mobo που εχεις θα μαθεις τι και πως.

Πχ Η P5KC εχει ενα Bug με το vFSB που οταν ειναι στο Auto δινει 1.5v. 45nm killa δλδ (1,1 Default).

Γενικα τα ρευματα για μενα δεν πρεπει να ειναι στο Auto.

Αν βαριεσε να τα ψαξεις κανε ενα Search για ετοιμα Bios Setups που συμβαδιζουν με το δικο σου.

Όταν λές ξένα forums ; Κανείς γενικά αναζήτηση στον γούγλη ή έχεις υπόψην σου κάποια φορουμς τα οποία ξέρεις ότι αν ψάξεις σε αυτά θα βρεις αυτό που θέλεις. Χμ ;

Ετοιμα BIOS setups ; Κάπου κάτι κάποτε είχε πάρει το αυτί μου γι αυτά αλλά δεν ασχολήθηκα. Για δώσε more info.

Επίσης, σκεφτηκα κατι αλλο αλλα δεν ξερω κατα πόσο είναι προτιμότερο από τις 2 παραπάνω λύσεις που λες εσύ. Σκέφτηκα, να τα έχω όλα στο AUTO και χωρις overclocking. Να μπω στα Windows και να ανοιξω ενα diagnostic utility (πχ το Everest) και να δω τα ρεύματα που δίνει. Μετα να μπω στο BIOS και να τα βάλω. Βλακία ή όχι ;

1)Όταν λές ξένα forums ; Κανείς γενικά αναζήτηση στον γούγλη ή έχεις υπόψην σου κάποια φορουμς τα οποία ξέρεις ότι αν ψάξεις σε αυτά θα βρεις αυτό που θέλεις. Χμ ;

2)Ετοιμα BIOS setups ; Κάπου κάτι κάποτε είχε πάρει το αυτί μου γι αυτά αλλά δεν ασχολήθηκα. Για δώσε more info.

3)Επίσης, σκεφτηκα κατι αλλο αλλα δεν ξερω κατα πόσο είναι προτιμότερο από τις 2 παραπάνω λύσεις που λες εσύ. Σκέφτηκα, να τα έχω όλα στο AUTO και χωρις overclocking. Να μπω στα Windows και να ανοιξω ενα diagnostic utility (πχ το Everest) και να δω τα ρεύματα που δίνει. Μετα να μπω στο BIOS και να τα βάλω. Βλακία ή όχι ;

1)Αν θα βρεις θα βρεις εδω http://www.xtremesystems.org/forums/ αλλα και ο Googlης δεν σε χαλαει.

2)BIOS setups εννοω ετοιμες ρυθμισεις και τπτ αλλο.

3)Και αν αυτο που δινει ειναι παραπαπανω απο οτι πρεπει??

1)Αν θα βρεις θα βρεις εδω http://www.xtremesystems.org/forums/ αλλα και ο Googlης δεν σε χαλαει.

2)BIOS setups εννοω ετοιμες ρυθμισεις και τπτ αλλο.

3)Και αν αυτο που δινει ειναι παραπαπανω απο οτι πρεπει??

1) OK

2)Δηλαδή μιλάς για screenshots που δείχνουν το BIOS ή για prepatched bios (αν λεγεται ετσι) ;

3) Ελα ντε, κ εγω αυτό φοβάμαι. Και από ότι εχω δει στην δικια μου ASUS ό,τι νά ναι δίνει.

δεν υπάρχουν ακομα........γιωργη.....τς τς τς....newsposter σου λεει μετα......:p

Eξοπλισμένη με 8 DFI ξεχωριστές λειτουργίες και Auto Boost System για O/C. Πιο συγκεκριμένα διαθέτει:

1. Υποστήριξη DDR2 εως και 1200MHz (OC mode)

2. Δυνατότητα αλλαγής του north-bridge cooler

3. Debug LED: διάγνωση καλής λειτουργίας σε πραγματικό χρόνο και προβολή

4. ΕΖ Jumper: καθαρισμός του CMOS σε αρχική κατάσταση δίχως να ανοίξετε την θήκη του PC σας.

5. 5 fan header για άριστο air flow.

6. 90 μοιρών SATA connector για ευκολότερη συνδεσιμότητα .

7. Genie BIOS: Αφθονες επιλογές στο BIOS για αποδοτικότερο OC

8. CMOS reload: Αποθήκευσε εως και 4 BIOS setting σε ROM. backup του BIOS στα ΜS Windows

9. Fluorescent socket design

10. ABS: Auto boost system για κορυφαίο OC με μόλις 2 βήματα!

:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.