admiral-4- Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2005 Εχει εδω και ενα μηνα που μου βγαζει συνεχεια κατι παραθυρακια οταν μπενω internet απο το MSN Messenger και λέει "Μήνυμα από SYSTEM σε ALERT στις 26/6/2005 .... παντε στο site αυτο και κατεβαστε αυτο το προγραμμα μετα ομως για να δουλεψει το προγραμμα πρεπει να το αγορασεις " . Το MSN το εχώ διαγραψει ( αυτο που εχουν τα windows) και οτι εχει σχεση με MSN το εχω βγαλει απο την εκκινηση τον windows αλλα παλι βγαινει και οταν παιζω online games με βγαζει απο το παιχνιδι για να το κλεισο .... εχω κατεβασει προγραμματα για Spyware αλλα δεν βρισκουν τιποτα :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 Δεν είναι το MSN messenger αυτό αλλά ο messenger των windows. Για να τον κλείσειςδεξί κλικ My Computer->Manage->Services & Applications->Services βρες το messenger και κάνε το stop & disable. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.