spresv Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2005 ΚαλησπεραΚαταχαρουμενος εβαλα χτες καινουρια μητρικη και vga. Αφου μπουταρε απο το cd των win και μετα το format ηρθε το πρωτο νορμαλ reboot. Μετα απο το "Verifying DMI Pool Data" μου βγαζει μηνυμα "Error loading operating system".To pc ειναι (ακομα) default. Εχω δοκιμασει με διαφορετικες μνημες, clear cmos, αλλαγη bios και ο καημενος ο δισκος εχει φορμαριστει 3-4 φορες χαλαρα.Το συστημα ειναι: DFI SLI-DWinnie 3200+Chaintech 5900XTMaxtor 60Gb IDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Ιούνιος 25, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2005 μήπως οι μνήμες σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούνιος 25, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2005 Εχω δοκιμασει με Kingstin HyperX 3500 με bh-5 και μια απλη samsung με tcc3. και οι 2 ειναι jet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Ιούνιος 25, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2005 1. Download Powermax from maxtor.com2. Run it - perform low level format3. In bios setup select LBA mode for diskαυτά τα βρήκα στο google... βέβαια ελπίζω να μην χρειαστει low-level format, γιατι αργεί πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούνιος 25, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2005 Αφου τελειωσει το φορματ θα δοκιμασω και αυτο: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=1490&highlight=dfi+error+operating Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιούνιος 26, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 Φιλε μου Low level format δεν θα 'πρεπε να ειναι η πρωτη σου λυση καθως ο σκληρος δεν σηκωνει και πολλα τετοια!Πιθανον η αλλαγη του δισκου σε LBA να βοηθησει(..οπως αναφερει και το αντιστοιχο θεμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούνιος 26, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 Τελικα το μονο που βοηθησε ηατν το Auto! Σε ολα τα υπολοιπα δεν επαιζε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.