Seeker Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2005 Έχω ακούσει πως υπάρχουν και άλλοι drivers πέρα του κατασκευαστή που δίνουν καλύτερες επιδόσεις στα παιχνίδια. Ξέρω μόνο τους omega (δεν τους έχω χρησιμοποιήσει), υπάρχουν κι άλλοι? Ποιοί κατα την γνώμη σας είναι καλύτεροι για ATI και ποιοι για NVIDIA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Ιούνιος 25, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2005 Εγω παλιοτερα χρησιμοποιουσα τους ZeroPoint για nvidia και ειδα μια μικρη βελτιωση αλλα μην φανταστεις τιποτα ακραιο...Για περισσοτερους κοιτα εδω http://downloads.guru3d.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Ιούνιος 29, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2005 Για ΑΤΙ τους Omega Catalyst που στηρίζονται στους 5.6(καινούργιους) ,σε 9600ΧΤ και 9000pro λειτουργούν μια χαρά.Δεν έχω δει άλλους πάντως εκτός απο αυτούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grgvasiliou Ιούνιος 30, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2005 omegatcngodnaγια ati αυτοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Ιούνιος 30, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2005 Ρε παιδια οι ατι omega βασιζονται στους ατι με το νεο control panel η στην παλια εκδοση?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 30, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από overclocker Ρε παιδια οι ατι omega βασιζονται στους ατι με το νεο control panel η στην παλια εκδοση?? Στο ΑΤΙ TRAY tool. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Ιούλιος 1, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Οχι δεν με καταλαβατε...Με τους Omega εχουμε το νεο control center που βασιζεται στο .Net framework η το παλιο πανελ sta properties??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Ιούλιος 1, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Απο οσο θυμαμαι οι Omega εχουν δικο τους panel οπως ειναι περιπου το παλιο της ATI Link to comment Share on other sites More sharing options...
tefra Ιούλιος 1, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 για ati ειναι τα παρακατω sets OmegaDNANGO DriversUnianForsageDH zer0pointSoftmodded (ειναι οι official με ενσωματωμενο το softmod )tc και ngo ηταν για λιγο διαστημα το ιδιο . Τωρα παλι οι tc οδηγοι εγιναν ngo .Για πολλες πληροφοριες και για ati και nvidia Modded και official sets ριξε μια ματια εδω 3d accelerator . Ειναι το προσωπικο μου site .Αν θεωρηθει spam ή κατι τετοιο sorry , remove the link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.