Jump to content

οτενετ;

crazyantonis

Recommended Posts

Το αντιθετο μάλιστα. Η ΟΤΕnet είναι από τους ακριβότερους παροχείς υπηρεσιών internet.

Γιατί μιλάς; PSTN, ISDN, ή aDSL;

Υ.Γ. καλωσήρθες στο φόρουμ συνονόματε ;)

πηγα σε ενα μαγαζι to oteshop και αφου συγκρινα τις τιμες και με αλλα πακετα adsl ειδα οτι ειναι το καλυτερο και μου ειπαν οτι εχει τις μεγαλυτερες ταχυτητες εσυ ποια εταιρια προτεινεις?:D :D :D :D

E, στο OTEshop, OTEnet θα σου προτείνουνε, τι περιμένεις; :p

Υπάρχουν πολλές εταιρίες που μπορείς να κοιτάξεις:

FORTHnet

ACN

HOL

και άλλα πολλά :)

δεν πειραζει εγω το βρηκα φθηνο και το αγορασα ποια ειναι η γνωμη σου ομως για το sagem800 modem?

ναι σημερα το πηρα και μου εδωσαν το sagem800 καλο ειναι?τι λες και για την συνδεση? και μηπως ξερεις με ποσο θα κατεβαζω το δευτερολεπτο?

δεν ξερω αυτο λεω να παρω και εγω.. απο οτι εχω ακουσει 40-45 κατευαζει, τωρα αυτο δεν ειναι στανταρτ παιζουν πολλα ρολο.

μηπως ξερεις κανενα αλλο provider για γρηγορο downloading?και κανενα προγραμμα για να κατεβαζω γρηγοροτερα εκτος απο download accelerator plus και flashget?

Αρχική απάντηση από crazyantonis

και κανενα κλαυτερο adsl router i modem?

US robotics 9105 ή αν θες wirelles το 9106.

Δουλεύει και σε pstn (original) και σε isdn (με αλλο firm).

Φίλε μη ζορίζεσαι.

Αν υπήρχε τέτοια εταιρία θα ήμασταν όλοι σε αυτή και οι υπόλοιπες θα έβαζαν λουκέτο.

Αν το DSLAM σου είναι πίτα και 1024 σύνδεση να βάλεις πάλι με 30 θα κατεβάζεις.

Κάνε ένα τσεκ, δες τι σε συμφέρει και αγόρασε το.

επειδει ειμαι λιγο ασκετος τι ειναι το dl lam?

παντως ειμαι ορεστιαδα και ελαχιστοι εχουν adsl πχ web online

ti einai to dslam

*** δεν χρειάζονται συνεχόμενα post χωρίς λόγο και γράφουμε πάντα με ελληνικά ***

ευχαριστω για τι συμβουλη αλλα μηπως να τα εγραφε και στα ελληνικα γιατι βαριεμαι να διβαζω αγγλικα;

και καλυτερα θα μπορουσατε να μου το εξηγησετε εσεις γιατι πιστευω οτι δεν θα καταλαβω γρι;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.