Jump to content

η νέα μου υδρόψυξη

ok1gr

Recommended Posts

εμενα παντως δεν μου αρεσε η υδροψυξη σου, ειλικρινα, μην παρεξηγηθεις. εγω ειμαι τις γνωμης να βαλεις καλυτερης ποιοτητας πραγματα, δεν λεω για το block και την αντλια, αλλα για τους σωληνες και το ψυγειο. και οι ελληνικης προελευδης σωληνες μια χαρα ειναι αρκει να βρεις του καταλληλους, εγω δεν βρηκα eheim και χρησιμοποιω του κιλου, και βγηκαν πολυ καλοι μεχρι τωρα. και ουτε διαροοες ουτε τιποτα,εφαρμοσαν πολυ καλα.

Αρχική απάντηση από ok1gr [Σήμερα, στις 12:45]

@alexisferos 12V είναι?

ναι 12βολτ ειναι. και ειμαι σιγουρος οτι ειναι ποιο ησηχος απο αυτον που εχεις.

Το μπουκάλι τί έχει? Εσείς δεν λέγατε ότι για το τάνκ χρειάζεται ΦΑΝΤΑΣΙΑ! Για μένα είναι πολύ καλό, μολύ καλύτερο από της asetec ας πούμε που έχει και 30-35Ε! Νόμιζα ότι το τανκ χρησιμεύει για να γεμίζεις το κύκλωμα με νερό και για εξαέρωση αλλά μάλλον είχα άδικο καθώς εσείς αφήνεται να ενοειθει ότι είναι για εμφάνιση!

το μπουκαλι ειναι για εξαερωση ναι αλλα ειπαμε να ειναι κ λιγο εμφανισιμο.(φυσικα γουστα ειναι αυτα) για σκεψου ενα ομορφο μικρο μπουκαλακι απο gel για μαλλια με 2 ρακορ πλαστικα.... ρακορ

πολυ ομορφο και μικρο τανκ για μενα παντα ε ειναι αυτο

post-3065-1416072034,8632_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 13:04]

εμενα παντως δεν μου αρεσε η υδροψυξη σου, ειλικρινα, μην παρεξηγηθεις. εγω ειμαι τις γνωμης να βαλεις καλυτερης ποιοτητας πραγματα, δεν λεω για το block και την αντλια, αλλα για τους σωληνες και το ψυγειο. και οι ελληνικης προελευδης σωληνες μια χαρα ειναι αρκει να βρεις του καταλληλους, εγω δεν βρηκα eheim και χρησιμοποιω του κιλου, και βγηκαν πολυ καλοι μεχρι τωρα. και ουτε διαροοες ουτε τιποτα,εφαρμοσαν πολυ καλα.

αου τωρα ειδα κ τις φωτο :dots:

με προλαβες MaGiCMaN :worship:

Οι σωλήνες εφαρμόζουν καλά αλλά έτσι και αλλιώς το ψυγείο ΔΕΝ είναι 1/2 άρα....

Ίσως το αλλάξω αργότερα με ένα από μηχανή αυτοκινήτου!

Η εμφάνιση δεν με ενδιαφέρει ΠΟΛΥ.

παιδιά τη δουλειά του την κάνει. άν κάνει τη δουλειά του, είναι οκ.

μόνο προσοχή: η οικονομία έχει σημασία ΑΛΛΑ να γίνεται στα σωστά σημεία.

δηλαδή τώρα στους σωλήνες τι οικονομία να κάνεις? δε σου λέει κανείς να πάρεις tygon, αλλά μην πάρεις και ό,τι χειρότερο βρεις. Για το τανκ, το μπουκάλι αύρα είναι π.χ. εντελώς μηδενικού κόστους, αν δεις άλλα παιδιά έχουν πάρει ένα τάπερ π.χ. με 2 ευρώ. δηλαδή δεν είναι τα 2 ευρώ το πρόβλημά σου σε ένα σύστημα. επίσης σε τάπερ με κατάλληλες διαστάσεις θα μπορείς να βυθίσεις και την l30;)

πάντως η προσπάθειά σου καλή είναι, τον οδηγό υδρόψυξης τον είχες διαβάσει? όλοι είμασταν βιαστικοί όταν το πρωτοστήναμε, αλλά είχαμε τηρήσει το δοκίμασέ το έξω από το pc:D τέλος πάντων, το βασικό στην υδρόψυξη είναι οι γνώσεις που παίρνεις, τώρα σιγά σιγά προσπάθησε να βελτιώσεις αυτά που δε σου αρέσουν ή αυτά που πρέπει οπωσδήποτε να αλλαχτούν. π.χ. το ψυγείο ΔΕΝ πρέπει να είναι σκουριασμένο. Δεν είναι θέμα εμφάνισης, είναι θέμα χημείας. Αν θες αυτό που φτιάχνεις να έχει μια υποτυπώδη αντοχή στο χρόνο και όχι να το αλλάζεις κάθε βδομάδα, πάρε ένα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ψυγείο αυτοκινήτου (όποιο κι αν είναι αυτό) και φυσικά όχι αυθεντικό ανταλλακτικό, ας είναι και μαϊμού.

Για ανεμιστήρα τώρα, πάρε έναν οποιοδήποτε 12άβολτο και βάλτον στα 7 volt, θα σαι μια χαρά αθόρυβος;)

βέβαια υπό αυτές τις συνθήκες θα πέσεις πολύ σε απόδοση. Καλύτερο είναι όπως σου είπα να πάρεις ένα μεγάλο ψυγείο και να βάλεις 2-3 ανεμιστήρες σε χαμηλές στροφές.

A....

και σχετικά με τι διμαμετρο των σωλήνων:

Πάρτε ας πούμε 20 μέτρα σωλήνα 1/2

και εγώ θα πάρω 15m 1'' και 5m 1/2'' και θα τα ενώσω μαζί.

Παίρνετε και μια αντλία 1000λ/ω ας πούμε.

Στο τέλος των σωλήνων ποιός θα μαζέψει ποιό πολύ νερό σε 1 λεπτό???????????????????????????????????????????????

@sotiris:

Πέστα!

Ψυγείο από μηχανή αυτοκινήτου καλό είναι!

Το ψυγείο που χρησιμοποιώ από μέσα είναι ok έτσι και αλλιώς χάλκινο είναι. Τα fins από την μια πλευρά είναι λίγο @@@@@@@@!

Ρε ok1gr σοβαρεψου ρε,1.ΑΛΛΑΞΕ τους σωληνες παρε τιποτα της προκοπης και βαλε ΙΔΙΑ διαμετρο σωληνες ΠΑΝΤΟΥ γιατι με την διαφορετικη διαμετρο κουραζεις την αντλια 2.ΑΛΛΑΞΕ το σκουριασμενο ψυγειο και παρε ενα αλλο και βαλτου και ρακορια 1/2 εσωτερικης,και οταν λες ψυγειο απο μηχανη αυτοκινητου μην πας και κουβαλησεις το πραγματικο ψυγειο του αυτοκινητου,αυτο που εννοεις ειναι το ψυγειο απο το καλοφιφερ και 3.ΒΓΑΛΕ τα χαρτοκουτια και κανε ενα σωστο shroud,υπαρχει οδηγος εδω μεσα στο λαμπη ψαξε και θα τον βρεις;) .

Οmg πολύ άσχημο αποτέλεσμα . Βιασμός κανονικότατος .

Ειλικρινά σου αρέσει αυτό όλο το πράγμα να το έχεις μέσα στο δωμάτιο σου / ? .

Επιειδή θα παιδευτεις με το ΤΑΝΚ [που δεν γίνεται έτσι οπως δείχνουν πιο πάνω με το σαμπουάν ] .

1. Παρε ένα πλαστικό Τ και ΚΑΝΕ ΚΛΕΙΣΤΟ κυκλωμα . [χωρις τανκ ]

2. Βγάλε το '' sround ''

3. Aν μπορείς πάρε κανα ψυγειο έστω μονό με 35 ευρώ .

Με το ψυγείο το σκουριασμένο πιάνεις πολλά τρυγόνια με ένα σμπάρο .

1. Θα χαλάσεις την αντλία σύντομα απο τις σκουριες . [αν δεν εχει γίνει ζημιά ]

2. Θα χαλάσεις το μπλόκ σύντομα επίσης .

3 Θα μέινεις με το sround και το Τανκ στο τέλος να τα κοιτάς .

[ίσως ακούγομαι σκληρός αλλά για ένα ψυγείο σκουριασμένο δεν αξίζει να τα χαλάσεις ΟΛΑ ]

Αρχική απάντηση από Shidokanjohn [Σήμερα, στις 20:53]

Κοιτα τι ξεθαψα ο ανθρωπος....εποχη νερου

Μπορεις και καλυτερα φιλε μου,υπομονη και ορεξη θελει:)

:drool:σας παρακαλω οχι αλλες φωτο απο λιανλι 70:drool:

Επαναλαμβάνω!

Το ψυγείο δεν είναι σκουριασμένο από μέσα!

Α... και of course δεν είναι το δωμάτιό μου, είναι ας πούμε ένα γραφίο όπου έχω μόνο το 2 pc, ηλεκτρονικά και εργαλεία!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.