ok1gr Ιούνιος 26, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 7 ελπίζω φαίνεται γιατί δεν έχει φως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 26, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 εμενα παντως δεν μου αρεσε η υδροψυξη σου, ειλικρινα, μην παρεξηγηθεις. εγω ειμαι τις γνωμης να βαλεις καλυτερης ποιοτητας πραγματα, δεν λεω για το block και την αντλια, αλλα για τους σωληνες και το ψυγειο. και οι ελληνικης προελευδης σωληνες μια χαρα ειναι αρκει να βρεις του καταλληλους, εγω δεν βρηκα eheim και χρησιμοποιω του κιλου, και βγηκαν πολυ καλοι μεχρι τωρα. και ουτε διαροοες ουτε τιποτα,εφαρμοσαν πολυ καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιούνιος 26, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από ok1gr [Σήμερα, στις 12:45] @alexisferos 12V είναι? ναι 12βολτ ειναι. και ειμαι σιγουρος οτι ειναι ποιο ησηχος απο αυτον που εχεις. Το μπουκάλι τί έχει? Εσείς δεν λέγατε ότι για το τάνκ χρειάζεται ΦΑΝΤΑΣΙΑ! Για μένα είναι πολύ καλό, μολύ καλύτερο από της asetec ας πούμε που έχει και 30-35Ε! Νόμιζα ότι το τανκ χρησιμεύει για να γεμίζεις το κύκλωμα με νερό και για εξαέρωση αλλά μάλλον είχα άδικο καθώς εσείς αφήνεται να ενοειθει ότι είναι για εμφάνιση! το μπουκαλι ειναι για εξαερωση ναι αλλα ειπαμε να ειναι κ λιγο εμφανισιμο.(φυσικα γουστα ειναι αυτα) για σκεψου ενα ομορφο μικρο μπουκαλακι απο gel για μαλλια με 2 ρακορ πλαστικα.... ρακορ πολυ ομορφο και μικρο τανκ για μενα παντα ε ειναι αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιούνιος 26, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 13:04] εμενα παντως δεν μου αρεσε η υδροψυξη σου, ειλικρινα, μην παρεξηγηθεις. εγω ειμαι τις γνωμης να βαλεις καλυτερης ποιοτητας πραγματα, δεν λεω για το block και την αντλια, αλλα για τους σωληνες και το ψυγειο. και οι ελληνικης προελευδης σωληνες μια χαρα ειναι αρκει να βρεις του καταλληλους, εγω δεν βρηκα eheim και χρησιμοποιω του κιλου, και βγηκαν πολυ καλοι μεχρι τωρα. και ουτε διαροοες ουτε τιποτα,εφαρμοσαν πολυ καλα. αου τωρα ειδα κ τις φωτο με προλαβες MaGiCMaN :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ok1gr Ιούνιος 26, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 Οι σωλήνες εφαρμόζουν καλά αλλά έτσι και αλλιώς το ψυγείο ΔΕΝ είναι 1/2 άρα....Ίσως το αλλάξω αργότερα με ένα από μηχανή αυτοκινήτου!Η εμφάνιση δεν με ενδιαφέρει ΠΟΛΥ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 26, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 παιδιά τη δουλειά του την κάνει. άν κάνει τη δουλειά του, είναι οκ. μόνο προσοχή: η οικονομία έχει σημασία ΑΛΛΑ να γίνεται στα σωστά σημεία. δηλαδή τώρα στους σωλήνες τι οικονομία να κάνεις? δε σου λέει κανείς να πάρεις tygon, αλλά μην πάρεις και ό,τι χειρότερο βρεις. Για το τανκ, το μπουκάλι αύρα είναι π.χ. εντελώς μηδενικού κόστους, αν δεις άλλα παιδιά έχουν πάρει ένα τάπερ π.χ. με 2 ευρώ. δηλαδή δεν είναι τα 2 ευρώ το πρόβλημά σου σε ένα σύστημα. επίσης σε τάπερ με κατάλληλες διαστάσεις θα μπορείς να βυθίσεις και την l30;) πάντως η προσπάθειά σου καλή είναι, τον οδηγό υδρόψυξης τον είχες διαβάσει? όλοι είμασταν βιαστικοί όταν το πρωτοστήναμε, αλλά είχαμε τηρήσει το δοκίμασέ το έξω από το pc:D τέλος πάντων, το βασικό στην υδρόψυξη είναι οι γνώσεις που παίρνεις, τώρα σιγά σιγά προσπάθησε να βελτιώσεις αυτά που δε σου αρέσουν ή αυτά που πρέπει οπωσδήποτε να αλλαχτούν. π.χ. το ψυγείο ΔΕΝ πρέπει να είναι σκουριασμένο. Δεν είναι θέμα εμφάνισης, είναι θέμα χημείας. Αν θες αυτό που φτιάχνεις να έχει μια υποτυπώδη αντοχή στο χρόνο και όχι να το αλλάζεις κάθε βδομάδα, πάρε ένα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ψυγείο αυτοκινήτου (όποιο κι αν είναι αυτό) και φυσικά όχι αυθεντικό ανταλλακτικό, ας είναι και μαϊμού. Για ανεμιστήρα τώρα, πάρε έναν οποιοδήποτε 12άβολτο και βάλτον στα 7 volt, θα σαι μια χαρά αθόρυβος βέβαια υπό αυτές τις συνθήκες θα πέσεις πολύ σε απόδοση. Καλύτερο είναι όπως σου είπα να πάρεις ένα μεγάλο ψυγείο και να βάλεις 2-3 ανεμιστήρες σε χαμηλές στροφές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ok1gr Ιούνιος 26, 2005 Author #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 A....και σχετικά με τι διμαμετρο των σωλήνων:Πάρτε ας πούμε 20 μέτρα σωλήνα 1/2και εγώ θα πάρω 15m 1'' και 5m 1/2'' και θα τα ενώσω μαζί.Παίρνετε και μια αντλία 1000λ/ω ας πούμε.Στο τέλος των σωλήνων ποιός θα μαζέψει ποιό πολύ νερό σε 1 λεπτό??????????????????????????????????????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ok1gr Ιούνιος 26, 2005 Author #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 @sotiris:Πέστα!Ψυγείο από μηχανή αυτοκινήτου καλό είναι!Το ψυγείο που χρησιμοποιώ από μέσα είναι ok έτσι και αλλιώς χάλκινο είναι. Τα fins από την μια πλευρά είναι λίγο @@@@@@@@! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Ιούνιος 26, 2005 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 Ρε ok1gr σοβαρεψου ρε,1.ΑΛΛΑΞΕ τους σωληνες παρε τιποτα της προκοπης και βαλε ΙΔΙΑ διαμετρο σωληνες ΠΑΝΤΟΥ γιατι με την διαφορετικη διαμετρο κουραζεις την αντλια 2.ΑΛΛΑΞΕ το σκουριασμενο ψυγειο και παρε ενα αλλο και βαλτου και ρακορια 1/2 εσωτερικης,και οταν λες ψυγειο απο μηχανη αυτοκινητου μην πας και κουβαλησεις το πραγματικο ψυγειο του αυτοκινητου,αυτο που εννοεις ειναι το ψυγειο απο το καλοφιφερ και 3.ΒΓΑΛΕ τα χαρτοκουτια και κανε ενα σωστο shroud,υπαρχει οδηγος εδω μεσα στο λαμπη ψαξε και θα τον βρεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ok1gr Ιούνιος 26, 2005 Author #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 ok, θα τα κοιτάξω, Thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιούνιος 26, 2005 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από ok1gr [Σήμερα, στις 14:52] 7 ελπίζω φαίνεται γιατί δεν έχει φως! Τώρα είναι καλύτερα πιστεύω. Η φωτογραφία όχι η υδρόψυξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ok1gr Ιούνιος 26, 2005 Author #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 thanks,ρε παιδιά τόσο χάλια είναι????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιούνιος 26, 2005 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 Κοιτα ειναι ασχημα αλλα υπαρχουν και χειροτερα Δεν λες και το κοστος...τουλαχιστον οσοι θα το δουν θα πουν:Ενταξει ειναι "λιγο προχειρο" αλλα ειναι φθηνο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ok1gr Ιούνιος 26, 2005 Author #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 block- 30El30- 50Eψυγείο-10Εσωλήνες- 3Εψιλοπράγματα- 2Εfan- τον είχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιούνιος 26, 2005 #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 Κοιτα τι ξεθαψα ο ανθρωπος....εποχη νερου Μπορεις και καλυτερα φιλε μου,υπομονη και ορεξη θελει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούνιος 26, 2005 #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 Οmg πολύ άσχημο αποτέλεσμα . Βιασμός κανονικότατος . Ειλικρινά σου αρέσει αυτό όλο το πράγμα να το έχεις μέσα στο δωμάτιο σου / ? . Επιειδή θα παιδευτεις με το ΤΑΝΚ [που δεν γίνεται έτσι οπως δείχνουν πιο πάνω με το σαμπουάν ] . 1. Παρε ένα πλαστικό Τ και ΚΑΝΕ ΚΛΕΙΣΤΟ κυκλωμα . [χωρις τανκ ] 2. Βγάλε το '' sround '' 3. Aν μπορείς πάρε κανα ψυγειο έστω μονό με 35 ευρώ . Με το ψυγείο το σκουριασμένο πιάνεις πολλά τρυγόνια με ένα σμπάρο . 1. Θα χαλάσεις την αντλία σύντομα απο τις σκουριες . [αν δεν εχει γίνει ζημιά ] 2. Θα χαλάσεις το μπλόκ σύντομα επίσης .3 Θα μέινεις με το sround και το Τανκ στο τέλος να τα κοιτάς . [ίσως ακούγομαι σκληρός αλλά για ένα ψυγείο σκουριασμένο δεν αξίζει να τα χαλάσεις ΟΛΑ ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 26, 2005 #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn [Σήμερα, στις 20:53] Κοιτα τι ξεθαψα ο ανθρωπος....εποχη νερου Μπορεις και καλυτερα φιλε μου,υπομονη και ορεξη θελει :drool:σας παρακαλω οχι αλλες φωτο απο λιανλι 70:drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ok1gr Ιούνιος 26, 2005 Author #38 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 Επαναλαμβάνω!Το ψυγείο δεν είναι σκουριασμένο από μέσα!Α... και of course δεν είναι το δωμάτιό μου, είναι ας πούμε ένα γραφίο όπου έχω μόνο το 2 pc, ηλεκτρονικά και εργαλεία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιούνιος 26, 2005 #39 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 ε οκ αφου σου αρεσει αστο ετσι. εμεις για καλο τα ειπαμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούνιος 26, 2005 #40 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 πάσο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.