Jump to content

Heatspreaders σε διπλανά slots, γίνεται;

nobig

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αυτοί που σχεδίασαν την μητρική μου προφανώς ήταν λίγο γκασμάδες γιατί για να έχω dual channel πρέπει να έχω τις μνήμες στο 1ο και 2ο ή στο 3ο & 4ο και όχι σε μονό ή ζυγό όπως στις περισσότερες μητρικές. Δυστυχώς οι μνήμες μεταξύ τους αφήνουν περίπου 4 χιλιοστά και δεν ξέρω αν χωράνε τα heatspreders του εμπορίου ή αν θα πρέπει να φτιάξω δικές μου ψήκτρες. Μου αρέσουν κάτι akasa χάλκινες που έχει το ε-σοπ αλλά όταν είδα την απόσταση που αφήνουν οι μνήμες τις ακύρωσα.

Ζητώ από όσους έχουν μνήμες με heatspreders και μπορούν να τις βάλουν σε διπλανά slots για να δούμε αν βρίσκουν ώστε να ξέρω τι μπορώ να αγοράσω, ας λέτε και τι ψήκτρες έχετε

Εδιτ Epox 9nda3J

Συνήθως όλα τα ψυκτράκια τύπου "κουβέρτας" δεν έχουν πρόβλημα για τέτοια τοποθέτηση.

Tα pgi 3200 turbo που έχουν από την μάνα τους h.s. μια χαρά χόρεσαν στην Gigabyte k8ns Ultra 939 που έχει κολλητά τα slots.

Χαίρομαι που το ακούω. Στο ε-σοπ μάλλον έχουν 8 το ένα γιατί βλέπω 2 μέσα στην συσκευασία αλλά μάλλον είναι η πλάτη του. Κανένα άλλο μαγαζί παίζει;

Απο θερμοκρασίες είδατε διαφορές;

Η πλάτη του είναι . Τα heatspreaders εχω βγεί στο συμπέρασμα πώς αποδίδουν τα μέγιστα με ανεμιστήρι γιατι την θερμότητα που τραβάνε απο τις ραμσ χωρις ανεμιστήρι δεν προλαβαίνει να φύγει και ''σκάνε'' απο την ζέστη .

Εννοείται πως με ανεμιστήρα, άλλωστε τα UTT δεν αφήνουν πολλά περιθώρια. Τα θέλω γιατί είναι πολύ κοντά οι μνήμες και οι πλάτες τους τραβάνε κάτι 55άρια+ οπότε πιστεύω με αυτές να πιάσω το πολυπόθητο 250

Ερώτηση προς Vouda ή σε όποιον έχει χρησιμοποιήσει την σαντυγή του(αυτή με την μίξη σιλικόνης και θερμοαγώγιμης σιλικόνης)

Αν την βάλω πάνω στα τσιπάκια μετά ξεκολλάνε μαζί με την ψήκτρα και τα τσιπάκια;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.