chroma Ιούλιος 13, 2005 #41 Ιούλιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Vasot Δεν εχουν ολοι τα ιδια λεφτα αμα γινει η στραβη για αντικαταστασειςαλλα ουτε και την ιδια διαθεση για να κανουν το συστημα τους "πειραματοζωο"Οσοι χρησιμοποιουν Stocκ δεν σημαινει οτι ειναι και κοροιδα υπαρχουν αρκετοι προσωπικοι λογοι για να αποφευγουν το OC Το forum λέγεται "Intel Οverclocking" νομίζω.
AN7 OverClocker Ιούλιος 13, 2005 #42 Ιούλιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από mortisboy ....να σου πω και γω...απο ποτε δηλ. σε ενα forum με κυριο θεμα το o/c μιλαμε για πειραματοζωα και αηδιες ...ημαρτον δηλαδη....το οτι ειναι ευαισθητοι οι m επειδη δεν εχουν καπακι απο πανω ...δε σημαινει κατι....και ο unseen την πατησε και ο hipro.... δεν τον καταλαβαινω τον ορο πειραματοζωο ομως....ετσι οπως το ειπε ηταν σαν να κανει κατι κακο...!!Οσον αφορα την απαντηση του chroma...εεε νταξ ...ηταν λιγο ομος.....σιγουρα ομως δεν το ειπε με την κακια εννοια ....τι να σου πω και συ την ιδια εντυπωση εχεις δηλ.?? οτι τα αγοραζουμε και ειμαστε χαλαροι ...ή μας βγαινει ο πατος στην δουλεια για να τα αποκτησουμε....εχετε αποκτησει λαθος εντυπωσεις μου φαινεται....και δεν εχω κατι μαζι σου γενικα μιλαω....το οτι υπαρχουν 10-20 πιτσιρικαδες που τους τα παιρνει ο μπαμπας δεν λεει κατι.....ετσι δεν τα εκτιμουν κιολας....και τι δηλ επειδη τους τα περνουν οι αλλοι ειναι πειραματοζωα???/ρε τι λετε ρεεεεε Τι να σου πω ρε φιλε...εσυ απαντας λες και είσαι ο Βασίλης και σου έχω επιτεθει κι όλας... ΟΤΑΝ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΑΣΤΟ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ..... Αρχική απάντηση από Βασιλης ρααααααααα.....τελειωσα σχολειο τωρα και ολα μονος μου απο δω και περα...επιασα και δουλεια...τερμα τα $$$ του πατερα.... Πειραματοζωα rulez da world.......DI το βραδυ Με όλο το σεβασμο αλλά δεν νομίζω η δουλειά που έπιασες μόλις τώρα να σου ειτρέπει να πάρεις 2 dothan
GoriLLakoS Ιούλιος 13, 2005 Author #43 Ιούλιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClockerΜε όλο το σεβασμο αλλά δεν νομίζω η δουλειά που έπιασες μόλις τώρα να σου ειτρέπει να πάρεις 2 dothan Το 1ο το πηρα το δευτερο rma.....
AN7 OverClocker Ιούλιος 13, 2005 #44 Ιούλιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης Το 1ο το πηρα το δευτερο rma..... Αν είναι από RMA ο δεύτερος τότε πάσο
GoriLLakoS Ιούλιος 13, 2005 Author #45 Ιούλιος 13, 2005 Το νεο cpu benchαρει 200mhz παραπανω με τερμα σφικτα timmings........
Κοπρίτης Ιούλιος 13, 2005 #47 Ιούλιος 13, 2005 Bασιλη δεν εισαι υποχρεωμενος να απαντας σε κανενανσχετικα με το ποσους dothan πηρες, ποσους χαλασες και ποσους θα παρεις στο μελλον...δικα σου ειναι τα φραγκα οτι κι οτι γουσταρεις τα κανεις......δεν πεφτει λογος σε κανεναν μας για το εαν τα πληρωνει ο μπαμπας, η μαμα ή η θεια απο το Σικαγο...γουστο και καπελο του καθενος ειναι...αντε γιατι αρχισαμε και ξεφευγουμε...εγω δεν θυμαμαι ποτε στο παρελθον να γινανε τετοια σχολια επειδη ο ταδε αγορασε ενα promie των 700 ή δυο καρτες γραφικων των 1000παρα μονο για πλακα μεταξυ σχτικα γνωστων μελωνκιοσο για τα λεγομενα "πειραματοζωα" που αναφερθηκαν......εγω ξερω πως "οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια"κοινως, ολοι μας θα θελαμε να'χουμε δυο τρεις dothan να παιζουμε...αλλα επειδη δεν εχουμε την δυνατοτητα,καποιοι θαυμαζουν απλα αυτους που τους εχουνκαι αλλοι φθονουν και κακολογουν...λιγη διακριτικοτητα και αξιοπρεπεια δεν βλαπτεισορρυ για το off-topic
AN7 OverClocker Ιούλιος 13, 2005 #48 Ιούλιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 18:19] Bασιλη δεν εισαι υποχρεωμενος να απαντας σε κανενανσχετικα με το ποσους dothan πηρες, ποσους χαλασες και ποσους θα παρεις στο μελλον...δικα σου ειναι τα φραγκα οτι κι οτι γουσταρεις τα κανεις......δεν πεφτει λογος σε κανεναν μας για το εαν τα πληρωνει ο μπαμπας, η μαμα ή η θεια απο το Σικαγο...γουστο και καπελο του καθενος ειναι...αντε γιατι αρχισαμε και ξεφευγουμε...εγω δεν θυμαμαι ποτε στο παρελθον να γινανε τετοια σχολια επειδη ο ταδε αγορασε ενα promie των 700 ή δυο καρτες γραφικων των 1000παρα μονο για πλακα μεταξυ σχτικα γνωστων μελωνκιοσο για τα λεγομενα "πειραματοζωα" που αναφερθηκαν......εγω ξερω πως "οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια"κοινως, ολοι μας θα θελαμε να'χουμε δυο τρεις dothan να παιζουμε...αλλα επειδη δεν εχουμε την δυνατοτητα,καποιοι θαυμαζουν απλα αυτους που τους εχουνκαι αλλοι φθονουν και κακολογουν...λιγη διακριτικοτητα και αξιοπρεπεια δεν βλαπτεισορρυ για το off-topic Τα σχόλια για τα λεφτά πάντα γίνονταν και πάντα θα γίνονται...εδώ είμαι και εδώ είσαι και θα το δείς....Όσο για το πειραματόζωο...Πειραματόζωο δεν είναι αυτή τη στιγμή?Δές πόσοι συνολικά έχουν πεθάνει στο λάμπη......Τώρα οσο για τις αλεπουδες αν αναφέρεσαι σε εμένα....δες προσεκτικά τι είπα...."με όλο το σεβασμό...."
Κοπρίτης Ιούλιος 13, 2005 #49 Ιούλιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 19:21] Τα σχόλια για τα λεφτά πάντα γίνονταν και πάντα θα γίνονται...εδώ είμαι και εδώ είσαι και θα το δείς....Όσο για το πειραματόζωο...Πειραματόζωο δεν είναι αυτή τη στιγμή?Δές πόσοι συνολικά έχουν πεθάνει στο λάμπη......Τώρα οσο για τις αλεπουδες αν αναφέρεσαι σε εμένα....δες προσεκτικά τι είπα...."με όλο το σεβασμό...." πειραματοζωα εννοειται πως ειναι ολο τo hardware που πεφτει στα χερια μας και υποκυπτειστα ρευματα τα κολλητηρια και τους παγους του καθε o/cer...αλλα εγω μεσα στο thread αυτο καταλαβα μια ασχημη εννοια της λεξης πειραματοζωο...μια εννοια που δεν συμβαδιζει με τη λογικη ενος hobby...(γιατι περι αυτου προκειται, μην το ξεχναμε)εννοειται πως θα καουν πολλοι επεξεργαστες, μνημες και μητρικες μεχρι να ερθουν τα αποτελεσματα που χαριζουν ικανοποιηση και διακρισειςχωρις να σπασεις αυγα δεν κανεις ομελετα εξαλλου...αλλα ειναι καθαρα προσωπικο θεμα του καθενοςτο που τα βρηκε τα λεφτα να παρει τα εξαρτηματακαι το τι θα τα κανει....οσο για τις "αλεπουδες" δεν αναφερομουν σε εσενα ο σκοπος του προηγουμενου ποστ δεν ειναι "να την πω" σε καποιοναλλα να σκεφτουμε λιγο και να μην επιτρεψουμε να επικρατησει ενα τετοιο πνευμα στο φορουμδεν νομιζω οτι θα αρεσαν σε κανενα να βλεπουμε απαντησεις του στυλ:"που τους βρηκες τους τρεις Dothan ρε πιτσιρικο""ποσα βγαζει ο μπαμπας σου""εισαι καπιταλας και γιαυτο κανεις μεγαλα σκορ στο superpi""κι εγω αμα ειχα τα λεφτα σου θα ειχα 4500000 3dmarks"κτλεπαναλαμβανω εδω μιλαμε για ενα hobby και οχι για το "ποθεν εσχες" του καθενοςφιλικα Γιωργος
yanni Ιούλιος 13, 2005 #50 Ιούλιος 13, 2005 Ρε παιδιά πολύ «πατριωτικά» το πήρατε. Λάθος λέξεις ή αλλιώς παρεξηγήσιμες λέξεις, σε ένα post είναι συνηθισμένο πράμα.Τελικά οι Dothan είναι ποιο ευαίσθητοι από τους Athlon XP? Ή τα ίδια?Δεν ξέρω τι έχετε πράξει όσοι έχετε Dothans αλλά μήπως κανένα "μαξιλαράκι" σαν αυτά που είχαν/έχουν οι XP, μήπως θα βοηθούσε ώστε να μειωθούν τα ατυχήματα? Η AMD δεν νομίζω να τα είχε βάλει για μόστρα τότε...
hipro5 Ιούλιος 13, 2005 #51 Ιούλιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από mortisboy [Σήμερα, στις 11:08] ....το οτι ειναι ευαισθητοι οι m επειδη δεν εχουν καπακι απο πανω ...δε σημαινει κατι....και ο unseen την πατησε και ο hipro.... Εεεεεπππππ..........Μη με πιάνεις εμένα στο στόμα σου.......!.....Εμένα δουλεύει ο Dothan.........
AN7 OverClocker Ιούλιος 13, 2005 #53 Ιούλιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης πειραματοζωα εννοειται πως ειναι ολο τo hardware που πεφτει στα χερια μας και υποκυπτει στα ρευματα τα κολλητηρια και τους παγους του καθε o/cer... αλλα εγω μεσα στο thread αυτο καταλαβα μια ασχημη εννοια της λεξης πειραματοζωο... μια εννοια που δεν συμβαδιζει με τη λογικη ενος hobby... (γιατι περι αυτου προκειται, μην το ξεχναμε) εννοειται πως θα καουν πολλοι επεξεργαστες, μνημες και μητρικες μεχρι να ερθουν τα αποτελεσματα που χαριζουν ικανοποιηση και διακρισεις χωρις να σπασεις αυγα δεν κανεις ομελετα εξαλλου... επαναλαμβανω εδω μιλαμε για ενα hobby και οχι για το "ποθεν εσχες" του καθενος φιλικα Γιωργος Δεν ξέρω ο Vasot πώς το είπε...πάντως εγώ δεν το είπα..."με την κακή την ένοια".. Απλά οι dothan είναι ακόμα σε ένα "πειραματικό" στάδιο
DuKe Ιούλιος 13, 2005 #54 Ιούλιος 13, 2005 αφηστε ρε τα μαστάρια κ τα κρεμαστάρια κ κάντε κανα clock! vasot μλκια ειπες...(με το συμπαθειο κιολας) ο bill το μόνο που ξέρει να κάνει ειναι να clockarei! λες να μη ξέρει τι λέει ο chroma? κ έπειτα τι σε κοφτει εσένα τι κάνει ο καθένας το hardware του? της green-peace των pc εισαι?? ακου εκει πειραματοζωα! καλα που χαλάει κ λίγο ο καιρός, να δροσιστουμε λιγο! καλα εχει γινει πολυ offtopic το thread thnx
GoriLLakoS Ιούλιος 15, 2005 Author #56 Ιούλιος 15, 2005 στα 3031 μου εδινε 24.406....κοντα ειναι το 23 δηλαδη.....
unseen Ιούλιος 15, 2005 #57 Ιούλιος 15, 2005 Γουσταρεις κουφαλιτσα εε? Τοσο καιρο μας ειχες στο περιμενε... Βαλε τα δυνατα σου. Δυνατο το cpu σου
Athens2004 Ιούλιος 15, 2005 #58 Ιούλιος 15, 2005 Καλά θα ήταν να ξέραμε και την ψύξη , , , Υποθέτω με ξηρό πάγο ?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.