ThunderStruck Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2005 θα είθελα να μου γράπσετε κανα λινκ για avatars kai singatures.... :help: (Sorry για τα απανωτά posts) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 24, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 Συγγνώμη αλλά τι σχέση έχει ένα off topic θέμα, με την κατηγορία που το έβαλες??moved. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThunderStruck Ιούνιος 24, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Συγγνώμη αλλά τι σχέση έχει ένα off topic θέμα, με την κατηγορία που το έβαλες??moved. Η κατηγωρία δεν εινε γενικά για Η/Υ?? ε γενικά εινε και αφτό :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Ιούνιος 24, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 Μπορείς να δεις και τη σελίδα της danasoft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 24, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 http://www.uptime-project.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Ιούνιος 25, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από ThunderStruck [Χθες, στις 12:20] Η κατηγωρία δεν εινε γενικά για Η/Υ?? ε γενικά εινε και αφτό :/ Το δράμα στη όλη ιστορία δεν είναι που έβαλες το θέμα αλλά το ότι δεν έχεις στην πρόταση σου ούτε μία σωστή λέξη. Υπάρχουν και ορθογραφικά λεξικά που μπορούν να σε βοηθήσουν να καλυτερέψεις την γραφή σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Ιούνιος 25, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από K.K Το δράμα στη όλη ιστορία δεν είναι που έβαλες το θέμα αλλά το ότι δεν έχεις στην πρόταση σου ούτε μία σωστή λέξη. Υπάρχουν και ορθογραφικά λεξικά που μπορούν να σε βοηθήσουν να καλυτερέψεις την γραφή σου. Η, δεν, γενικά, για μια χαρά είναι γραμμένα :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιούνιος 25, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2005 lol τώρα το πρόσεξα.... :p :p ... είθελα ... γράπσετε ... :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Κορυφή :worship: Κορυφή:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 25, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2005 ρε αφηστε το παληκαρι να γραψει οπως θελει μην το ανχονεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Ιούνιος 25, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 14:45] ρε αφηστε το παληκαρι να γραψει οπως θελει μην το ανχονεται Δεν υπάρχει πρόθεση να αγχώσουμε κανέναν. Ο καθένας πρέπει από μόνος του να αγχώνεται. Αλλά και εσύ φίλε def βλέπω δεν αγχώνεσαι καθόλου. Βλέπε μην το ανχόνεται αντί για αγχώνετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThunderStruck Ιούνιος 25, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από K.K Δεν υπάρχει πρόθεση να αγχώσουμε κανέναν. Ο καθένας πρέπει από μόνος του να αγχώνεται. Αλλά και εσύ φίλε def βλέπω δεν αγχώνεσαι καθόλου. Βλέπε μην το ανχόνεται αντί για αγχώνετε. Πολλύ σπάμ φιλε κάνεις Που κολάει το οτι δεν γράφω τόσο κάλα με το ποστ και τα λίνκς? Γράφω οπος μπορό φίλε και οπως ξέρω τι να κάνω ο κακομοίρης. Αλλα δηλαδή εσύ που γράφεις οραία τι θές να σου πόυμε μπράβο ? Έλεος ρεεεεε ουτε να διαβάσετε 2 λέκσεις δεν μπορείτε μερικοί... Α και όταν δεν ξέρεις πως και πού μεγάλωσε ο αλλος,καλητερα μην κάνεις σχόλια. Και αν δεν σαρέσει το ποστ μου μεσ τα @@ μου μην απαντήσεις ειπαρχουν και αλλοι στο φορουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThunderStruck Ιούνιος 25, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos http://www.uptime-project.net/ Σε φχαριστώ φίλε είσουν ο μόνος που έγραπσε σχετικά με αυτό που ζήτησα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Ιούνιος 25, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από ThunderStruck [Σήμερα, στις 19:43] Πολλύ σπάμ φιλε κάνεις Που κολάει το οτι δεν γράφω τόσο κάλα με το ποστ και τα λίνκς? Γράφω οπος μπορό φίλε και οπως ξέρω τι να κάνω ο κακομοίρης. Αλλα δηλαδή εσύ που γράφεις οραία τι θές να σου πόυμε μπράβο ? Έλεος ρεεεεε ουτε να διαβάσετε 2 λέκσεις δεν μπορείτε μερικοί... Α και όταν δεν ξέρεις πως και πού μεγάλωσε ο αλλος,καλητερα μην κάνεις σχόλια. Και αν δεν σαρέσει το ποστ μου μεσ τα @@ μου μην απαντήσεις ειπαρχουν και αλλοι στο φορουμ. Φιλαράκο πρέπει να ξέρεις ότι η βρισιές στο φόρουμ απαγορεύονται. Όπως επίσης και η γραφή που χρησιμοποιούμε βάσει κανονισμού του φόρουμ είναι Ελληνικά. Το μόνο που σου είπα είναι είναι να συμβουλεύεσαι κανένα λεξικό για το δικό σου καλό........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThunderStruck Ιούνιος 27, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 1) που είδες να έβρισα? 2)Εγώ τι γράφω κινέζικα? 3)Σε φχαριστώ για την σημβουλή αλλα θα μπορούσες να μου έκανες pm. 4)Δεν εχω κάτι μαζί σου απλα δεν μαρέσει ο ιρονικός τρόπος που σχολιάζεις τα ποστ μου. 5)Με την ιδιά λογική τα μπορούσα και γώ να σου έλεγα να μάθεις να βάζεις σωστά τα λινκσ σου.... (κοίτα στο singnature sou). :laughing: GG Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 27, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από ThunderStruck Σε φχαριστώ φίλε είσουν ο μόνος που έγραπσε σχετικά με αυτό που ζήτησα.... Τιποτα. Μην τους δινεις σημασια. Ειναι ολοι τους παλιοπαιδα :P:P:P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούνιος 27, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 Φίλε Κ.Κ, έτσι και δω ορθογραφικό λάθος από σένα, θα φας το κράξιμο της ζωής σου... Εσύ τι είσαι ρε, τέλειος είσαι;Θα συνεχίσω με ΠΜ... ας μην χαλάμε άλλο το thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.