Jump to content

LCD or Plasma

orion

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ξερω ειναι λιγο off topic...αλλα θελω την αποψη σας..

εχω καταληξει σε αυτες τις δυο TV..

Κυριως για TV και downloaded ταινιες..

Η μια ειναι η Samsung LE40A656A1 40 in LCD TV

http://www.shopzilla.co.uk/12--Samsung_LE40A656A1_40_in_LCD_TV_-_cat_id--12948__keyword--Samsung%20LE40A656__prod_id--741620694

και η αλλη

Panasonic TH42PX80 42in Plasma TV

http://www.shopzilla.co.uk/12--Panasonic_TH42PX80_42in_Plasma_TV_-_cat_id--12948__keyword--th__prod_id--719518154

θα ηθελα Full HD αλλα δε πεζει και πολυ ρολο.. Η panasonic ειναι φτηνοτερη και κατα 2" μεγαλυτερη..

Αν παω στην plasma γλιτωνο λεφτα για καλυτερο HTPC

Merci

orion@Paris

εχω δει απο κοντα την samsung και ειναι φοβερη και απο design και απο ποιοτητα ,τωρα για την panasonic δεν ξερω .

το hd ready στις πλασμα συνηθως σημαινει 1024x768.οποτε καλυτερα ελενξε το

παντως μια plasma panasonic full hd που ειχα δει με ειχε εντυπωσιασει με τα χρωματα της(1.000.000 contrast) αλλα οπως ολες οι πλασμα εχει και τα θετικα αλλα και τα αρνητικα της

Τελευταία διαβάζω καλά λόγια για τις Πλάσμα

Οι τελευταίας γενιάς έχουν σχεδόν εκμηδενίσει τα προβλήματα που είχαν στο παρελθόν, και πλέον έχοντας ανεβάσει και αυτές την ανάλυση τους αποδίδουν το ίδιο καλά και σε HD σήμα με τις LCD αν όχι και καλύτερα.

edit:ούτε με σφαίρες

• 2 weeks later...

Χθες πήγαμε μαζί με το vdeseris στο Πλαίσιο να δούμε την Panasonic πλάσμα ΤΗ-42PZ85EA.

Απλα... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ εικόνα.

Παίξαμε λίγο και με τις ρυθμίσεις αλλά τίποτα.Η χειρότερη εικόνα από την πιο φθηνή LCD που υπήρχε εκεί μέσα.

Βάλαμε ίδιες ρυθμίσεις σε άλλες LCD και την ρίχνανε στα αυτιά χαλαρά.

Σ' αυτές που καταλήξαμε για την πολύ καλή τους εικόνα ήταν η samsung 40'' LE40A558P3F (σειράς 5) και η νεότερη samsung 40'' LE40A656A1F (σειράς 6) με ένα φοβερό ''μαύρο'' και οι δυο.

Η σειρα PZ ειναι χαλια οντως.. η PX ειναι καλη..

Τελικα εκανα παραγγελια την Samsung LE40656 απο pixmania....

Περιμενω...

Η σειρα PZ ειναι χαλια οντως.. η PX ειναι καλη..

Τελικα εκανα παραγγελια την Samsung LE40656 απο pixmania....

Περιμενω...

Εγώ την τσίμπησα ήδη Άγγελε

Θα πάθεις τραλαλά

Εν τω μεταξύ έχω ένα πρόβλημα που το ψάχνω ακόμη.

Είναι συνδεδεμένη στην 8800GT με καλώδιο DVI to HDMI

Βάζω από τη κάρτα ανάλυση 1080p αλλά παίρνω στην οθόνη δυο μεγάλες μπάρες δεξιά αριστερά.

Λογικά δεν παίρνει την ανάλυση που της δίνω.

Εγώ την τσίμπησα ήδη Άγγελε

Θα πάθεις τραλαλά

Εν τω μεταξύ έχω ένα πρόβλημα που το ψάχνω ακόμη.

Είναι συνδεδεμένη στην 8800GT με καλώδιο DVI to HDMI

Βάζω από τη κάρτα ανάλυση 1080p αλλά παίρνω στην οθόνη δυο μεγάλες μπάρες δεξιά αριστερά.

Λογικά δεν παίρνει την ανάλυση που της δίνω.

το πες και το κανες τελικα ε

ευκαιρια να αλλαξεις και καρτα γραφικων :D

Μια χαρά εινα η καρτουλα Αντώνη.

Το πρόβλημα τελικά ήταν από το desktop Background..... είχα τσεκαρισμένη τη ρύθμιση fit to screen.(:nare στα μουτρα μου)

Βάζοντας center η crop to fit screen η εικόνα άνοιξε κανονικά και φύγαν οι μπάρες.

Ήταν μόνο θέμα Background

Η ανάλυση είναι 1920χ1080

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.