Jump to content

DOTHAN 2.13GHz Πρώτες παρατηρήσεις...

hipro5

Recommended Posts

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από doctor [Σήμερα, στις 00:32]

ο ΒρωμοAMDAS.......δίπλα σου κανονικά πρέπει να αλλαξοπιστίσει.....αλλά αυτοί οι AMDαδες

βλέπουν με δικά τους γυαλιά..............:toomuchne

Βρε θα τον αλλάξω σου λέω!.......’ΣΕ που εχτές πήγε το κάθαρμα o esdee να "προσηλυτίσει" το γιο μου(4 ετών)........Είχαν πάρει ένα κατσαβίδι και κατέστρεφαν μία ABIT IC7 μητρική λέγοντάς του ο esdee του γιου: "πες AMD - πες AMD-"..... :D

Αρχική απάντηση από hipro5

Βρε θα τον αλλάξω σου λέω!.......’ΣΕ που εχτές πήγε το κάθαρμα o esdee να "προσηλυτίσει" το γιο μου(4 ετών)........Είχαν πάρει ένα κατσαβίδι και κατέστρεφαν μία ABIT IC7 μητρική λέγοντάς του ο esdee του γιου: "πες AMD - πες AMD-"..... :D

ρε τι εκανε το καθαρμα :p

πως τον ανεχτοικες σπιτι σου πετα τον εξω ρεεεεεεεεεεεεεε

1) δεν την καταστρεφαμε την IC7 την modαραμε :D

2) ο γιος ειναι AMDας, τον ειδα εγω ειχε το βλεμα του chroma :p

ετοιμασου για -τριψιφια το απογευμα :p

Αρχική απάντηση από esdee

1) δεν την καταστρεφαμε την IC7 την modαραμε :D

2) ο γιος ειναι AMDας, τον ειδα εγω ειχε το βλεμα του chroma :p

ετοιμασου για -τριψιφια το απογευμα :p

νεος τομεας moding

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΣΑΣ NA ΧΟΡΕΣΕΙ ΣΕ mini ATX

lololol

μην μου πεις οτι ο γιος του hipro ειναι σφηχτης???

Εεεεεεεετσι

The boy saw the light in the room with the dark forces

• 2 weeks later...

Η μία απ'αυτές........Η άλλη είναι πιό καινούργια Kingson Value Ram.....Όχι από τις σημερινές, παλιά πάλι με BH-6 τσιπάκια........'Οχι ΔΕΝ πάνε καλύτερα από την ABIT όταν τις "σφίγγεις" τελείως.....Στην ABIT IC7 πήγαιναν τσίτα όλα μέχρι και τους 269MHz, ενώ εδώ στην ASUS P4C800-E , πάνε μέχρι 262MHz.....Στην ASUS το "τσίτα" είναι ΑΝ παίξεις το "DRAM Latency Parameter" που λέει το 865/875 Tweaker, στο "111" και όχι στο "101".......Αυτό γίνεται ΑΝ μπουτάρεις με 200MHz fsb και ΟΧΙ με 201MHz fsb και πάνω.......ΣΥΝ να βάλεις: TURBO, 2-2-2-5, 4, ENABLE, 0, 64μS ..... ;)

το 4αρι διπλα στα 2-2-2-5 τι ειναι??

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 01:47]

το 4αρι διπλα στα 2-2-2-5 τι ειναι??

Είναι απο τα timings της P4C800-E:rolleyes:

όπως έχει η DFI 2-2-2-2-5-6-7-8-12-5-76-12-5-6-32-1-2-444-132 lol

Αρχική απάντηση από JiMk

Είναι απο τα timings της P4C800-E:rolleyes:

όπως έχει η DFI 2-2-2-2-5-6-7-8-12-5-76-12-5-6-32-1-2-444-132 lol

το 76 μπορει να σου δημιουργησει προβλημα με UTT, χαλαρωσε το σε 76.3 :D

ρε παιδες η asus P4C800-E dlx εχει 2 performance mode ενα στης ρυθμησεις του chipset και ενα στην γεβικες του o/c.

πια ειναι η διαφορα τους και τι κανει το καθενα???

• 2 weeks later...

H p4c800 gold και η p4c800 e-dlx εχουν και οι δυο i875P chipset.......αρα θα εχουν και ιδιες επιδωσεις?George ξερεις κατι παραπανω....για βοηθα με γιατι δεν βρισκω πουθενα e-dlx.....αμα ειναι να παργγειλω απο εξω για να την εχω οταν γυρισω....

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [22-08-2005 22:49]

ρε παιδες η asus P4C800-E dlx εχει 2 performance mode ενα στης ρυθμησεις του chipset και ενα στην γεβικες του o/c.

πια ειναι η διαφορα τους και τι κανει το καθενα???

Στο chipset που λες, σου κόβει αν το βάλεις Standared, περί τα 300ΜΒ/s bandwidth, αλλά ανεβαίνουν οι μνήμες παραπάνω........ΔΕ λέει όμως.......Προφανώς απενεργοποιεί το PAT τελείως.......Το άλλο performance απλά τσιτώνει λίγο παραπάνω τις μνήμες.........Όχι και μεγάλα πράγματα....... ;)

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 09:44]

H p4c800 gold και η p4c800 e-dlx εχουν και οι δυο i875P chipset.......αρα θα εχουν και ιδιες επιδωσεις?George ξερεις κατι παραπανω....για βοηθα με γιατι δεν βρισκω πουθενα e-dlx.....αμα ειναι να παργγειλω απο εξω για να την εχω οταν γυρισω....

Λογικά τα ίδια θα είναι.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.