SirGeorge Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2005 Παιδιά βρίσκομαι κάπου όπου μπορώ να κατεβάζω από το Internet με 15ΜΒ/s περίπου. Σας παρακαλώ πείτε καμιά ιδέα για το τι να κατεβάσω έχω κολλήσει, έχω κατεβάσει ότι μπορούσα να σκεφτώ άμα γίνεται δώστε και link. Γρήγορα γιατί θα είμαι εδώ μόνο για λίγο ακόμη. ’μα θέλετε τα γράφω και σε DVD και σας τα στέλνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούνιος 24, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 κατεβα απο το backbone να δουμε τα mail Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 24, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 εγω θα ηθελα ολες τις συναυλιες σε ντιβιντι ριπ απο τα διασημοτερα ροκ συγκροτηματα......θενκςςςςςςςςς Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Ιούνιος 24, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 κατεβα απο το backbone να δουμε τα mail :woot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 24, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 Το πρόβλημα σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι ό,τι ισχύει για τις απολαύσεις της ζωής. Ή θα είναι παράνομες, ή θα παχαίνουν. Το 2ο το αποφέυγουμε σε αυτό το thread, το 1ο όμως? Δύσκολο να βρεις κάτι καλό από νόμιμο link... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούνιος 25, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2005 Κατέβασε το sp2 από Microsfot 3-4 φορές μέχρι να πιάσεις κανένα screenshot πάνω από 10 κι έλα να το ποστάρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Ιούνιος 25, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2005 Να μην του στείλουμε του παιδιού κανένα πμ με κανένα site ?????www.download.com και μετά ... "τρως" κανένα "κρακερακι"///(bad words kreach :flower: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.