a4dtm Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2005 Προσπαθω να ενημερωσω το συστημα μου μεσω του windows update αλλα μου βγαζει συνεχεια ''Failed'' πριν κατεβουν οι ενημερωσεις.Μηπως εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να εχει συμβει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από ΓΙΩΡΓΟΣ Προσπαθω να ενημερωσω το συστημα μου μεσω του windows update αλλα μου βγαζει συνεχεια ''Failed'' πριν κατεβουν οι ενημερωσεις.Μηπως εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να εχει συμβει? το cd των win τι χρώμα έχει? (η από πάνω πλευρά). αν είναι ένα με υδατογραφήματα, τότε μάλλον κάποιος ιός σε εμποδίζει. αν όχι, μάλλον η microsoft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Ιούνιος 23, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2005 Για δοκίμασε να αλλάξεις αυτό ...που μπαίνει στην κλειδαριά.. και ξαναπροσπάθησε Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosone1416003187 Ιούνιος 23, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2005 Hello.Δοκιμασε να ενεργοπιησεις το automatica update,και στην συνεχεια κανε το manual.Χωρις να το εχεις απενεργοποιησει το automatic.Επισης αν εχεις SP2,πηγαινε στο security center,και εκει που λεει "change the way that center alerts me" ενεργοποιησε την επιλογη "automatic updates".Και εγω το ειχα αυτο το προβλημα,πριν λιγο,και εκανα αυτα που σου ειπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 23, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2005 Εγώ ρε παιδιά γιατί παρόλο που έχω ένα CD χωρίς υδατογράφημα απο πάνω κάνω κανονικότατα update και αυτόματα και χειροκίνητα χωρίς να έχω ποτέ πρόβλημα παρόλο που ο Billy έχει "πάρει μέτρα"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Ιούνιος 23, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2005 Παιδια δεν εχω αυθεντικα windows και δεν ειχα κανενα προβλημα με το windows update μεχρι πριν ενα μηνα. Ξαφνικα παρουσιαστηκε το προβλημα. Manosone θα το δοκιμασω αυτο που λες και θα δουμε τι θα γινει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Ιούνιος 23, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2005 Και εγω εχω το ιδιο προβλημα. Δοκιμασα αυτο που ειπες manosome αλλα τιποτα. Κανεις αλλη ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Ιούνιος 23, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2005 Μετα απο πολυ ψαξιμο βρικα οτι φταιει το panda Titanium 2005. Το ιδιο προβλημα μαλλον αντιμετςπιζουν και οσοι εχουν το internet security panda 2005. Η λυση ειναι σε ενα hotfix που εχει βγαλει το panda. Οποιος το θελει pm me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.