madmetal Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2005 καλησπερα...εχω το MGE nova 1100avr που εχει μονο τριπολικες εξοδους.μπορω με καποιον τροπο να τροφοδοτησω αλλη συσκευη που θελει σουκο?υπαρχει μετατροπεας?
totally_wired Ιούνιος 22, 2005 #2 Ιούνιος 22, 2005 Θα φτίαξεις...Θα πάρεις ένα πολύμπριζο... Θα πάρεις και ένα τριπολικό βίσμα... και θα τα ενώσεις.Αρκεί να βάλεις το κίτρινο καλώδιο στην γείωση.Έχω όλα τα υλικά και θα το φτιάξω για μένα σε μερικές μέρες.(έχει ξαναζητηθεί εδώ το θέμα και κάποιος άλλος έδωσε και σε εμένα την απάντηση)
Sbeetle Ιούνιος 22, 2005 #3 Ιούνιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Θα φτίαξεις... Θα πάρεις ένα πολύμπριζο... Θα πάρεις και ένα τριπολικό βίσμα... και θα τα ενώσεις. Αρκεί να βάλεις το κίτρινο καλώδιο στην γείωση. Έχω όλα τα υλικά και θα το φτιάξω για μένα σε μερικές μέρες. (έχει ξαναζητηθεί εδώ το θέμα και κάποιος άλλος έδωσε και σε εμένα την απάντηση) Γεια σου ρε Μάκη μάστορα Ρε παιδιά γιατί να κάνετε πατέντες; Αφού υπάρχει πολύμπριζο που συνδέεται στο τριπολικό για να βάζεις επάνω όσες σούκο θέλεις.
madmetal Ιούνιος 22, 2005 Author #4 Ιούνιος 22, 2005 Sbeetle τις πατεντες προσπαθω να αποφυγω.. που μπορω να το βρω το συγκεκριμενο πολυμπριζο?
Sbeetle Ιούνιος 22, 2005 #5 Ιούνιος 22, 2005 Πολύ απλά, σε ένα ...Πλαίσιο. Εγώ έχω το ίδιο ups και έχω δύο τέτοια επάνω. Έχω συνδέσει μέχρι και τη λάμπα του γραφείου...
Rayden Ιούνιος 23, 2005 #7 Ιούνιος 23, 2005 Και σε οποιοδήποτε μαγαζί με ηλεκτρονικό/ηλεκτρολογικό εξοπλισμό θα βρεις.
sotiris Ιούνιος 23, 2005 #8 Ιούνιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από feanorian82 Εμενα μου το εφτιαξε ο πατερας του sotiris. και μένα ο ίδιος μα γιατί δεν εμπιστεύεσαι εμένα ρε τόλη, δεν καταλαβαίνω, μια χαρά κολλήσεις κάνω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.