harroulis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2005 Γεια σας.Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα οποτε παω να μπω στον αλλο μου σκληρο μου εμφανιζεται αυτο το μηνυμα:The disk is not formated.Do you want to format?Υποψιαζομαι οτι κατα την εγκατασταση των XP εκανα κατα λαθος format στον σκληρο f (αυτον που εχει το προβλημα).Προλαβα και σταματησα το format στο 2%.Τα δεδομενα στον σκληρο ειναι σημαντικα και δεν θελω να τα χασω.Μπορει καποιος να μου δωσει μια λυση?Ευχαριστω
sotiris Ιούνιος 21, 2005 #2 Ιούνιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από harroulis Γεια σας.Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα οποτε παω να μπω στον αλλο μου σκληρο μου εμφανιζεται αυτο το μηνυμα:The disk is not formated.Do you want to format?Υποψιαζομαι οτι κατα την εγκατασταση των XP εκανα κατα λαθος format στον σκληρο f (αυτον που εχει το προβλημα).Προλαβα και σταματησα το format στο 2%.Τα δεδομενα στον σκληρο ειναι σημαντικα και δεν θελω να τα χασω.Μπορει καποιος να μου δωσει μια λυση?Ευχαριστω Με το format αυτό (που δεν είναι low level) απλά χαλάς το FAT ή το αντίστοιχο σύστημα που έχει το NTFS. οπότε και να το έκανες δεδομένα δε χάνεις εκτός αν έγραφες από πάνω.Αυτό επίσης σημαίνει ότι το ότι το σταμάτησες στο 2% δε σημαίνει και τίποτα.Η μόνη λύση που μπορώ να σκεφτώ (εφ' όσον ο δίσκος πια θεωρείται unformated) είναι η χρήση κάποιου recovery προγράμματος raw data από δίσκο. Προσωπικά αυτό που ξέρω είναι το Easy Recovery 6.0.
feanorian82 Ιούνιος 21, 2005 #3 Ιούνιος 21, 2005 Easy Recovery Pro 6.04 που λεει κι ο fosi... Πιάνει!
harroulis Ιούνιος 24, 2005 Author #4 Ιούνιος 24, 2005 ok εχω ξεκινησει το κατεβασμα του Easy Recovery 6.0
harroulis Ιούνιος 25, 2005 Author #5 Ιούνιος 25, 2005 Κατεβασα το Easy Recovery Professional 6.01 Και δεν μπορω να το κανω κούκου.Εχει κανεις προηγουμενη εμπειρια.
greekfragma Ιούνιος 25, 2005 #6 Ιούνιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από harroulis [Σήμερα, στις 05:26] Κατεβασα το Easy Recovery Professional 6.01 Και δεν μπορω να το κανω cr**k.Εχει κανεις προηγουμενη εμπειρια. cr**k=????? cream cracker μηπως?????
Chosen Ιούνιος 25, 2005 #8 Ιούνιος 25, 2005 Να υπενθυμίσω ότι απαγορεύτεται οποιαδήποτε συζήτηση για crack, dope & spliff...
imr Ιούλιος 7, 2005 #9 Ιούλιος 7, 2005 Εγω ειχα το ειδιο προβλημα με ενα partition.Το προβλημα λυθηκε μεσα απο dos, καθως εβλεπα κανονικα τα αρχεια του partition και μπορουσα να τα αντιγραψω σε αλλο!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.