ea6gka Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2005 οι μνημες μου στην Asus 6600GT Xtreme ΚΑΙΝΕ, με συχνοτητα στα 1.1γιγα. και εχουνε και μεγαλη ψυχτρα αλουμινενια επανω απο τη μαμα. Ειναι φυσιολογικο , στις δικες καρτες πως ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Ιούνιος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2005 Φυσικά και θα καίνε. Και στην δική μου πριν της πετάξω τα μάτια μετο μπλοκ της υδρόψυξης χωρίς να την υπερχρονίσω εβλεπα θερμοκρασίες μέχρι και 70 βαθμούς. Σκέψου εσύ από τα 900 που είναι η αρχική της συχνότητα την πήγες στα 1,1. Οσό αν είναι φυσιολογικές οι ψυκτρες της ναι και σε εμένα έτσι ήταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 22, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2005 70 νομιζω ειναι ο πυρηνας, εκτος και αν εβαλες κανα σενσορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Ιούνιος 22, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2005 Και η 5700 ultra που έχω στο pc του μικρού , που φοράει ddr2 αν δεν κάνω λάθος , ζεματάει αν πας να ακουμπήσεις τα ψυκτράκια από τις μνήμες , οπότε το πιο πιθανό είναι να είναι απολύτως φυσικό , από την στιγμή που τις έχεις κλοκάρει κιόλας Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Ιούνιος 22, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2005 Εμένα έχει γύρω στους 50-60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Ιούνιος 22, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2005 Kαι στη δικιά μου καίνε και μάλιστα χωρίς oc. Οπότε μάλλον φυσιολογικό είναι, εκτός αν σου κάνει τίποτα κολλήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.