mixlss Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2005 Εχω τις τελευταίες μέρες το εξής πρόβλημα.Μετά από κάθε εκκίνηση των XP το σύστημα μετά από λίγο αρχίζει να σέρνεται και παρατήρησα ότι από το task manager ότι ο explorer χρησιμοποιεί το 100% της CPU.Είχε ποτέ κάποιος το ίδιο πρόβλημα.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούνιος 21, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 αν τον κλεισεις και τον ξανανοιξεις παλι σου τρωει το 100%?, (απο το taskMan εννοω να το κλεισεις και να το ανοιξεις με run" ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 21, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 κανας ιος μηπως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 21, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Κοίταξε για spyware. Κατέβασε το spybot search n' destroy και το ad-aware και αφού τα κανεις update, έλεγξε το σύστημά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Ιούνιος 21, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Κοιτα στο task manager και στο msconfig τι τρεχει και τι αρχιζει στο boot αντιστοιχα.Αν υπαρχει κατι περιεργο κανε check για ιους και spyware;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Ιούνιος 21, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από mixlss Εχω τις τελευταίες μέρες το εξής πρόβλημα.Μετά από κάθε εκκίνηση των XP το σύστημα μετά από λίγο αρχίζει να σέρνεται και παρατήρησα ότι από το task manager ότι ο explorer χρησιμοποιεί το 100% της CPU.Είχε ποτέ κάποιος το ίδιο πρόβλημα.Ευχαριστώ. Μηπως συμβαινει οταν προσπαθεις να ανοιξεις καποιο συγκεκριμενο αρχειο ?Υπαρχουν καποια προβληματικα .avi αρχεια που δημιουργουν αυτο το προβλημα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixlss Ιούνιος 21, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Εχω τρέξει και antivirus και adware και registry mechanic και δεν έγινε τίποτα.Οταν τον κλείνω και τον ανοιγω ξανά δεν χρησιμοποιεί την cpu αλλά όταν πάω να δω κανένα αρχείο βίντεο τότε ξανά κάνει τα ίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Ιούνιος 21, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από mixlss Εχω τρέξει και antivirus και adware και registry mechanic και δεν έγινε τίποτα.Οταν τον κλείνω και τον ανοιγω ξανά δεν χρησιμοποιεί την cpu αλλά όταν πάω να δω κανένα αρχείο βίντεο τότε ξανά κάνει τα ίδια. αν ειναι .avi το αρχειο κανε αυτο :Click on Start | Run; now type Regedit and click on OK. Browse to HKEY_CLASSES_ROOT\System FileAssociations\.avi\shellex\PropertyHandler and delete the Default key contained in this folderhttp://www.pcmag.com/article2/0,1759,1206400,00.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixlss Ιούνιος 21, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Fireknight [Σήμερα, στις 12:09] Μηπως συμβαινει οταν προσπαθεις να ανοιξεις καποιο συγκεκριμενο αρχειο ?Υπαρχουν καποια προβληματικα .avi αρχεια που δημιουργουν αυτο το προβλημα . Η αληθεια είναι ότι το κάνει κυρίως μετα βιντεο αρχεία και μετα από εγκατάσταση mediaplayer10 και real player 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Ιούνιος 21, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 http://support.microsoft.com/?scid=kb;EN-US;q317751 :...: ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixlss Ιούνιος 21, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Θα δοκιμάσω το απόγευμα τις λύσεις σας Fireknight και feanorian82 .Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μπελλος Ευαγγελ Ιούνιος 21, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Λοιπον παιδες εχω και εγω προβλημα μετον επεξεργαστη μου!!! Δουλευει 100% χωρις να κανω τιποτα και η θερμοκρασια παει στους 63 βαθμους χωρις να εχω ανοιχτο κανενα προγραμα!!! Μετα απο ψαξιμο στο Τασκ μανατζερ τον βρηκα !!!! Λεγεται : cidaemon exe. Τον σβηνω και επανερχεται και δεν μπορω να τον βγαλω!! Ξερετε τιποτα για αυτο;;;; και τι κανω τωρα;;;; οποιαδηποτε βοηθεια μου ειναι χρησιμη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 21, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Μπελλος Ευαγγελ [Σήμερα, στις 01:33] Λοιπον παιδες εχω και εγω προβλημα μετον επεξεργαστη μου!!! Δουλευει 100% χωρις να κανω τιποτα και η θερμοκρασια παει στους 63 βαθμους χωρις να εχω ανοιχτο κανενα προγραμα!!! Μετα απο ψαξιμο στο Τασκ μανατζερ τον βρηκα !!!! Λεγεται : cidaemon exe. Τον σβηνω και επανερχεται και δεν μπορω να τον βγαλω!! Ξερετε τιποτα για αυτο;;;; και τι κανω τωρα;;;; οποιαδηποτε βοηθεια μου ειναι χρησιμη!!! http://www.liutilities.com/products/wintaskspro/processlibrary/cidaemon/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μπελλος Ευαγγελ Ιούνιος 21, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 10:03] Κοίταξε για spyware. Κατέβασε το spybot search n' destroy και το ad-aware και αφού τα κανεις update, έλεγξε το σύστημά σου. Αστρολαμπε γεια σου αυτο το προγραμα το εβαλα χτες το εκανα up date και δεν τον αναγνωριζει ;;;; Μιλαω για τον cidaemon exe. δεν βλεπω να του κανει τιποτε !! Εκτος αν κανω κατι λαθος!!:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μπελλος Ευαγγελ Ιούνιος 21, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 23:35] http://www.liutilities.com/products/wintaskspro/processlibrary/cidaemon/ Φιλε μου δεν ξερω Αγγλικα δεν με βοηθαει αυτο !!! Ευχαριστω παντως!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιούνιος 21, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Αρχείο διαδικασίας: cidaemon ή όνομα διαδικασίας cidaemon.exe: Συντάσσοντας ευρετήριο υπηρεσία της Microsoft Περιγραφή: cidaemon.exe είναι συντάσσοντας ευρετήριο υπηρεσία που καταχωρεί τα αρχεία στον υπολογιστή σας για να επιτρέψει για τις γρηγορότερες αναζητήσεις αρχείων.Συντάκτης: Μέρος εταιρίας της Microsoft: Λειτουργικό σύστημα παραθύρων της Microsoftαυτο θα σε βοηθισει καλυτερα σε οτι εχεις προβλημα με αγγλικα http://systran.otenet.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixlss Ιούνιος 22, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2005 Το προβλημά μου λύθηκε με την λύση του Fireknight. Πάντως κατεβάζω και το sp2 για εγκατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μπελλος Ευαγγελ Ιούνιος 22, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2005 Eμενα ακομη παραμενει !!! Το cidaemonexe. μου τα πρηξε τελικα!!! Παιζει ο υπολογιστης στο 100% χωρις να κανω τιποτα!!! Μου λενε δεν ειναι ΙΟΣ οπως ο πιο πανω φιλος .... αλλα τοτε τι σκατα ειναι;;;; εκανα μεσα απο το my computer κλικ στον σκληρο και μετα εκει που δειχνει το σχημα του σκληρου και μετα ξετσεκαρισα τα 2 τετραγωνακια απο κατω ! Και ησυχασε για μιση ωρα!!! και τωρα αρχισε παλι τα ιδια!!! Τι κανω;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μπελλος Ευαγγελ Ιούνιος 22, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2005 Επιτελους το ελυσα το προβλημα μπαινοντας απο το my computer μετα πηγα στο verwaltung (ειναι στα Γερμανικα το PC μου)που σημαινει Διαχειρηση η Διοικηση κατι τετοιο τελος παντων και εκει εμφανιστηκε ενα πανελ που επανω δεξια δειχνει κατι Γραναζια και γραφει DIENST !! που σημαινει Υπηρεσιες !!! Εκει εκανα κλικ διπλο πανω στα γραναζια και μετα μου ανοιξε ενα παραθυρο με μια κατακορυφη λιστα!!! Με τον κερσορα πανω κατω εψαξα εκει που λεει INDEXDIENST και μετα διπλο κλικ πανω του και κανω κλικ εκει που λεει στοπ !!! Στα γερμανικα γραφει BEENDEN και μετα ΟΚ. Και ησυχασε το ρημαδι....... Αυτα μπορει να βοηθεισω καποιον αλλον με το ιδιο προβλημα!!! Ευχαριστω ολους σας !!!!! :woot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos Ιούνιος 22, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2005 με αυτό που έκανες , τερμάστισες την υπηρεσία , γιατί beenden στα γερμανικά σημαίνει τερματισμός , απότι είδα στο λεξικό, για τη συγκεριμένη περίοδο λειοτυργίας του pc. Οπότε στην επόμενη επαννεκίνηση θα επανεργοποιηθεί η υπηρεσία (ενδεχόμενα , δεν ξλερω τι ρυθμίσεις έχεις στο ΄συστημά σου) . ’λλαξε λοιπόν τις ρυθμίσεις και βάλτο σε ρύθμιση manual , αν τυχόν είναι αυτόματο , για να μην σου ενεργοποεί το συγκεκριμένο service σε κάθε εκκίνηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.