Seeker Ιούνιος 27, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 Πάντα είπαστε στο "αν" όμως. Μπορεί και οι ενδείξεις να είναι λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούνιος 27, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Seeker [Σήμερα, στις 13:29] Πάντα είπαστε στο "αν" όμως. Μπορεί και οι ενδείξεις να είναι λάθος. Εσύ δεν ξέρεις αν είναι σωστές ή λάθος; Έχεις κάνει overvoltage στον επεξεργαστή; ΝΑΙ ή ΟΧΙ και πόσο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούνιος 27, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 Το ότι έχει 1.8 vcore είναι δεδομένο , , , το λέει το μόνιτορ . άντε να μην έχει 1.8 και να έχει 1.75 ας πούμε ότι χάνει λίγο . πάλι πολύ είναι . Το overvoltage το ανέφερα αν δινει πιο ΠΟΛΥ και απο το 1.8 που έχει ορίσει ο χρήστης , γιατί μόνος του το έχει 1.8 απο 1.55 σε 1.8 δεν πάει απο μόνο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούνιος 27, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 Overvoltage, δεν είναι μόνο όταν το κάνει από μόνη της η μητρική (λόγω mosfets κ.λπ.), είναι και όταν ανεβάζεις εσύ χειροκίνητα την τάση. Εμένα στο BIOS λέει "CPU Overvoltage" και εκεί ρυθμίζεις την τάση. Εγώ αυτό εννοούσα, αν έχει ανεβάσει αυτός επίτηδες την τάση, για να κάνει overclocking. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Ιούνιος 27, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από nickstamat Εσύ δεν ξέρεις αν είναι σωστές ή λάθος; Έχεις κάνει overvoltage στον επεξεργαστή; ΝΑΙ ή ΟΧΙ και πόσο; Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να πώ εγώ, αφού δεν είμαι εγώ το παιδί που έχει το πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 7, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Δεν το βλέπω το παλκάρι να απαντάει....λέτε να έπεσε στο σύνδρομο?(NSDS)Έλεος πάντως....και αναρωτιόταν τι εφταιγε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.