daospi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2005 Από τότε που εγκατέστησα το Silen Hunter3 ξαφνικά το pc κολλάει και πετάειμια μπλε οθόνη(οι παρακάτω εικόνες).Στην αρχή δεν έδωσα σημασία αλλάμετά άρχησε να γίνεται ενοχλητικό και ως αποκορύφωμα τώρα το κάνει και στο GTA SA.Αυτές οι μπλε οθόνες άρχισαν να εμφανίζονται από τότε που εγκατέστησα τα 2 αυτά παιχνίδια αλλά δε νομίζω να φταίνε αυτά.Παρακάτω είναι φωτο από τη μπλε οθόνη(δυστυχώς είναι από κινητό με αποτέλεσμα να είναι σε κομμάτια για να είναι ευανάγνωστα).Α,τo memtest δεν έδειξε κανένα σφάλμα.Τι λέτε εσείς;Το γλιτώνω το format;
daospi Ιούνιος 20, 2005 Author #4 Ιούνιος 20, 2005 cleenmos δεν έκανα.Το Service Pack 2 ήταν εγκατεστειμένο από την αρχή.
oktech Ιούνιος 20, 2005 #5 Ιούνιος 20, 2005 Δοκίμασε να αλλάξεις slot στις μνήμες σου.. αν δεν βοηθήσει, κλείσε το indexing service των Windows : Start button > "Run" > "msconfig" > "Services" > Indexing Service > disable
oktech Ιούνιος 20, 2005 #8 Ιούνιος 20, 2005 ΣΤΟΠ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ... οι εικόνες που εβαλες στην αρχή είναι παραπάνω από καθαρές.. απλά οι επιλογές για να βρείς την λύση δεν είναι λίγες...
daospi Ιούνιος 20, 2005 Author #9 Ιούνιος 20, 2005 Πως μπορώ να απενεργοποιήσω το caching και το shadowing;
Zarras Ιούνιος 21, 2005 #10 Ιούνιος 21, 2005 Το bad pool header σημαίνει οτι ο κάποιο thread/process του kernel προσπαθει να κανει ενα request σε καποια μη εγκυρη διευθυνση της μνημης.τρεξε αυτο για να δεις ποιο ακριβως ειναι.Καποιοι ανεφεραν οτι κλεινοντας το mem caching και το mem shadow απο το bios , διόθωσαν το προβλημα.
daospi Ιούνιος 21, 2005 Author #11 Ιούνιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 11:16] Καποιοι ανεφεραν οτι κλεινοντας το mem caching και το mem shadow απο το bios , διόθωσαν το προβλημα. Πως θα το κάνω αυτό;
Zarras Ιούνιος 21, 2005 #12 Ιούνιος 21, 2005 εε φανταζομαι απο τις επιλογες που σου δινει στο bios...και αφορουν αυτα τα 2.
daospi Ιούνιος 22, 2005 Author #13 Ιούνιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 00:58] εε φανταζομαι απο τις επιλογες που σου δινει στο bios...και αφορουν αυτα τα 2. Kαι εγώ στην αρχή αυτό φαντάστηκα,αλλά δε βρήκα τίποτα τέτοιο στο bios.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.