FrOsT Ιούνιος 22, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2005 Αν θές ποιότητα πάνε σε Toshiba ΙΒΜ Dell...H acer όντος έχει πρόβλημα με το sevice της(μπάχαλο)...Για fujitsu-siemens δεν ξέρω και πολλά αλλά από την μικρή εμπειρία μαζί τους μου άρεσε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pallisi Ιούνιος 22, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2005 Νομίζω τελικά ότι θα πάω σε ibook τουλάχιστον μέχρις ότου να βρώ κάτι που να με ικανοποιεί από wintel. Δε πειράζει που έχει άλλο λειτουργικό,τη δουλειά του την κάνει,δεν έχω και τρελές απαιτήσεις... Ίδωμεν θα κάνω και μια βόλτα στα μαγαζιά,να δω και τι οθόνες έχουν τα fujitsu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 22, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από pallisi Νομίζω τελικά ότι θα πάω σε ibook τουλάχιστον μέχρις ότου να βρώ κάτι που να με ικανοποιεί από wintel. Δε πειράζει που έχει άλλο λειτουργικό,τη δουλειά του την κάνει,δεν έχω και τρελές απαιτήσεις... Ίδωμεν θα κάνω και μια βόλτα στα μαγαζιά,να δω και τι οθόνες έχουν τα fujitsu... δύσκολα αλλά σταθερά μονοπάτια ελπίζω να μη χρειαστείς x86 προγράμματα πάντως linux μπορείς να βάλεις οπότε μην αγχώνεσαι, μια χαρά είναι το εργαλείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.