Seeker Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2005 Σύμφωνα με ότι γράφει εδώ η επόμενη έκδοση του OpenOffice μπορεί να είναι χωρίς Ελληνικά αν δεν γίνουν οι απαραίτητες μεταφράσεις. Ας βοηθήσουμε όσο μπορούμε στηρίζοντας το project ώστε να υπάρξουν Ελληνικά στο OpenOffice 2.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
power Ιούνιος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2005 Δυστυχώς το project βασίζεται σε unix/linux οπότε οι περισσότεροι που δουλεύουμε win μένουμε εκτός... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 20, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από power Δυστυχώς το project βασίζεται σε unix/linux οπότε οι περισσότεροι που δουλεύουμε win μένουμε εκτός... Εχμμμ... http://www.openoffice.org/product2/reqts.htmlΑν σας φαίνεται δύσκολο να το κάνετε με windows υπάρχει και το cygwin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
power Ιούνιος 20, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2005 Δεν εννοώ το πρόγραμμα.(Ήδη έχω το 2.0 beta)Εννοώ το project της μετάφρασης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 20, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2005 cygwin Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 20, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από power [Σήμερα, στις 14:14] Δεν εννοώ το πρόγραμμα.(Ήδη έχω το 2.0 beta)Εννοώ το project της μετάφρασης. Ορίστε ένα απόσπασμα :# _ singlequoting: checks whether singlequoting is consistent between the two strings# _ endpunc: checks whether punctuation at the end of the strings match#: sb.src#ERRCODE_BASMGR_MGROPEN___ERRCODE_RES_MASK.string.textmsgid "The BASIC from the file '$(ARG1)' could not be initialized"msgstr "Δεν ήταν δυνατόν να γίνει αναγνώριση του BASIC από το αρχείο '$(ARG1)'."#: sb.src#ERRCODE_BASMGR_MGRSAVE___ERRCODE_RES_MASK.string.textmsgid "Error saving BASIC: '$(ARG1)'"msgstr "" Ένας editor χρειάζεται και ένας cvs client στα windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Ιούνιος 20, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2005 Βρήκα ένα πρόγραμμα που λέγεται poEdit (έχει και έκδοση για Windows) αλλά δεν είμαι σίγουρος πως δουλεύει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.