GeorgeVasil Μάρτιος 5, 2010 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2010 Thomson?? WAG200G>>>>>>>585 v7 Επειδη τα εχω και τα 2.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Μάρτιος 6, 2010 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2010 Εχω και ενα τομσον στο σπιτι και μια χαρα βολευτηκα... Μπορει να ειναι καλο σα ρουτερ το λινκσις αλλα στη παρουσα φαση δε με βολευει καθολου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 6, 2010 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2010 και μακρια απο Dlink , 2 χαλασμενα G624T αναβοσβηνουν σαν χριστουγεννιατικο δεντρο...WAG ειναι βραχος εχω ενα 4 χρονια και δεν εχει κανει κιχ, θα ελεγα και μακρια απο moded firmwares , το 1,01,09 βαλτε και εισαστε καλυμενοι 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 6, 2010 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2010 και μακρια απο Dlink , 2 χαλασμενα G624T αναβοσβηνουν σαν χριστουγεννιατικο δεντρο...WAG ειναι βραχος εχω ενα 4 χρονια και δεν εχει κανει κιχ, θα ελεγα και μακρια απο moded firmwares , το 1,01,09 βαλτε και εισαστε καλυμενοι 100% Το Modded Firm παρεχουν παραπανω επιλογες στους Cisco-αδες κτλ. Προσωπικά δεν εχω δοκιμασει..αλλα αν ο Johny ειναι ικανοποιημενος μου φτανει. Οσο αναφορα το Thompson..δεν λεω σταθερο Router..αλλα αν ειναι να φαω μια βδομαδα για το πως θα το σεταρω.. Ουτε Web Server δεν μπορουσα να σηκωσω..Ολα Block-αρισμενα τα εχουν. Ας ειναι καλα η Σακουρα με τα Telnet ©.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.