johnysb Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2008 καλησπερες, σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμενο ρουτερ και θα ηθελα να μου πειτε την αποψη σας.link Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 21, 2008 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2008 To εχω εγω μια χαρα ειναι..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Gonzo Σεπτέμβριος 23, 2008 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2008 Johnny κοίτα και το Thomson 585v7 το πήραμε 5 άτομα και είναι πολύ καλό.Στην ίδια τιμή βγαίνει κι αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 23, 2008 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2008 απο που? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Σεπτέμβριος 24, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2008 τελικα προτιμηθηκε το linksys ,μιας και ηταν μερος προσφορας με πολυ καλη τιμη.Αναμενεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Σεπτέμβριος 24, 2008 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2008 Το εχω εδω και 6 μηνες περιπου, δεν ειχα ποτε προβλημα... Μεγειές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Σεπτέμβριος 24, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2008 Σας ευχαριστω ολους,θα επανελθω μολις φτασει στα χερια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 24, 2008 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2008 με τη forthnet πως τα παει το συγκεκριμενο ρουτερακι ? διαβαζω στο αλλο φορα οτι δεν συνισταται Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Σεπτέμβριος 24, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2008 o GV που εχει forthnet νομιζω συγχρονιζει περιπου στα 20κ και ειναι ευχαριστημενος απο οτι μου ειπε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 24, 2008 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2008 με τη forthnet πως τα παει το συγκεκριμενο ρουτερακι ? διαβαζω στο αλλο φορα οτι δεν συνισταται DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 21086 kbps Upstream Rate: 1020 kbps Downstream Margin: 6 db Upstream Margin: 12 db Downstream Line Attenuation: 17 db Upstream Line Attenuation: 3.5 db Downstream Transmit Power: 0 Upstream Transmit Power: 0 Οταν εχει ορεξη (που στο 80% των περιπτωσεων εχει).. Εχω δει και 2ΜΒ/s σε torrent σταθερα..και 2300ΚΒ/s σε Rapidshare. Και στο seeding παει καλα...:gyros Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 24, 2008 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2008 ε καλα σε αυτη τη γραμμη και crypto να βαλεις θα πεταει Link to comment Share on other sites More sharing options...
cebit Μάρτιος 3, 2009 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2009 To WAG200G το είχα και δεν με απογοήτευσε ποτέ. Το πρότεινα στον κολλητό μου και έχει τις ίδιες εντυπώσεις με μένα. Εγώ είμαι με 4νετ και αυτός με ΟΤΕNET. Συντονιζόμαστε και οι 2 περίπου στο μέγιστο στατιστικά για την περιοχή μας (Λάρισα). Τα downloads μας από Torrent πετάνε, το ίδιο και το seeding (σε μένα πιάνει 100KB/sec). Με QoS ακόμα και σε αυτά τα rates το surfing υποφέρει μεν, αλλά με DNS + Web Proxy ίσα που καταλαβαίνει κανείς διαφορά.Ο μόνος λόγος που το άλλαξα ήταν για να έχω Draft-N Support. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toti Φεβρουάριος 15, 2010 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2010 εχω και γω αυτο, μια χαρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fanis Μάρτιος 3, 2010 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2010 Και εγώ αυτό έχω με Forthnet και είναι μιά χαρά, κατεβάζω αργά αλλά αυτό είναι καθαρά θεμα σύνδεσης (ΟΤΕ πάγεια ..) πολύ απλά επειδή Forthnet δεν έχει φερεί ιδιόκτητο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Μάρτιος 4, 2010 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2010 Μπακ φρομ δε φιούτσερ μεν, αλλα εχω ενα προβληματακι με το ρουτερ, δε με αφηνει με τπτ να το κανω upgrade. Μου λεει πως δεν ειναι το σωστο αρχειο... Εχω ISDN γραμμη και εχει το 1.00.09 firmware, και προσπαθω να βαλω αυτο: Firmware 10/10/2007 Ver.1.01.06 (ETSI) (Annex γιατι ιντερνετ βλεπω μονο σε ADSL2 mode και οχι ADSL2+ http://www.linksysbycisco.com/UK/en/support/WAG200G/download Μηπος τελικα βαζω λαθος firmware? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 4, 2010 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2010 O Johny ξερει απο firmware για το WAG200..καπου μου ειχε διξει για καποια modded.. γιατι και δε αυτον δεν γινοταν Upgrade το Original. Αλλα δυστηχως δεν εχω κρατησει το Link.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Μάρτιος 4, 2010 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2010 γιατι ιντερνετ βλεπω μονο σε ADSL2 mode και οχι ADSL2+ Δεν μπορει, καπως θα αλλαζει. Για παραδειγμα στο SpeedTouch 585 δεν μπορεις να το κανεις απο το γραφικο, γινεται μονο απο CLI. Ψαξε στο γραφικο για την επιλογη "DSL Modulation" ή κατι παρομοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Μάρτιος 4, 2010 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2010 Αλλαζει σε ADSL2+ απλα η πευτει συνεχος το νετ η δεν εχω καθολου. Τα πραματα ειναι απλα λιγο καλυτερα σε απλο ADSL2 αλλα και παλι πευτει κατα διαστηματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Μάρτιος 4, 2010 Author #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2010 εδω ειναι τα modded firms που υπαρχουν για το wag200g,δοκιμασε αν μπορεις και δες ποιο θα δεχτει ο ρουτερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Μάρτιος 5, 2010 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2010 lol δυστηχος δε δεχεται να κανει upgrade!! ουτε καν και με ενα modded...Καταραμενη φορθνετ! Αυτο ειναι το δευτερο Wag200G το πρωτο καηκε, το δευτερο ειναι μη αναβαθμησιμο.. και οταν το πρωτο καηκε και τους ειπα πως θελω ενα Thomson με κοιταζαν λες και τους εβρισα τη μανα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.