Vadergr Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2005 Προσπαθω να κατεβαζω μερικα αρχεια ταυτοχρονα και μου βγαζει 2 download boxes.Αν βαλω να κατεβασει και αλλα τα ανοιγει αλλα τα εχει σε αναμονη μεχρι να τελειωσει το ενα απο τα δυο προηγουμενα.Πως μπορω να κατεβαζω οσα θελω ταυτοχρονα?Εριξα ενα ψαξιματακι στα internet options αλλα δεν βρηκα τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούνιος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Μήπως είναι από την ίδια σελίδα και σου κόβει επειδή βλέπει 3 Request στο ίδιο IP ?????Μπορεί να λέω χαζομάρες αλλά δε μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_Maba Ιούνιος 18, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Υπαρχει οριο στα downloads του explorer, αλλα φυσικα υπαρχει κ η λυση. Google it Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούνιος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 το εχω προσέξει και εγώ με τον ie δεν κατεβάζει πάνω απο 2συγχρόνος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 18, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Το έχουμε ξαναπεί: Google, ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου ie6 10 downloads.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.