totally_wired Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2005 Για να λέμε τα καλά το πλαίσιο επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά το καλό του RMA.Μητρική ASUS 533Ε, κορυφαία πριν 2 χρόνια και κάτι 8 μήνες (όταν και αγοράστηκε)με raid κτλ δυστηχώς έχασε τον ήχο της και του έκανε και distortion που με προβλήμα και στην εικόνα. Πήγε στον πλαίσιο του πειραιά, ελέχθηκε την επομένη και έδωσαν 2 εναλλακτήκες. Ή σας δίνουμε μια SB ή νέα mb από τις albatron 478 που παίζουν αυτόν τον καιρό.(Φυσικά και προτιμηθηκαν οι albatron)..Απλά μπράβο για την ταχύτητα τους και την αντικατάσταση που έκαναν χωρίς να μπλέξουν με αντιπροσωπίες κτλ.Τώρα θα μου πείτε συγκρίνεις albatron με asus? Και απαντώ Πλέον τι σημασία έχει... για ένα μηχάνημα που δουλεύει στο ρελαντί με hardware 3ετίας...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 δεν εχει καμμια σημασια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 18, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αστα να πανε...:cry: 1)Εχω χασει και εγω τον ηχο εδω και κατι μηνες...... 2)Εχει σπασει η βαση της ψυχτρας...... 3)Δεν παιζει εγγυηση..... 4)Και δεν ξερο τι να κανω...:bye: Εισε τυχερος λεμεεεεεε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούνιος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Γιώργο μάλλον εσυ πρέπει να την πετάξεις και να πάρεις άλλη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούνιος 18, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ Αστα να πανε...:cry: 1)Εχω χασει και εγω τον ηχο εδω και κατι μηνες...... 2)Εχει σπασει η βαση της ψυχτρας...... 3)Δεν παιζει εγγυηση..... 4)Και δεν ξερο τι να κανω...:bye: Εισε τυχερος λεμεεεεεε.... ’λλος είναι ο τυχερός... Όχι εγώ Βασικά λες μετά... 3χρόνια εγγύηση... Να που τελικά σε βγάζει από έξοδα και από την άλλη βλέπεις ότι το να δώσεις του κόσμου τα λεφτά για αξιοπιστία για μηχάνημα που δουλεύει μόνο ως tuner, ως γραφομηχανή και ως dvd player δεν λέει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 18, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από LordOfRings [Σήμερα, στις 18:32] Γιώργο μάλλον εσυ πρέπει να την πετάξεις και να πάρεις άλλη.... Δεν αξιζει κατα την γνωμη μου.... Καλυτερα να βρω μια μεταχειρισμενη.....(οποιος εχει καμια που να δεχεται 478 ας στειλει πμ... )...ή ακομα καλυτερα να μαζεψω φραγκα και να φτιαξω ενα hi-end συστημα... Σορρυ για το off topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιούνιος 18, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 ΓΕΡΑΡΔΟΣ ΛΕΜΕ.... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Ιούνιος 18, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Πάντως σήμερα για να κάνω μια ερώτηση σχετικά με παραγγελία απο το ηλεκτρονικό τους κατάστημα με σύνδεσαν με 4 διαφορετικά τμήματα απο τα οποία άκουσα δύο διαφορετικές γνώμες (τα δύο τμήματα μου πρότειναν μια επιλογή ενώ τα άλλα δύο μία άλλη...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.