Jump to content

Bigwater δε δουλεύει η αντλία νερού!!

Τζώρτζης

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Με 100 λτ/ω δεν ποτίζεις ούτε κάκτο πόσο μάλλον cpu , τέσπα , τα είχαμε πεί τα λέμε και θα τα λέμε . Θές κάτι για να λές οτι έχεις νερό ? Πάρτο . Θές νερό ? Πάρε κάτι άλλο .

Παντως ημουν στους 34*C με P4 3GHz@3.75GHz, με στοκ θα ημουν στους 48*C...

Κριμα που μαμιετε η αντλια γμτ...

Ειχα αρχισει να γουσταρω, οσο προλαβα δλδ...

• 1 month later...

Δηλαδη εγω που αλλαξα την αντλια του bigware με την Hydor Seltz L25 εκανα λαλακια??

Θα κανει πολυ θορυβο???

Αρχική απάντηση από kingzback [Σήμερα, στις 17:08]

Δηλαδη εγω που αλλαξα την αντλια του bigware με την Hydor Seltz L25 εκανα λαλακια??

Θα κανει πολυ θορυβο???

Μάλλον ναι.

Αρχική απάντηση από kingzback

Θα κανει πολυ θορυβο???

και εγω πιστευω πως ναι γιατι και η δικια μου ειναι αρκατα θορυβοδης και μαλιστα παταει πανο σε 2 στροσεις pax mate και ακομα ακουγετε αρκετα...

Και κατι αλλο. Πρεπει να βαλω και κανενα tank i reservoir?? Δεν μπορω να καταλαβω πως θα βγαλω τον αερα απο το συστημα!

Και κατι αλλο. Πρεπει να βαλω και κανενα tank i reservoir?? Δεν μπορω να καταλαβω πως θα βγαλω τον αερα απο το συστημα!

οι τροποι ειναι 3

με τανκ: γεμιζεις ρουφαει ξανα βαζεις μεχρι να γεμισι το συστημα και μετα κουνας το ψυγειο να φιγη ο αερας.

με Τ : παρομιο με το απο πανο αλλα απλα γεμιζεις με ενα χωνι στο ενα ακρο του ταφ...(καλητερι υλοποιηση το ταφ ακριβως πριν την εισαγογη της αντλιας και με την μια μερια στραμενη προς τα πανο

και κλιστο κικλομα: ειναι το πιο χρονοβορο αλλα υπερτερι σε θεμα χορου.... τα βουτας ολα σε μαι λεκανι γεμιζει το κηκλομα και μετα ενονεις το σολινα και τοποθετις μεσα στο PC

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

με Τ : παρομιο με το απο πανο αλλα απλα γεμιζεις με ενα χωνι στο ενα ακρο του ταφ...(καλητερι υλοποιηση το ταφ ακριβως πριν την εισαγογη της αντλιας και με την μια μερια στραμενη προς τα πανο

Πως ακριβως?? Καμμια φωτο??? Το χωνι θα το εχω για παντα???

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 21:29]

οι τροποι ειναι 3

Πως μπορω να το ζητηζω ακριβως???

Αρχική απάντηση από Athens2004

Με 100 λτ/ω δεν ποτίζεις ούτε κάκτο πόσο μάλλον cpu , τέσπα , τα είχαμε πεί τα λέμε και θα τα λέμε . Θές κάτι για να λές οτι έχεις νερό ? Πάρτο . Θές νερό ? Πάρε κάτι άλλο .

athens δεν τον λεω για σενα προσωπικα.Απλα καταπιανομαι απο το ποστ σου.

Συντομα λοιπον θα μαθουμε αν αυτο που λες ισχυει και κατα ποσο..Οχι για το bigwater συγκεκριμενα αλλα για οποιοδηποτε "νερο" τετοιου ειδους.

Μην γενικεύεις NOS. Μιλάω με νουμερα στο ποστ μου ... μιλάω για 100-120λτ του Bιgwater [ονομαστικά ετσι ? ... τα πραγματικά ίσως εχουν την ομοιοτητα του ασπρου-μαυρου] και το γενικό ολο στήσιμο του . [ρακορ σωλήνες ψυγειο μπλοκ]

edit ---> . :D :flower: :D

Πως μπορω να το ζητηζω ακριβως???

το χονι μετα απο γεμισμα θα το βγαζεις ρε συ.....

και θα βαζεις μια ταπα στην ακρτι του σολινα.....

το Τ θα το βρεις σε μαγαζι με ποτιστικα υδραβλικα κτλ

θα ζιτισεις ενα Τ για σολινες νερου1/2 ιντσα.. η αναλογα την διατομη του σολινα σου

προτιμισε τα πλαστικα και οχι μεταλικα απλος για να αποφυγεις τηχον ηλεκτολιση τοθ νερου με τα διαφορετικα μεταλα....

Ξερει κανεις στην αθηνα που μποτω να βρω ρακορ που απο τη μια να μπαινει στο hydor l25 και απο την αλλη να βγαζει 6.4mm σαν το bigwater??? εφαγα τον κοσμο και δεν εχω βρει ακομα!!

Ξερει κανεις στην αθηνα που μποτω να βρω ρακορ που απο τη μια να μπαινει στο hydor l25 και απο την αλλη να βγαζει 6.4mm σαν το bigwater??? εφαγα τον κοσμο και δεν εχω βρει ακομα!!

για αθηνα θα πας αθηνας 17 στο κεντο και εχιε οτι θες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.