Jump to content

Bigwater δε δουλεύει η αντλία νερού!!

Τζώρτζης

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από unseen

μαλλον χαλανε επειδη ειναι βυθισμενες στο νερο που τωρα το καλοκαιρι βραζει.

το σκεφτηκα και αυτο...βασικα το δικο μου και χειμωνα πρεπει να βραζει..:p

μαλλον θα παρω μια Λ20 μιας και το καταστημα θα μου κανει καλυτερη τιμη...μπορει και να εχω και καλυτερες θερμοκρασιες με αυτην.Ειδωμεν

Του Bigwater θα προσπαθησω να την επιδιωρθωσω..ετσι να μην γυριζει καν στα ξαφνικα ειναι κουφο..

Αρχική απάντηση από gnu

Κι αλλο προβλημα με αντλια απο Bigwater.

Αγορασμενο στις 6/6/05,σταματησε σημερα να λειτουργει η αντλια του.

Τζορτζη σου το αλλαξαν ολο η μονο την αντλια?

Εξαρτάται από το κατάστημα αγοράς...

Εγω σημερα εσπασα το ρεκορ γκαντεμιας...Πηρα Λ20 σε καλη τιμη απο το καταστημα αλλα γυρισα σπιτι και κανει η θορυβο η γ@#$!@$@%.Δεν ξερω τι φταιει...αλλα αυριο την παω πισω και αυτη και μαζι και το bigwater για Rma και οταν ερθει με το καλο αλλο αμα ξαναχαλασει παω και εγω σε αλλο συστημα...Κριμα παντως αμα ειναι ολα ετσι γιατι ειναι πολυ καλο συστηματακι και με 88 ευρω που κανει ΧΟΝΤΡΟΑΞΙΖΕΙ(εφοσον δεν χαλανε)

Αρχική απάντηση από unseen

κανει θορυβο η l20 επειδη το bigwater εχει μικρης διατομης σωληνες και ζοριζετε

και τι να κανω εγω τωρα???(αμα φταiει αυτο που λες)

αμα κανει θορυβο τι να τα κανω τα νερα??Μου την εδωσε σαν λυση για να μην κανω ΡΜΑ..ε δεν γινεται δυστυχως:(

Αρχική απάντηση από Spanaks [Σήμερα, στις 13:08]

Αληθεια εσάς που σας κόλησε η αντλία, σε τι θερμοκρασίες δούλευε ο επεξεργαστής?

37 με βαση το ai booster

33 με το gatewatch

Αρχική απάντηση από Snips

Η Enheim που έχει το multirama (1048 ή 1250) ακούγεται πεσιρρότερο σε σχέση με την Λ20 που δοκίμασε ο NOS-DIO? Τις έχει δοκιμάσει και τις 2 κανείς?

μα και οι Λ20 δεν ακουγονται...ειχα 2 τετοιες παλαιοτερα και ηταν μια χαρα.

Απλα η μου εκατσε χαλασμενη η ειναι αυτο που λεει ο unseen οποτε και οι 1048/1250 θα ακουγονται

Εμενα αν μου χαλασει και δευτερη παω σε αλλο..απλα δεν θα βαλω 1/2 ID σωληνες...ειναι πολυ μπουρια και μου την σπανε;)

Η eheim 1250 που θεωρείται απο τις σχετικά μεγάλες αντλιες , κάνει ένα πάρα πολύ ελαφρυ βουητο [πρεπει να προσέξεις για να το ακουσεις οχι ενοχλητικο ]

Αν βιδώσεις τις 4 βάσεις της και ενδιαμεσα βάλεις αρμαφλέξ η wetex η κάτι μαλακο ας πουμε γίνεται τελείως αθόρυβη .

edit , κάτι τέτοιο .

dsc027744vz.jpg

Τελικα το bigwater ειναι ψιλοαπατη.

Τωρα που μου χαλασε η αντλια και ξαναεβαλα την μαμισια την ψυξη κοιταζα τις θερμοκρασιες και επαθα πλακα :eek:

33 ελεγε το aibooster

28 ελεγε το gatewatch

με το bigwarer ειχα

37 aibooster

33 gatewatch

Οσο απο θορυβο για να εχω αυτες τις θερμοκρασιες ειχα τον ανεμιστηρα απο το bigwater στην μεση και ειχε αρκετο θορυβο σε σχεση με τωρα με την μαμισια.

Δεν το ξαναβαζω το bigwater ουτε και κανενα ετοιμο.

Τελικα κατι ξερουν οι ποιο εμπειροι εδω μεσα και λενε μακρια απο τα ετοιμα.

:)

Αρχική απάντηση από gnu [Σήμερα, στις 12:45]

Τωρα που μου χαλασε η αντλια και ξαναεβαλα την μαμισια την ψυξη κοιταζα τις θερμοκρασιες και επαθα πλακα :eek:

33 ελεγε το aibooster

28 ελεγε το gatewatch

με το bigwarer ειχα

37 aibooster

33 gatewatch

Τώρα με βάζεις στο τριπάκι να δοκιμάσω και γω την stock ψύκτρα της intel...:hmm: (δεν την έχω βγάλει καν από τη συσκευασία...)

Δεν νομίζω ρε γμτ... αφού από την Tower112 (της Thermatake πάλι...) είμαι 10 βαθμούς κάτω min με το ΜεγάλοΝερό....

Όταν κολήσει η αντλία θα το δοκιμάσω...

Αρχική απάντηση από gnu

Τελικα το bigwater ειναι ψιλοαπατη.

η απατη στο bigwater ειναι το ψυγειο..αυτο χαλαει ολη την δουλεια....εγω που το αλλαξα ειδα -17 σε idle kai -25 σε load..σε σχεση με την μαμισια ψυκτρα

επισης το bigwater ''θελει΄ περισσοτερο ιντελ συστημα ,οταν σε αthlon εχεις 33 με την μαμα τι περιμενεις να σου κανει η υδροψυξη??και custom να βαλεις κατω απο 30 δεν πας...

επισης τζαμπα ειχες τον ανeμιστηρα στην μεση αφου δεν εχει καμια διαφορα με το low

Συμφωνώ με το θέμα του ψυγείου που κάνει διαφορά τελικά.

Με προσθήκη 2ου ίδιου (της TT) είχα καλύτερες θερμοκρασίες κατά 8-10 σε load. Σε idle ελάχιστες διαφορές. Με την αλλαγή σε blackice ίδιου μεγέθους (μονό 12άρι) έχω ίδιες με τα δύο ψυγεία της TT.

• 2 weeks later...

ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

επαιζα wow σημερα...ωραια και καλα εκανα κατι quest εκει ετοιμαζομουν και για BG και ξαφνου σβηνει το πσ...

Πεταγομαι πανω και ρωταω την μανα μου:Εκανες βλακεια με το σιδερο και εριξες τον γενικο παλι??Μου λεει ΟΧΙ...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΞΑΝΑΧΑΛΑΣΕ ΡΕ Η ΜΑΜΙΟΛΑ η αντλια του Bigwater...μου ειχε δωσει μια το χακ ολοκαινουργια και χαλασε ξανα λεμε...ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απλα bigwater...τερμα...κριμα που εχει τοσο αναξιοπιστη αντλια!

Υγ:Δειτε αγγελιες για πωληση..συμφαιρει

Yγ:Μην ακουσω ξανα..ο ιντελ του ΤΟΜ κανει ρεσταρτ και τις μαλακιες...ουτε προστασια απο μητρικη ουτε τιποτα...90+ εσβησε μονος του και μαλιστα δευτερη φορα.Τον ανοιξα ξανα και ειδα βιος 90.5...ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ownezzz παροτι ειναι σουβλακι..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.