Τζώρτζης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2005 Έπαιζα το gta san andreas και ξαφνικά σβήνει ο υπολογιστής....Τον ανοίγω πάλι και τσεκάρω τις ρυθμίσεις και μένω έκπληκτος βλέποντας πως δείχνει 95 βαθμούς!!!!.....Το πρόβλημα είναι πως πρέπει να ξεστήσω το όλο σύστημα ώτσε να το βγάλω και να το πάω για αλλαγή....Ανάβει το φωτάκι αλλά το νερό μένει στάσιμο...Τη καντεμιά μου μέσα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Ιούνιος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Ελπίζω να μην αρχίσουν να τα φτύνουν και οι δικές μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούνιος 18, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Τζώρτζης Έπαιζα το gta san andreas και ξαφνικά σβήνει ο υπολογιστής....Τον ανοίγω πάλι και τσεκάρω τις ρυθμίσεις και μένω έκπληκτος βλέποντας πως δείχνει 95 βαθμούς!!!!.....Το πρόβλημα είναι πως πρέπει να ξεστήσω το όλο σύστημα ώτσε να το βγάλω και να το πάω για αλλαγή....Ανάβει το φωτάκι αλλά το νερό μένει στάσιμο...Τη καντεμιά μου μέσα...... Έλα μωρέ τι είναι 95°C... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Ιούνιος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Φτου φτου φτου.... μακριά από μας...Πάλι καλά που το έχω στο τρίπινο και το προγραμματάκι της asus χαλάει τον κόσμο όταν σταματάει ο αισθητήρας στροφών...(εσύ του είχες κάνει κάτι μοντίφες ή θυμάμαι λάθος?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούνιος 18, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Spanaks Φτου φτου φτου.... μακριά από μας...Πάλι καλά που το έχω στο τρίπινο και το προγραμματάκι της asus χαλάει τον κόσμο όταν σταματάει ο αισθητήρας στροφών...(εσύ του είχες κάνει κάτι μοντίφες ή θυμάμαι λάθος?) μοντίφες εννοώντας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Ιούνιος 18, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 (άλλο ψυγείο, έξτρα μπλοκ κλπ.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούνιος 18, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Spanaks (άλλο ψυγείο, έξτρα μπλοκ κλπ.) Τίποτα απολύτως ...Πείτε καμμιά αντλία 12βολτη με 6.4χιλιοστά ρακορ push in... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούνιος 18, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Η swiftech βγάζει κάτι 12βολτες αλλά είναι ακριβές και αυτήν την στιγμη δεν βλέπω ευκαιρες στην Ελλάδα [απο e-shops πάντα] . 2η λύση και πιο φθηνη μία λ20 που είναι πάμφθηνη αθόρυβη και compact , και αν έχεις εμπιστοσύνη στα χέρια σου φτιάξε ένα ρελέ . Έχει αναφερθεί σε άλλο thread και απο ότι είδα είναι ευκολο . Όσο για ρακόρ νομίζω της λ20 αλλάζουν και με μικρότερα.EDIT Αυτην ενοουσα την swiftech. http://www.checkmate.gr/products.php?cid=17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 18, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Κάνε rma το Bigwater... δεν έχει εγγύηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούνιος 18, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Πολύ καλή λύση πρότεινε ο @frost . Το λινκ το έδωσα να δείς ποιά λέω ,,,, γιατι απο τιμή κάνει όσο το bigwater όλο . Βασικά όλες οι 12βολτες αντλίες είναι ακριβές κάτω απο 50-60 ευρώ δεν παίζει . Οπότε στην θέση σου εγώ [ αν αποφασίσεις να κρατήσεις το μεγάλο νερό] θα έπαιρνα λ20 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούνιος 18, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT Κάνε rma το Bigwater... δεν έχει εγγύηση? υσικά έχει..μόλις το πακετάρισα και από Δευτέρα πάει για αλλαγή.Θα αλλαχτεί όλο ή μόνο η αντλία?εγώ για καλό και για κακό τα έβαλα όλα μέσα...ρελέ που να παίρνει εντολή από το πράσινο και μαύρο καλώδιο εννοείς?η λ20 τι fiitings έχει?διότι το bigwater σε δεσμεύει με τα 6.4mm ...Πολύ βαβούρα κάνει η μαμά ψύκτρα έλεος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 18, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Τζώρτζης υσικά έχει..μόλις το πακετάρισα και από Δευτέρα πάει για αλλαγή.Θα αλλαχτεί όλο ή μόνο η αντλία? Δεν ξέρω εξαρτάτε από το κατάστημα...Αρχική απάντηση από Τζώρτζηςη λ20 τι fiitings έχει?διότι το bigwater σε δεσμεύει με τα 6.4mm ... Η λ20 έχει ρακορακια για 1/2 λάστιχα...Το 6.4mm διάμετρος? στενό δεν είναι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούνιος 18, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT Δεν ξέρω εξαρτάτε από το κατάστημα...Η λ20 έχει ρακορακια για 1/2 λάστιχα...Το 6.4mm διάμετρος? στενό δεν είναι??? Ναι νομίζω 3/8"..οπότε?πρέπει να βρω και fittings? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 18, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Τζώρτζης Ναι νομίζω 3/8"..οπότε?πρέπει να βρω και fittings? Man μην σε απασχολεί απλά θα πάρεις καινούρια αντλία από το rma και τέλος... γιατί να βάλεις άλλη? Αν είναι να αρχίσει τα αλλάζω το ένα και αλλάζω το άλλο πούλα το και πάρε κάτι άλλο κατευθείαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούνιος 18, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT Man μην σε απασχολεί απλά θα πάρεις καινούρια αντλία από το rma και τέλος... γιατί να βάλεις άλλη? Αν είναι να αρχίσει τα αλλάζω το ένα και αλλάζω το άλλο πούλα το και πάρε κάτι άλλο κατευθείαν... Σωστά,αλλά δεν είμαι οπαδός του λύνε δέσε συνέχεια τον υπολογιστή,και τελευταία με έχει ταλαιπωρήσει αφάνταστα!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Ιούνιος 19, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2005 Από χρήση τι του έκανες?Πόσο χρόνο το είχες?(Για στατιστικούς λόγους...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούνιος 19, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2005 Το πολύ να έχει δουλέψει 48ώρες γεμάτες γεμάτες.Έχω δει σωλήνα σιλικόνης που στην άκρη του έχει διάμετρο 6.4mm και ανοίγει σε 1/2"...Στην Ελλάδα που μπορώ να βρω όμως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούνιος 19, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Τζώρτζης Το πολύ να έχει δουλέψει 48ώρες γεμάτες γεμάτες.Έχω δει σωλήνα σιλικόνης που στην άκρη του έχει διάμετρο 6.4mm και ανοίγει σε 1/2"...Στην Ελλάδα που μπορώ να βρω όμως? Μόνο 48ώρες? Ήταν ελατωματικό τότε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revils Ιούνιος 19, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2005 εΓώ πάντως να μην το ματιάσω το σύστημα εδώ και έξι μήνες δουλεύει απροβλημάτιστα καιθ με το pc ανοιχτό 24/7. Μάλλον έτυχε αλλά αφου είναι εντός εγγύησης είναι απλά μια μικροταλαιπωρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιούνιος 30, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2005 Ξεθαβω το θρεαντ αλλα χθες εκει που ετρεχα ενα 3dmark για δοκιμες σβηνει...Λεω να σου @#@#$,τι επαθες τωρα??Τον ανοιγω ξανα,μπαινω win,ξανα 3dmark σβηνει αμεσως σχεδον.Τον ανοιγω ξανα...τιποτα στην οθονη...μετα απο κανα λεπτο αναβει η οθονη και μου γραφει cpu overheated και τοτε θυμηθηκα το θρεαντ του Τζωρτζη..91.5 ειδα εγω.Δεν λεω..σουβλακια οι πρεσκοτ αλλα απο ασφαλεια ειναι πολυ οκ...Εντυπωση μου εκανε που ανοιξε με αυτη την θερμοκρασια και δεν περιμενε να κρυωσει πρωτα..Το παω και εγω για ΡΜΑ και ελπιζω να μου το αλλαξουν αν και δεν εχω αποδειξη δυστυχως...αλλα τι διαλο,με ξερουν και τους ξερω οτι το πηρα απο εκει και δεν εχω πολυ καιρο..Ελπιζω να μην τριτωσει το κακο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.